Bit-tamo - potencijal bitcoina, etera i Orisa, drugi dio | Croatian.lamareschale.org

Bit-tamo - potencijal bitcoina, etera i Orisa, drugi dio

Bit-tamo - potencijal bitcoina, etera i Orisa, drugi dio

U sklopu oneof analizu Bitcoin, Ethereum, i potencijal za novo „Bit-thereum” sustav, Orisi je samo kratko dotakli. Orisi je posrednik koji bi mogao stvoriti most između Bitcoin i Ethereum da će biti potrebno stvoriti bit-thereum.

Orisi Bijela - Decentralizirana Arbitri za Bitcoin, Ethereum ili drugim sustavima

Distribuirana ugovor šalje transakciju bez završenog dok se ne ispune odredbe navedene u ugovoru. Ona postoji u mreži, kao što Ethereum, uz vlastitu vrijednost i informacije. Tada izvršava transakcije prema unaprijed instaliran informacija. Nitko ima ukupno vlasništvo nad ugovora. U većini slučajeva treća strana arbitar je potrebno potvrditi da su ispunjeni uvjeti iz ugovora, općenito poznat kao Oracle.

To omogućuje nekoliko potencijalnih ranjivosti: Oracle može biti sjeckan, nesigurnost Oracle izlaz unatoč uvjetima koji se susreli, Oracle mogao nestati prije izvršenja transakcije ili Oracle može biti oštećena. Orisi vidi jednog poslužitelja pristup kao nesposoban pružiti odgovarajuću zaštitu. Ona predlaže skup distribuiranih proroštava, vodi nekoliko sigurnih stranke, umjesto jednog arbitra. Većina ove grupe mora pristati na ishod za transakciju treba dovršiti ili poništen. Ovaj pristup ima mnoštvo prednosti, uključujući; poteškoća i troškova za podmićivanje više od polovice skupa proročanstva, više neprozirne procesa pravednost, poteškoće sjeckanje zbog niza hosting usluga, zajedno s varijacijama u računalni hardver i softver, te poboljšanje sigurnosti softvera zbog dugo- pojam uključenost zajednice.

BetMoose - Stvaranje decentraliziraniji klađenje Platform

Ethereum omogućuje proizvoljan ugovori biti kreiran s lakoćom, dopuštajući za više osoba vlasništva. Sporazum o uvjetima ugovora od strane nositelja ugovora će omogućiti zaštitu sredstava, zajedno s Orisi u nizu proroštava posredovati kada vlasnici ugovora ne mogu postići rješenje i decentralizirani demokratski sustav koji nagrađuje ljude za poštenje odmah razvija. To lijevaka izravno u online kockanje sferi.

BetMooseis vodi suosnivač i CEO Adam King. To je online kockanje platforma koja omogućuje svima da se kladiti ili domaćin oklade na bilo kojoj temi, bilo da je sport, politika, Celebrity Gossip, cijene dionica, odnosno cijene nafte. Svaka oklada je javno prikazati i BetMoose nema pripadnost ono što je objavljeno na stranicama unatoč uklanjanje neprikladnog ili nezakonit sadržaj. Privatne ugovora namjerava se provoditi prije, kako bi se omogućilo osobe do osobe kladionica s brojač bolje, anonimno. BetMoose se ponosi istinske osobe do osobe vezama. Tradicionalni burzama klađenja ili su pokrenuti s knjigom pod kontrolom razmjene, koji ograničava oklade zbog pravila mjesta ili iznosa dopuštenog kladiti, ili privatnom klađenje između skupine osobno prijatelja koji nije jako uključeni. Korisnik prijateljstvo je i veliki fokus s BetMoose i obični kalkulator radi matematika iza svih oklada, koje vjeruju da će zavesti više ljudi u klađenju zbog veće transparentnosti.

