Bytecoin (BCN) Doista anonimna kriptovaluta | Croatian.lamareschale.org

Bytecoin (BCN) Doista anonimna kriptovaluta

Bytecoin (BCN) Doista anonimna kriptovaluta

Među velikim brojem cryptocurrencies, samo nekoliko ponuditi anonimnog transakcije imaju, a samo mali dio onih nekoliko su zapravo u mogućnosti isporučiti. Bytecoin (BCN) je nova generacija digitalna valuta temelji na CryptoNotetechnology da se anonimnost na novu razinu.

Bytecoin stvaranja

Bytecoin je projekt koji je nastao iz ničega, a uključuje sve najbolje Bitcoinhas za ponuditi, a uzimajući u obzir sve prethodne greške.

Sa lansiranja u 2012, novčić je prošla kroz više faza rasta, te je dosegla razinu zrelosti nekoliko drugih cryptocurrencies su preživjeli vidjeti. To je preostala jedna od najstabilnijih cryptocurrencies, uz stalno rastućoj zajednici i visoko pouzdan tim programera. Egalitarne POW algoritam koristi u Bytecoin pretpostavlja pravednu raspodjelu novca. Važno je napomenuti da Bytecoin je prvi takve vrste s brojem vilica mrijesta u toku 2 godine, i to: FantomCoin, QuazarCoin, Moneta Verde i drugi. Okosnicu tehnologija iza Bytecoin je CryptoNote; platforma omogućuje stvaranje apsolutno anonimni cryptocurrencies.

Kako je Bytecoin Anonymous? Ono što ga čini vrijedne?

Ono što čini Bytecoin jedinstvena je tehnologija Ring Potpisi ugrađen u protokolu CryptoNote.

Običan digitalni proces verifikacije potpisa uključuje javni ključ potpisnika. Potpis zapravo dokazuje da autor ima odgovarajuću tajni ključ. To je način na koji tehnologija se provodi u Bitcoin, kao i većina njegovih vilica, a gotovo svaki drugi cryptocurrency.

Ring potpisa, s druge strane, su sofisticiraniji shema. Ti potpisi zahtijeva niz različitih javnih ključeva za verifikaciju. Da bi to jasno i čisto, potpisima ring razumijemo skupina pojedinaca, svaki sa svojim vlastitim tajnim i javnim ključem. Potpisnik određenog transakcije je nepodjeljiv član grupe. Glavna razlika s običnim digitalnim potpisom sheme je da verifikator ne može utvrditi točan identitet potpisnika.

Uz najnovije nadogradnje, multi-potpisi značajka je sada postala dostupna za korisnike Bytecoin. Koristeći multi-sigs će vam organizirati sigurne uplate na razne kreativne načine. Neke od vrsta koje omogućuje ovaj genijalni rješenje transakcije su escrow usluga, gdje pouzdani 3. Strana djeluje kao posrednik između dviju strana uključenih u transakciju. Uvođenje multi-potpisa u Bytecoin okvir stvara neograničene mogućnosti za široku lepezu usluga koje se neprimjetno ugrađeni u Bytecoin ekosustava.

Bytecoin ne može biti kao objavljen kao neki od drugih „anonimna” cryptocurrencies, ali sigurno ima veliki potencijal. Kad su drugi radili su na izgradnji svoje valute da se više privlačan, ili da se zadovolje širok raspon korisnicima, Bytecoin tim je neumorno radio na usavršavanju Bytecoin je anonimnim tehnologije. U isto vrijeme zajednica je dopušteno da rastu organski, s korisnicima koji razumiju valutu, i znaju zašto je to pravi izbor za njihove potrebe.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba

Post Altcoin

Kako mina Bitcoins: jednostavan vodič za početnike

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Korak po korak vodič za instalaciju vlastitog Bitcoin čvora

Post Altcoin

13 Mjesta za provjeru podataka Litecoin tržišta

Post Altcoin

Kupi Peercoin s PayPalom ili kreditnom karticom

Post Altcoin

Analiza Bitcoina protiv Litecoina i zlata protiv srebra

Post Altcoin

6 bitcoin trgovačkih vodiča vrijedan čitanja

Post Altcoin

BTC.com Prodano je Josh Garzi GAW Rudara

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoin Exchange s miješanim FOREX i Altcoins

Post Altcoin

Uvod u Bitcoin trgovinu

Post Altcoin

Država Dogecoin