Bitcoin dnevno izvješće: CheapAir prihvaća Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin dnevno izvješće: CheapAir prihvaća Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Bitcoin dnevno izvješće: CheapAir prihvaća Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Stanovnici Indonezije sada mogu kupiti i primati Bitcoin na šalteru u više od 10.000 „Indomaret” praktičnost trgovinama diljem zemlje. Projekt je razvijen na inicijativu Bitcoin Indonezije i trajat će do njegove izmjene Bitcoin.co.id u suradnji s platnog procesora iPaymu.

load...

Problem je u Indoneziji je da je stvarno velik postotak stanovništva nema pristup svim bankarskim uslugama. Prema podacima iz financijskog uključivanja podataka Svjetske banke iz 2011. Godine, samo 20% Indonežani u dobi od 15 godina ili više imate račun kod formalne financijske institucije. A znajući da Indonezija je stvarno naseljenih država s populacijom od 250 milijuna stanovnika lako možemo pretpostaviti da je zemlja u boljeg plaćanja mreže. Osobe zainteresirane za prijenos novca za ovu uslugu neće trebati taj bankovni račun. Korisnici Bitcoin.co.id samo će morati uplatiti neki novac na Indomaret trgovine kako bi se vrh off svoje račune. Iako je ovo rješenje će zahtijevati kupaca nekako pronaći pristup internetu kako bi pristupili bitcoinin svoj račun, on je rekao da je još jedan proizvod u cjevovod kako bi se ljudi čak i bez web resursa izvor digitalnog valutu.

load...

Dobra vijest ako ste cryptocurrency zanesenjak i putnik koji koristi CheapAir.com. Calabasas, Kalifornija-temeljen Usluga, koji je dobro poznat u zajednici za njihovo prihvaćanje Bitcoin plaćanja je proširila svoju kripto vezane doseg do sada prihvaća dogecoin i litecoin. 

Uz ogroman uspjeh CheapAir postignut kada su počeli prihvaćanja Bitcoin studenog 2013., sada su odlučili partner s GoCointo početak prihvaćanja Dogecoin i Litecoin plaćanja. Od tada su njegove Bitcoin prodaja na vrhu 1,5 milijuna $, iznos koji premašila početnih očekivanja tvrtke, Jeff Klee, predsjednik Uprave CheapAir, rekao je Forbes. CheapAir ne samo da omogućava kupaca za kupnju zrakoplovne karte za bitcoin, ali oni također pružaju mogućnost rezervirati hotelske sobe, najam automobila, pa čak i kružnih putovanja sve na jednom mjestu. To daje entuzijastima cryptocurrency još više mogućnosti o tome gdje provesti svoje digitalne valute. 

load...

Vi svibanj podsjetiti da je ranije ove godine (veljača, da budemo precizni), Bitcoin kupnju / prodaju provodadžija LocalBitcoins.com najavili su radili na projektu Bitcoin bankomata.

Bilo je čak i prvi dostupan serija, ali sad, usluga je uzimanje narudžbe za svoje novije izgleda uređaj, koji LocalBitcoins kaže ne zahtijeva internetsku vezu.

Nakon lokalne Bitcoin najava da se radi na Bitcoin bankomatima, nova najava došla da nas obavijestite da su oni sada spreman da se narudžbe. Prema specifikacijama objavljena na njihovom blogu, bankomat će koštati 1500 eura (+ PDV za kupcima EU). Uređaj ima veličinu milimetarski 318 x 340 x 264, a težina 15 kilograma, s kapacitetom od 300 bilješke u slaganje. Također je spomenuo da uređaj može se programirati za korištenje gotovo bilo fiat valutu, ali samo jedan može koristiti u isto vrijeme.

DigitalTangible, u suradnji s dealer Amagi metala

Koji je nedavno napravio naslove sa svojim najava da bi na kraju prestati prihvaćati dolara kao plaćanje za plemenite metale, uvode se tržište koje će omogućiti investitorima za razmjenu bitcoins za zlato u realnom vremenu. To donosi na tržište svoj patent „dokaz pritvoru” transparentna isporuke i zlato starateljstva sustava. Ova inicijativa nastoji koristiti Bitcoin Blockchain pružiti niske cijene sustava plemenitih metala dilera i iskusnih trgovaca da odmah zamijeniti zlata volatilnost za one Bitcoin-a.

DigitalTangible korisnicima omogućuje kupnju zlata izravno s bitcoins. Nakon korisnik kupuje zlato, dragocjeni metal se nalazi u pritvoru, a kupac dobiva dokaz o pritvoru, zajedno s nekim digitalnim žetona. Te se žetoni postavljeni na exchangewhere trgovanja tokena odvija. Korisnici mogu unovčiti svoje zarade, pretvaranje žetone u bitcoins ili fizičkog zlata koji će se isporučivati ​​na njihova vrata. To je sve zahvaljujući DigitalTangible je patentirana dokaz o skrbništvu transparentan isporuke i zlato za skrbništvo sustav, nove inovacije koje oni donose na tržište.

Alternet Systems je objavio da njena pomoćna rješenja Alternet plaćanja (APS) pokrenula svoj svjetska Bitcoin platni promet poslovanje. Oni su postigli to kroz ugovor o strateškom kanala partner s BitPay

APS je ušla u ne-ekskluzivni ugovor o za prodaju i podršku BitPayplatform u Alternet baze klijenata. Sa Alternet stručnosti unutar mobilnih i remeti plaćanja tehnologije poslovanja, oni će se usredotočiti na pružanje Bitcoin plaćanja za poslovanje s poslovnim transakcijama. To uključuje razmjenu rodni valutu Bitcoin i / ili Bitcoin na USD u Americi, Karibima i azijsko-pacifičkoj regiji.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Dogecoinov pas na Talladega Superspeedwayu

Post Altcoin

Anonimni kriptoskopedi: kratka povijest njihove povijesti

Post Altcoin

Svakako, ukradena u Mintpal sigurnosnom prekršaju

Post Altcoin

Što je Dogecoin?

Post Altcoin

Radi se o Blockchainu, a ne Bitcoinu

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Social Novčanik s integracijom društvene mreže

Post Altcoin

Korak po korak vodič za instalaciju vlastitog Bitcoin čvora

Post Altcoin

Kako besplatno preuzeti Bitcoins: 18 web stranica koje vam mogu pomoći

Post Altcoin

Kako analizirati Bitcoinovu cijenu kao profesionalac

Post Altcoin

Kako trgovati Bitcoins i NE dobiti uhićen

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

6 najboljih Bitcoin softvera za rudarstvo