Domaćin također mogu imati koristi od klađenja prihvaćanjem određeni postotak od svake isplate, omogućujući BetMoose stvoriti platformu za bilo što od virtualne sportove na burzovnih opcija. Osobna stranica se mogu dijeliti okupiti boljima na jednu jednostavnu sabirnicu, ili kako bi se pomoglo u prikupljanju korisnicima u slučaju sukoba. Ako se nešto ne riješi unutar određenog vremenskog okvira, BetMoose moglo intervenirati i riješiti takve probleme, ali moderatori nemaju kontrolu nad nespornih oklade. Oklade koje nemaju jednostavno rješenje može se poništiti, slanje sva sredstva vratiti izvornim vlasnicima. Također, BetMoose naplaćuje samo naknade na one koji dolaze iz oklade s pozitivnom iznosu. Kasni kladitelja se vraća svoja sredstva, a oni plaćaju rudari pristojbe.

Neki su nagađali da umjesto da BetMoose arbitrirati sporne oklade, sustav sličan Orisi je više proroštava mogao zamijeniti umjesto. To će uključivati ​​niz arbitara koji odlučuju hoće li ili ne kladiti treba proći u svjetlu spora. Ako oni u sukobu ne može riješiti, onda grupa njihovih vršnjaka će se prikupljati, bilo kroz BetMoose ili putem univerzalnog arbitražnog sustava, a ugovor će završiti okladu putem većinom glasova. Ovaj univerzalni arbitraža sustav, na temelju pojedinačnih korisnika ljestvici proroštava, uz sigurnost decentralizacije bi decentralizirati cijeli sustav arbitraže na internetu, čime se omogućuje daleko više demokratski i fer, webu.

Bitcoin je cijena Daje legitimitet Otvoreno tržnice i drugim sustavima

Kroz stvaranje okruženja u kojem se pojedinac ne osjeća u opasnosti da im je novac oduzet od njih nepravedno od strane centralizirane organizacije, Bitcoin nudi online tržištu koja je bez mnogo rizika koji su online trgovine je imala do sada. Zajedno s potpuno proizvoljnim pravilima koja omogućuju korisnicima da odaberu ono što ograničava žele pretplatiti, kao što je s otvorenim Bazaar, počinjemo vidjeti novi razvoj u smislu međunarodne trgovine.

Zajednica se temelji na pošten, zbog osobne koristi da neposredni odnosi na financijske sukoba, treba se pojaviti. To će potaknuti ne-kazivanja da im postanu zbog pravednosti i pogodnosti, uz njegovanje zdravog tržištu. Nuance pruža više ljudskih proroštava je intenzivan, otvaranje branama za transakcije koje će se provoditi s različitim pravilima, na različitim platformama kao što su online kockanje, dionice, ili na dražbi kuće, s lako dostupnim grupe pojedinaca posvećena razumijevanju situacija ako problem proizlazi. Ulaganje u Bitcoin može postati mnogo više atraktivan za autsajdere, kao što bi se pokazati prethodne zablude o tome što je nesigurno platformu kao napadan netočne.

Umjesto da se okrenu od online trgovine, kao što su mnogi bili kada su naišli na nepovoljne odluke, rast interneta dovelo bi takve pojedince u potrazi za alternativama. Ove alternative mogu se naći na tržištima Bitcoin na temelju s Bit-thereum stilu ugovora sustava, a Oracle stil arbitraža. Takav idealistički model bi na taj način podići Bitcoin priceexponentially po gorivo mnogo novih tržišta s ostavu željne potrošače u potrazi za alternativu nespretnog online tržištu.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Je li Dogecoin mrtav? Ili će Doge opet ustati?

Post Altcoin

Bitcoin kao dugoročna investicija

Post Altcoin

6 koraka za procjenu je li alternativa kripto valute vrijedna ulaganja

Post Altcoin

Kako potražiti Bitcoin Gold (BTG): Korak po korak vodič

Post Altcoin

Multi-vPoW: Myriadcoinovo rješenje za spajanje-rudarstvo

Post Altcoin

Pristup Darknetu za manje od 2 minute - Vodič za početnike

Post Altcoin

Što su Altcoins?

Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz sportašica Vertcoin

Post Altcoin

Korak po korak vodič za instalaciju vlastitog Bitcoin čvora

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio I

Post Altcoin

Što je Dogecoin?

Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba