4 razloga zašto je košnica revolucionarni Bitcoin novčanik | Croatian.lamareschale.org

4 razloga zašto je košnica revolucionarni Bitcoin novčanik

4 razloga zašto je košnica revolucionarni Bitcoin novčanik

Natjecanje je dobivanje jaka na Bitcoinwallet bojnom polju, a uspješni kandidati sada dolaze sa svih strana spektra - pogotovo jer Appleov zeleno svjetlo za Bitcoin novčanike na iOS. Sada kada imamo obilje mogućnosti za pohranjivanje Bitcoin na gotovo bilo kojem uređaju, logičan sljedeći korak je saznati koje su najbolje.

load...

Ja sam ranije pregledao košnici Bitcoin walletand dao mu vrlo pozitivnu ocjenu. Međutim, taj pregled je bio samo za aplikacije za Android, a nekoliko updateshave dogodilo od tada u košnici zemlji - od kojih su najpoznatiji oslobađanje web novčanik koji radi na HTML5 i kompatibilan je sa svim modernim web preglednicima, pa čak i mobilne uređaje.

Ovaj komad će se opisuju četiri različita značajke koje čine košnica potencijalno revolucionarno Bitcoin novčanik. Doduše, dva od tih značajki su samo djelomično konkretizira, posljednji je samo prijedlog, a ne sve značajke dostupne na svim uređajima sada. Ali zajedno, cijela funkcionalnosti košnice predstavlja značajan skok naprijed u ono Bitcoin novčanici su sposobni.

load...

1. Inovativni Sigurnosna rješenja

Košnica web applicationsports moderniji HTML5 sučelje i HD novčanik. U tom slučaju, HD ne stoji za „high definition” nego „hijerarhijski deterministički” - tehnički termin koji se odnosi na sposobnost lisnicu da se vratiti sa samo 12 riječi lozinku.

U osnovi to znači da je novčanik nikada ne treba biti podupirač gore, jer korisnik treba samo zapamtiti ili zapisati određenu kombinaciju riječi. S tim jednim 12-riječ šifrom, njihova košnica web novčanik se može pristupiti s bilo kojeg računala ili HTML5-uređajem kompatibilnim s internetskom vezom.

Ova vrsta osiguranja znači da je korisnik u potpunosti kontrolirate svoje Bitcoin. Privatni ključevi nisu pohranjeni na centraliziranom poslužitelju, te nema potrebe da vjeruju Gmail ili Dropbox sa datoteku sigurnosne kopije. Novčanik je vječno na blockchain i uvijek dostupan s HD zaporkom.

load...

To je relativno novi dodatak Bitcoin protokol - nazvan BIP32 - i tek je proveden s nekoliko novčanik klijentima, kao što Electrum. No, značajka je vrlo dobrodošao dodatak košnicu, te će poslužiti da se pojednostavi sigurnost za povremeni Bitcoin korisnika.

2. Podrška za višestruke Cryptocurrency

Košnica web app također pokrenula sa jedinstvenu značajku za Bitcoin novčanik - podrška za različite cryptocurrencies, sve pohranjene u istom novčaniku. Sada postoji samo podrška za Bitcoin i Litecoin, ali programeri su u potrazi za dodati onoliko cryptocurrencies moguće. Oni možda čak i stvoriti samostalni APIthat se povezati s gotovo bilo blockchain i upita ga kao bazu podataka.

Ne samo da su programeri žele uključiti druge popularne altcoinssuch kao Blackcoin, ali i prilagođene imovine stvorene kripto 2.0 platforme kao Counterpartyand Ethereum. Zamislite da ste u mogućnosti tražiti do decentraliziranih tvrtke dionice, izravno iz košnice Bitcoin novčanik.

Takav Omni-novčanik će biti uistinu inovativna, jer sada postoje vrlo ograničene mogućnosti za spremanje više novca. Jedan ili mogu preuzeti i instalirati svaki novčić je Qt desktop klijent - nezgodan i često resursa-intenzivne - ili samo zadržati kovanice na centraliziranom trgovanje web stranice kao što su Cryptsy ili Mintpal.

Nakon što je siguran način za pohranu više vrsta novca na jednom mjestu će biti ozbiljan blagodat za cryptocurrency zajednice. Time bi tradicionalni Qt novčanike zastario za ništa, ali cijeli blockchain pohranu, rudarstva i kovanja. To bi također eliminirati rizik od gubitka novca na sjeckanje napada na centraliziranim razmjene.

3. Ugrađeni App Store

Košnica je prvi Bitcoin novčanik imati izvorni integraciju aplikacija trećih strana, kao što je Bitstamp trgovanja web stranici ili u minskom polju kockanje igre. Ja bjesnio o ovoj značajki u mom pregled košnici, a ja još uvijek vjerujem da je to jedan od najboljih značajki u svakom novčaniku sada.

Trgovina app ostaje ograničen na nekoliko aplikacija u ovom trenutku, i nitko od njih posebno su revolucionarni. No, to će se promijeniti nakon što se aplikacija dobiva veću popularnost, a programeri početi portanje svoje web usluge na košnicu platforme za pristup toj demografski.

Neke mogućnosti da mogu zamisliti uključuju pune cvijetu kockanje aplikacije s utora, mješina i Texas Hold'em (brtve s klubovima, bilo tko?); privatnost-pojačivače, kao što su i CoinJoin DarkWallet; decentralizirani trgovine kao OpenBazaar. S digitalnim valuti i široko otvorene app platforme, nebo je doista ograničenje.

Grozd programeri daju koristan vodič na GitHubfor stvaranje izvornih aplikacija, koje su u biti samo pakete CSS, HTML ili JavaScript kôd koji se pokreću unutar prozora unutar košnice. Kao vodič kaže: „Možete koristiti većinu značajki koje biste očekivali od standardnog modernog web pregledniku.”

4. Programe za Grupno financiranje (Predložena)

Prije nešto više od dva tjedna, jedna košnica programer pošta na GitHub ideju za podizanje moneyfor ciljani razvoj specifičnih košnice značajke. To bi omogućilo donatore da u suštini glasovati o tome što žele programeri da se radi o, i izravno podržavaju specifične dodatke funkcionalnosti košnice.

Da li to vizija grupno financiranje zvuči poznato? To bi trebao, jer to je vrlo sličan Mike Hearn je Lighthouse- koji, kada je pušten, omogućit će ljudima da izravno financirati određene nadogradnje na Bitcoin jezgre protokol koji žele Hearn raditi. To je model grupno financiranje koji bi trebao poboljšati često samostojeća odnos koji programeri su sa svojim korisnicima.

Mike Hearn dometne na košnici je grupno financiranje post, objašnjavajući kako je njegov Svjetionik projekt radi i da li će biti kompatibilan sa košnica viziji za financiranje lisnice nadogradnje. Hearn zaključio s poduži komentar objašnjava potrebne korake koji su potrebni da se integriraju Svjetionik u košnici.

Međutim, Hearn primjećuje da je „Svjetionik nije open source još, tako da je iznad plan nije izvodljiv dok ne bude.” To je zato što Hearn želi napraviti što više novca što je više moguće od svjetionika prije otvaranja prema svijetu. Dakle, to bi mogao biti neko vrijeme prije nego košnica ima pristup tom metodom grupno financiranje.

Uzimajući Bitcoin Novčanici na sljedeću razinu

To su samo nekolicina sadašnjih i nadolazećih košnica značajki koji je uhvaćen moj oko nedavno - pregledavanje košnici je GitHub profil prinose još više predloženih mogućnosti da bi mogao dobiti provoditi u budućnosti.

To je uzbudljivo doba kada možemo gledati u realnom vremenu kako su programeri izmišljanje novih načina da nas koriste naš novac, pa čak i biti u mogućnosti da izravno komunicirati i predložiti poboljšanja. Takav napredak će se dogoditi čak i brže kako vrijeme napreduje i konkurencija dobiva žešći.

Rezultat će biti potpuno prilagodljiv smartphone aplikacije koje ga čine nevjerojatno lako i praktično za slanje i manipulirati svoje novac na bilo koji način zamisliv. To je velika budućnost, istina, i košnica pomaže utrti put.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

BTC.com Prodano je Josh Garzi GAW Rudara

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio I

Post Altcoin

Jednostavna metoda za povećanje sigurnosti Bitcoina

Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba

Post Altcoin

Što su Altcoins?

Post Altcoin

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost

Post Altcoin

Darkcoin dodan u tržnice za droge Darknet

Post Altcoin

Kako mina Bitcoins: jednostavan vodič za početnike

Post Altcoin

Vodič o tome kako se prebaciti na novčanik Reddcoin POSV

Post Altcoin

Rudarstvo u oblaku - profitabilno ili evolucija muljaža?

Post Altcoin

6 bitcoin trgovačkih vodiča vrijedan čitanja

Post Altcoin

Dogecoin je prihvatio Twitch.tv!