Nedavne nadogradnje novčića, a uskoro će biti implementirane značajke | Croatian.lamareschale.org

Nedavne nadogradnje novčića, a uskoro će biti implementirane značajke

Nedavne nadogradnje novčića, a uskoro će biti implementirane značajke

Za sve naše vjerne korisnike, kao i bilo koji novi,

Izlijevanje podršku koju smo dobili na 99Bitcoins je nevjerojatno, a mi vam svima zahvaliti što postoji za nas kao što smo rasti. Kao što mnogi od vas znaju, 99Bitcoins je vrlo mlad, nakon tek pokrenuta sredinom travnja, ali smo doživjeli eksponencijalni rast od tog vremena. Međutim, kako smo odrasli i predstavio nove značajke, alate i sadržaj koji se često propustili, jer oni još nisu napravili potpuno očigledan. Dotaknu smo na ovaj na 4. Srpnja, a ovdje je i obećao, u dubini članak ocrtava naš razvoj.

Trenutni Značajke i Bitcoin ili Altcoin, alati, grafikoni, Video i stranica

  • Novac Kratki korisnički računi su integrirani s Reddapisystem, a svaki novi račun kapitalizirani sa 1000 RDD. Na vrhu toga, pružamo nagradu od 500 RDD, jednom dnevno, po prvi komentar korisniku daje na jednom od naših članaka.

  • 99Bitcoins sada ima društvena aktivnost Leaderboardthat redovima novca prema njihovim ukupnim socijalnim sljedbenika, i pokazuje nedavne promjene. U našem iskustvu, veličina zajednice, a stopa je rast, ima tendenciju da se vrlo govoreći u odnosu na buduće cijene i stabilnosti.

  • 99Bitcoins sada ima kovanicu stranica za sve kovanice na našem leaderboard, kao i mnoge kovanice koje nisu navedene na njega. Kliknite na kovanice na društvene aktivnosti leaderboard i biti ćete preusmjereni na stranicu sa rudarskog kalkulator, pojedinačno ucrtana društveni rast medija, a poteškoće grafikon, cijena grafikon, a za kovanice koje smo napisali o, popis najnovije članke koji su označeni kao link „Ono što je xxxCoin” ako je available.In budućnosti, mi ćemo osigurati lakši pristup potpuni popis stranica koje podržavamo. Međutim, u ovom trenutku, ako želite pristupiti stranici za kovanice, a to nije na ljestvici, samo dodajte / C / * coincode * (više nije aktivan) do kraja domene. Trenutno imamo više od 100 ovih stranica aktivnih, a dodavanjem više svaki dan.

  • Sada imamo YouTube kanal, s tjednim Podcasts, čiji je domaćin naša dva autora: Evan Faggartand Sean trepnuli. Najnovija Video je uvijek istaknuta na bočnoj traci, a mi ćemo imati namjenski stranicu za sve video i isječci u bliskoj budućnosti.

  • 99Bitcoins sada pruža SHA-256and Scrypt Mining liste profitabilnost. To je omogućiti našim korisnicima da brzo odrediti gdje će im rudarstvo moć generira najveći povrat, a mi pomoću usrednjavanja algoritam pokušati izbjeći potrebu da se stalno mijenjati valute, ili koristiti multipools.

Ove nove dopune i dalje biti polirane, a možete vidjeti povremeno problem ili bug u našem sustavu. Ako uočite jedan, ili samo želite nam dati opće povratne informacije, molimo pošaljite nam ga.

Uskoro: Facelift for99Bitcoins Plus Blokiraj istraživače, novac portfelja, i još mnogo toga Bitcoin i Altcoin Alati

Radimo marljivo razviti sustav koji je sveobuhvatan izvor za sve valute vijesti, informacije i analize digitalnih podataka. U tom smislu, imamo nekoliko novih sustava i obnove, koji su gotovo spreman za lansiranje, ali još nije dostupna.

Novac portfelji

99Bitcoins' nova kovanica Portfelji su gotovo spremni za javnog objavljivanja, a rođeni su iz povratnih informacija od naših korisnika, kao i naše vlastite želje da imaju način da jednostavno pregledati stanja različitih valuta posjedujemo. Osnovna ideja portfelja je ovo: Korisnici će moći ući u javnim adresama za sve novčanike su vlastiti, a novac Portfolio će držati ažurirani popis svih kovanica koje korisnik posjeduje. To samo bi bilo korisno, ali mi zapravo dodavanjem nekoliko drugih značajki medalje portfelje koji će pomoći da se riješi nekoliko specifičnih pitanja koja smo se primijetio, kao i čuli naše prijatelje, obitelj, a korisnici spomenuti. To je značajka će biti objavljen kada su pokrenuta medalje portfelja.

Blok Explorers

Postoje mnogi Blok Istraživači na raspolaganju za Bitcoin, ili sve od altcoins. Izvorno, dodajući Blok istraživače bio nisko na našem popisu značajki dodati, sve dok nismo počeli istraživati ​​open source Blokiraj Explorer sustave koji su dostupni. Nakon eksperimentiranja s tim, brzo smo odlučili da više user friendly, lako upotrebljiv blok Explorer krajnje potrebna u zajednici. Dakle, mi ćemo biti lansiranje vlastite, prilagođene Blok istraživače za šaku naše valute, a planiraju se brzo proširiti da pokrije svaki valute imamo u našoj bazi podataka. Ovisno o razini interesa, možemo pružiti ovaj softver za zajednicu, tako da kovanica programeri mogu lako pokrenuti funkcionalnu istraživač na svojim web stranicama.

Informacijski centri

Naš trenutni Novac Na stranicama postoji vrlo malo dostupnih informacija, ali oni će se brzo razvijaju u bliskoj budućnosti. Kad smo završili, svaki novčić Stranica trebao pružiti sve informacije moglo želite znati o određenoj valuti, kao i pristup izvornom kodu, novčanike, društvenih medija, i bilo koje druge srodne web stranice, sve povoljno pakirani za lako potrošnju,

„Novi” 99Bitcoins

99Bitcoins će biti primanja cijele web makeover, koji bi trebao dovesti do lakše plovnog stranice, s više strukturiran shemu boja, te potpuno novi logotip zamijeniti osnovne s kojim se koristi danas. Mi smo željeli trenutni izgled vrlo malo, tako da ne mislite na promjene koje previše, ali vjerojatno će dodati nova područja za naše važeće stranice.

 Natjecanja, blagodatima i druge nagrade

Kao što mnogi od vas znaju, koristili smo contestto crowdsource stvaranje naše tagline „Vaš Open Source za digitalnu valutu News”. To je bilo jako zabavno, i želimo smjer i sadržaj, kovanice podnesak se utjecajem zajednice što je više moguće. Dakle, pokrenut ćemo natječaje za „Što je **** kovanica” članke, kao i druge pisanje, razvoj ili dizajn bounties, kako bi korisnicima da nam se pridruže u izgradnji naše web stranice. Dok nemamo konkretne pojedinosti o ovom u ovom trenutku, mi ćemo iznijeti nova ažuriranja kada se ta natjecanja konkretizira.

Još jednom, hvala svima na kontinuiranoj potpori, a molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas s bilo sugestija, bug, igrani requestion, pitanje, ili samo opće povratne informacije.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Multisig: vodič za početnike

Post Altcoin

Kako kupiti IOTA: osnovni vodič za početnike

Post Altcoin

SpaceBIT će pružiti novi način financiranja istraživanja svemira

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) sada je naoružan s Multisigom

Post Altcoin

Kako dobiti prilagođenu Bitcoin adresu

Post Altcoin

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Post Altcoin

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Post Altcoin

Što su Altcoins?

Post Altcoin

Četiri činjenice o Bitcoinovim novčanicima koje morate znati

Post Altcoin

Što je Dogecoin, novac dobrotvorne organizacije?

Post Altcoin

4 jednostavna koraka za prihvaćanje Bitcoina u vašem poslovanju

Post Altcoin

Fluttercoin: Nova ideja u alternativu Bitcoinu