Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost | Croatian.lamareschale.org

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost

Dok Bitcoin (BTC) uvodi ljude u cijelom svijetu na snagu cryptocurrency, nije bez svojih mana, kao i potencijal dvostruke potrošnje napada i otvorenog blockchain transparentnosti. Mnogi pogrešno vjeruju da je Bitcoin je anoniman, dok u stvari; svi BTC transakcije mogu se pratiti na svom blockchain. Oni koji žele više od svojih cryptocurrency treba ispuniti Bytecoin (BCN), a dvostruki potrošnje otporan i uistinu anonimno cryptocurrency.

load...

Bytecoin povijest, specifikacije i tamno web Podrijetlo

Bytecoin razvijen je prije dvije godine u ponor mračnog webu, gdje vreba zahtijeva zaštitu Tor, i bio je dizajniran da ponudi istinski privatne financijske transakcije. Bytecoin su programeri napravili značajne novosti u zadnje vrijeme i sve se marketinški program postavljen za početak. Oni koji žele da se „bajt” iz svjetske države nadzor velikog brata trebaju opremiti s BCN dužni učiniti.

load...

Dok je broj kovanica, od kojih su najpoznatiji Darkcoin, Boolberry, Moneroand čak DuckNotehave zarobljeni u središte pažnje tijekom anonimnog kovanice pokreta tijekom mjeseca lipnja 2014., a zadnje tri koriste isti CryptoNote protokol kao BCN. Darkcoin s druge strane ne nudi privatnost da je većina pretpostaviti, kao Darksendis još nije u potpunosti proveden. Drugim riječima, očekuju BCN da dobije još više vuče i žalbe na one koji su u potrazi za cryptocurrency koji omogućava anonimne transakcije, kao što je začetnik takve. Važno je napomenuti da Bytecoin je prva implementacija KN tehnologije ikada ušli u svijet cryptocurrencies. Kao druge anonimne kovanica padne po strani, BCN ima programeri i marketinški tim da ga gurnuti na vrh.

load...

Bytecoin Core - CryptoNote

Da bi dobili ideju za potencijal BCN, prvo moramo dobiti razumijevanje protokola CryptoNote. CryptoNote protokol je razvijen u suradnji s Bytecoin u srpnju 2012. Godine Protokol CryptoNote cilj daljnje decentralizacije novca i oduprijeti se masovno nadzor. Kao svjetski vlasti i dalje stado mase u svemu vidi, sve zna stanju, CryptoNote stavlja div kink u svojim planovima. Oni koji vide potrebu za slobodom mogu koristiti tehnologiju nudi CryptoNote i sudjelovati u automatskim, decentraliziranim, anonimni financijskih transakcija.

Protokol CryptoNote nudi untraceable plaćanja pomoću potpis prsten tehnologije. To omogućuje da se prijavite poruku u ime grupe. Dok promatrači moći će vidjeti da je grupa doživjela prijenos, oni neće biti u mogućnosti odrediti prijenos na određenu osobu.

Protokol CryptoNote također nudi unlinkable transakcija. Uplate su se razišli između više jednokratnih adrese koje se može dobiti samo osoba koja ima ispravnu javnog ključa. Drugim riječima, promatrači neće moći odrediti iznos transfera u ukupno.

CryptoNote kovanice, kao BCN, otporni su na blockchain analizu. Oni koji pokušavaju dati smisao BCN transfera će biti suočeni s nizom prepreka na njihovom putu, kao neponovljivi, jedno vrijeme adrese s mješovitim ključevima u potpisima ring će ih zavesti.

Bytecoin rudarstva

Rudarstvo Bytecoin

I druge kovanice na temelju CryptoNote, oslanjaju na POW rudarstvo, koristeći CryptoNight algoritam. Dakle, ova valuta je pošteno pojedinih rudara, kao što je to ASICresistant. Postoje novčanici za Windows, Linux i Mac korisnike. Oni koji žele više informacija o specifičnostima i linkove mogu ići na službenim BCN websiteor svoje web stranice u zajednici.

Razvojni tim Bytecoin i razvoj sustava CyptoNote

Od Bytecoin je potpuno decentralizirana i open-source, što omogućava programerima da rade na vrhu protokola, omogućujući razvoj da budu u zajednici orijentirane, nego privatizirati. Jezgra programeri su nedavno napravili poboljšanja API-ja, dopuštam nikome da se izmjene po želji. Na primjer, s najnovijim update, multi-potpis featurehas postala dostupna korisnicima Bytecoin.

