Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Bitcoin mining hardvera proizvođač KnCMinerfinalized je $ 14M Serije A investicijski krug, na čelu s Nordic-based rizičnog kapitala tvrtke Creandum i savjetuje tehnologija investicijske banke GP Bullhound.

Sredstva će biti posvećena proširiti poslovanje s hardvera dizajn u softver, aplikacija i usluga oblaka, kao i ubrzati KnCMiner je rast u cjelini.

Dan ili dva nakon KnC objavila da je oblak rudarski uslugu, KnC oblak, sada je naveo da je niz investicijski krug 14m $ upravo dovršeni. Kao što je navedeno od strane suosnivač tvrtke:... Ovo krug financiranja dodatno će učvrstiti našu vodeću ulogu u hardvera dizajn i implementaciju cryptocurrency usluga.

KnC trenutno fokusira na isporuku svoje Titan Scrypt rudar, i hrpa 2. Svojim popularnim i profitabilne Bitcoin rudara je „Neptun”, do kraja ovogodišnjeg tromjesečja.

Dva na vrhu ljestvice američkih sveučilišta, New York University i Sveučilišta Duke, nude tečajeve na cryptocurrencies za prvi put.

Profesor Geoffrey Miller podučavao, Zakon i Poslovni Bitcoin i drugih Cryptocurrencies, jučer prvi razred NYU novi tečaj. 35 studenata prisustvovao sjednici - prvi u nizu od 14 - koji je regulirao osnove novca.

Tečaj na sveučilištu New York, kako je opisano uz profesor David Yermack vlastitim riječima „nije toliko o nastavi znanje bitcoin, ali to je pokazati kako su neki od problema o nekretninama, financijama i contractsare će se promijeniti vrlo brzo u sljedeći stoljeća. Tehnologija tjera ljude da preispita dugo drže pretpostavke.” 

Studenti informatike odjela zajedno sa studentima iz pravnih i poslovnih škola iz Duke će moći pohađati tečaj pod nazivom inovacija, razaranje i Cryptoventures do sljedećeg proljeća. Tečaj će se usredotočiti na potencijal tvrtke koje koriste Bitcoin i blok lanca.

Robocoin, Lamassu, BitAccess, BitXatm - globalna Bitcoin ATMmarket već se služio brojnim novim proizvođača. Međutim, to se ne zaustavlja nova postrojenja od napada na prostor.

Sa lansiranja krajem kolovoza, CoinOutlet se nada da bi napredak u tom rastuće sektoru industrije, ulaganja sada dok interes za Bitcoin ATM ponude i dalje je visoka i nove lokacije za Bitcoin bankomata još uvijek otkrivaju.

Unatoč teške konkurencije u svom području, a dolazni propisima, CEO CoinOutlet je vrlo pozitivan. On objašnjava da je osnovna prednost njihovih bankomata je da je prilično jednostavan i jasan. „Ti ih (bitcoins) dobiti odmah, ne morate čekati, ne morate nam dati podatke o bankovnom računu.” Od Bitcoin regulacije, kao što su New York BitLicense, on vjeruje da će „ovi kiosci postati više nego samo kioscima regulacije postaje jasno.” 

PayStand je objavio e-commerce dodatak za WooCommerce koji će dati WordPress trgovci novi način prihvaćanja Bitcoin.

Uz vijesti, PayStand pridružuje BitPay postati najnoviji procesor Bitcoin plaćanja integrirati svoje usluge s WooCommerce. Slobodni e-commerce alat je popularna metoda za WordPress web stranice prihvatiti plaćanje.

Ranije ove godine, u travnju, pružatelj rješenja za plaćanje PayStand otkrila je da je primila $ 1M u financiranju, te je također najavio da će podržati Bitcoin. U WooCommerence web stranici je objavio da WooCommerce ovlasti 17.77% svih eCommerce web stranice i to je više od 381,187 web stranice! Svi oni trgovci koji koriste Woocommerence su sada u mogućnosti prihvatiti plaćanje Bitcoin pomoću dodatka razvijen od strane PayStand.

Ulaganje arm BitFury Grupe, BitFury Kapital je na to opet.

Grupa je napravio ono što zovete „strateški” ulaganja u BitGo, a Bitcoin sigurne proizvode usluga. To je BitFury Capital drugi ulaganje u Bitcoin prostoru, naglašavajući želju za podršku up-and-coming usluga koji imaju za cilj da Bitcoin samo malo više user friendly.

BitFury Capital je sjeme fond koji je pokrenuo početkom srpnja, njihova prva investicija objavljena je 22. Kolovoza, nakon ulaganja u ono što je opisao kao uglednog Bitcoin Wallet usluga. Dok Bitcoin je pricemay su pale u zadnje vrijeme, da ih nije usporio.

BitGo je prva tvrtka komercijalizirati više potpisa tehnologije. BitFury kapitala, napravio strateška ulaganja u BitGo, dodatno pokazuje povjerenje u BitGo multi-potpis tehnologije. Međutim, postoje druge zanimljive aspekte u ovoj priči, kao dobro. BitGO je primio 14 milijuna $ u ukupnih sredstava od 14 milijuna $, uključujući i 12 milijuna dolara serije okrugli čelu s Redpoint Ventures i radar partnera, čak i prije nedavnih ulaganja. Što BitGO će se koristiti sredstva za nije jasno definiran, ali to će sigurno pomoći im proširiti svoje poslovanje. Bilo bi zanimljivo vidjeti što budućnost će biti za BitGo, kao i za multisig, sad da veliki investitori sve više lije sredstva u tehnologiju.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kriptocurrency bitka zelenih

Post Altcoin

Kako kupiti crticu u 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

Bitcoin i budućnost novca

Post Altcoin

Što je Dogecoin?

Post Altcoin

Anonimnost kriptovaluta Dio II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu

Post Altcoin

Rudarstvo u oblaku - profitabilno ili evolucija muljaža?

Post Altcoin

Uvođenje službene službe u Ekvadoru, Vlada je sankcionirala kriptotalnu valutu

Post Altcoin

Sex i Single Bitcoin

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypalom ili kreditnom karticom Odmah

Post Altcoin

Radi se o Blockchainu, a ne Bitcoinu

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 jednostavna koraka - vodič za početnike