Kratki dnevnik izvještaja: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, Gavinova AMA, Bitcoin Ransomware i Tecnisa | Croatian.lamareschale.org

Kratki dnevnik izvještaja: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, Gavinova AMA, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Kratki dnevnik izvještaja: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, Gavinova AMA, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Nakon duge pauze, novac Kratak Dnevno izvješće vratio! Puno se događa u digitalnom valute svijetu, a ovdje su neke nedavne događaje koje ste možda propustili.

Twitch.tv Prihvaća Dogecoin

 
load...

Ranije danas, putem Twittera, masivna online video streaming servis, Twitch.tv, objavio je da su oni sada prihvaćaju Dogecoinfor svoj turbo pretplatu plan.

Šali, i energičan, zajednica Dogecoinis velika utakmica za zajednice orijentirane stranice čupati-a. Shibes su vrlo oduševljeni vijestima. Mnogi su ih već kupili pretplatu putem Dogecoin, a valuta je cijena porasla za 17% od vijesti.

load...

Apple je dvostruko platiti naknada korisnici

Traženi Bitcoinrival, da i Bitcoin investitor Marc Andreessen pohvalio, dvaput naplatio mnoge je usersfor kupnje. Iako korisnici opisuju iskustvo korištenja Apple platiti kao praktičan i jednostavan, oni su frustrirani i ljuti se vidjeti da su se naplaćuje dva puta za svaku uplatu su podigli s uslugom. Vrlo zanimljiv razvoj, i jedan koji ističe neke negativne aspekte centralizirani sustav plaćanja. Ovo je još jedan primjer Bitcoin je prednosti.

Međutim, Apple platiti upravo započela, a vidjet ćemo kako je razvoj odvija.

Rano Bitcoin Coder, a Bitcoin Zaklada glavni znanstvenik, Gavin Andresen, imao AMA Jučer

load...

Glavni znanstvenik Bitcoin Zaklade odgovorio na poziv reddit, te se podnosi na AMA. On je odgovorio na mnoga pitanja, od, ako je on još uvijek u kontaktu s CIA-om, svojim mislima o altcoins. Čini se da je Gavin je vrlo uzbuđen o svim ne-valuta koristi od blockchain u. Ipak, Gavin nije ljubitelj Altcoins, te je naveo da je bilo inovacija u Altcoins lako može biti dodan u Bitcoin.

Nadalje, Stills misli da Bitcoin mora imati tvrdo vilicu kako bi preživio i razmjera ispravno, i spomenuo da je jezgra razvojni tim udaljava od QT novčanik. Konačno, u izjavi za umirenje, on je tvrdio da je on vrlo sigurni da nema većih bugova u Bitcoin koda.

Ransomware Drži talijanske vlade Računala taoca Bitcoin

Virus koji smo izvijestili o nekoliko mjeseci prije, nedavno je proširila kroz theItalian vlade računalne mreže. Virus bi šifriranje datoteke i prijete da ih samo dekriptiranje ako su bitcoins dostavljaju na adresu. Iznos od 400 eura, za svaku datoteku, udvostručio nakon tri dana, ako nije plaćen unaprijed.

Kao i većina vlada, na saveznoj razini talijanska vlada je bila jako veseo je online valutu, ali na lokalnoj razini nije imala kontakt s cryptocurrency. Policajci su bili šokirani kako bi saznali da ne mogu pratiti Bitcoin transakcija nakon što su platili cyber kriminalaca. Prema časnika, hakeri čak usudila reći im da su imali nikakvih problema da se obratite njima.

Ovo događa u trenutku kada je EU počela s naglaskom na cryptocurrency odnose kriminala je svakako imati utjecaj.

Tecnisa postaje najveći Bitcoin trgovac u Latinskoj Americi

Brazilska nekretnina tvrtka, Tecnisa, objavila je da je prihvaćanje Bitcoin. Kao rezultat toga, to je sada najveći posao u Južnoj Americi prihvatiti Bitcoin. To je posebno impresivno vijest za Brazil, koji ima jak, ali se bore, Bitcoin zajednice.

Tecnisa pridružuje brojnim južnoameričkih poduzeća koje obrađuju Bitcoin plaćanje putem procesora cryptocurrency plaćanja, BitInvest. Tecnisa marketing i medije menadžer, Gustavo Reis rekao Coindesk,

Vjerujemo da je R $ 1,8, otvoreno društvo kapitala kao Tecnisa će gurnuti usvajanje na sve strane, brojač: kupci će imati više mogućnosti da koriste i trgovci će imati više volumena transakcija za istraživanje.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Multisig: vodič za početnike

Post Altcoin

BTC.com Prodano je Josh Garzi GAW Rudara

Post Altcoin

Na kraju je otkriven shema GAW rudara

Post Altcoin

Rudarstvo u oblaku - profitabilno ili evolucija muljaža?

Post Altcoin

Cjelovit vodič za odabir lisnice Litecoin

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Post Altcoin

Kako dobiti svoj prvi Bitcoin danas

Post Altcoin

Što su Altcoins?

Post Altcoin

Vodič: 4 nestašni programi koji će oteti vaše datoteke za Bitcoins

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: CheapAir prihvaća Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Post Altcoin

Anonimnost kriptovaluta Dio II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypalom za gotovinu USD ili EUR