Dok je uistinu anonimni cryptocurrency je potrebno u ovom svijetu, razvojni tim i obnovljeno marketinške strategije za Bytecoin je ono što je uhvaćen moj interes najviše. BCN će dobiti prihvaćanje među ljudima koji su u potrazi za anonimne mogućnosti, ako su svjesni što BCN nudi.

Jezgra Bytecoin razvojni tim je deset jakih i svih njegovih sudionika su stručnjaci u svom odgovarajućem polju. Najmanje 7 od 10 imaju magisterij ili doktorat iz područja u rasponu od računalnih znanosti, matematike, primjenjene matematike, upravljanje, računalne znanosti i inženjerstva s doktoratom. Kemije i upravljanje informacijama. Od preostalih 3, jedan je samouk programer, još ima neženja u ekonomiji i obrazovanju konačna člana nije poznat, kao što je on čuva njegov osobni podaci privatni. Ovi stupnjevi dolaze iz više, visoko cijenjenih sveučilišta diljem svijeta, uključujući Harvard, MIT, i Oxford.

Osim toga Bytecoin, izdvaja od ostalih cryptocurrencies na tržište jer je bio oko za više od dvije godine, što je eonima u području cryptocurrency. BCN je prošla kroz njegove raste bol i sada je spreman da bude usvojen od strane onih koji su u potrazi za automatski, anonimni opciju plaćanja.

Bytecoin zajednice

Bytecoin je u potrazi za sudjelovanje u životu zajednice. Drugim riječima, uspjeh BCN izravno ovisi o ljudima koji koriste i razvijaju u BCN protokol. Borci za slobodu i one koji se žele suprotstaviti Big Brother nadzor država širom svijeta mogu ostati jedan korak ispred njih pomoću BCN za obavljanje financijskih transakcija.

BCN zajednica također daje natrag na organizacije koje promiču slobodu govora, privatnosti i obrazovne skupine. BCN podržava Khan Academy, projekt Tor i Institut za istraživanje Machine Intelligence.

U vrijeme pisanja ovog teksta, BCN je broj 12 na CoinMarketCap, nevjerojatna podvig za kovanice s vrlo malo promocije u posljednje dvije godine. Bytecoin zajednica je odlučila da 2014 je godina za aktivno promicanje i razvoj user-friendly sučelje. Očekujte da izloženost na tržištu će se uvelike povećati vrijednost BCN u narednih nekoliko godina.

Budući da većina cryptocurrency korisnik ocijeniti anonimne transakcije u pogledu visoke, ih uparivanje s BCN će biti utakmica je u nebu. Oni koji su tek uvode se cryptocurrency po prvi put trebao biti u mogućnosti koristiti BCN bez prethodnog iskustva u području nakon poboljšanja user-friendly napravio na wallet sučelje. Istina je da većina ljudi ne zna mnogo o BCN u ovom trenutku, ali da je o promjeni.

Gdje mogu kupiti Bytecoins?

Oni koji su zainteresirani za mogućnosti koje Bytecoin ponude može početi rudarstva sa svojim CPU ili ga kupiti na Poloniex ili Hitbtc, dvije popularne razmjene cryptocurrency stranice. Očekujte Bytecoin proširiti i na druge velike ime cryptocurrency razmjene, kao što su Cryptsy, u bliskoj budućnosti.

Bytecoin je odrastao u posljednje dvije godine, i nudi jednu važnu značajku koja Bitcoin ne mogu konkurirati. Običan i jednostavan, Bytecoin nudi zaista anonimne financijske transakcije. BCN marketinški napor je upravo započela, dajući investitorima i svakodnevnim korisnicima razlog za skok na brodu. Oni koji su u potrazi za držati viri oči vlada iz svog poslovanja će, naravno, upariti s Bytecoin, učinkovito omogućuje slobodu vladati.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako zaštititi svoj novčanik Bitcoin

Post Altcoin

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost

Post Altcoin

Myriads EasyMiner donosi Myriadcoin na nova tržišta

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Znanstvenici traže Bitcoin i Dogecoin donacije

Post Altcoin

Bratislava Podzemna željeznica prihvaća Worldcoin Dok WDC Savez pokreće revolucionarni pijanistički kornjača izdanje novčanika

Post Altcoin

Što je Dogecoin?

Post Altcoin

Dogecoinov pas na Talladega Superspeedwayu

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Doista anonimna kriptovaluta

Post Altcoin

Dogecoinova # 98 NASCAR Dogecar je spremna ići

Post Altcoin

Korak po korak vodič za instalaciju vlastitog Bitcoin čvora

Post Altcoin

Bitcoin i budućnost novca