Rebranding, intervjui i potpuni popis kovanica | Croatian.lamareschale.org

Rebranding, intervjui i potpuni popis kovanica

Rebranding, intervjui i potpuni popis kovanica

Tjedan prije pa smo announcedmultiple značajke koje će dolaziti u Coin podneska u bliskoj budućnosti, ili su nedavno provedene. Mnogi od onih koji su još uvijek u razvoju, kao što smo radili Kinks prije javnog objavljivanja, ali mnogi od vas vjerojatno su primijetili ažurirani logo i neke promjene u boji na Coin kratak. Mi ćemo nastaviti da prtljati s bojama dok ne dobijemo upravo izgled želimo i druga područja na stranici će se nastaviti razvijati, ali nadamo se da će naši korisnici uživati ​​u našem novi izgled.

Osim toga, imamo dva nova poglavlja o našem jelovniku.

Prvi je „Razgovori”, koji će sadržavati naše prošlosti intervjue, kao i sve buduće intervjue puštamo. U sljedećih nekoliko dana, radovati se unaprijed viđenje prilično zanimljiv intervju, po našem mišljenju, s CEO jedne od glavnih igrača u rudarskoj industriji.

Drugi je „novac stranice”, koji će vas odvesti na osnovnu listu svih naših trenutno dostupnih Coin stranice. Naši Novac Stranice osigurati, kada je dostupan, popis svih članaka koji se odnose na određenu digitalnu valutu, društvenih medija ljestvice, cijena grafikon, rudarstva poteškoće grafikon, „što je” stranica, a rudarstvo kalkulator za taj novac. Prije toga, to nije bilo odmah očito kako pristupiti svakoj od tih stranica, niti koje valute su trenutno praćenje.

Dva kratkih napomena, tu je poznati problem s 42coin i Octocoin. Te dvije valute imaju kovanice kod koji je numerička samo (42 i 888 respektivno), i to čini se da je uzrok problema. To će se ispraviti vrlo brzo. Drugo, ako dođete do novčić Page i jedini članak koji je prikazan je ovaj članak, slobodno napisati članak da podnesu Coin kratak. Ako mi se sviđa članak, mi ćemo ga koristiti, a mi smo uvijek u potrazi za novim, kvalitetnim piscima da se pridruže našem timu. Ako imate članak podnošenje, ili bi samo željeli da nam pošaljete povratne informacije, postavljati pitanja ili ukazati na grešku, slobodno nam pošaljite e-mail na [email protected]

Naši ostali ažuriranja će biti objavljen čim su dostupni i veselimo se pruža stalno rastući popis značajki i analitičkih alata za naše korisnike. Cijenimo podršku koju su do sada pokazala, i nadam se da ćemo nastaviti susret, ili premašiti, vaša očekivanja.

Hvala svima!

-U novac Kratak tim

Povezane vijesti


Post Altcoin

Uspon potkoina

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je loša ideja, i to je zašto

Post Altcoin

Reddcoinov rast u godini Bitcoin Bear tržišta

Post Altcoin

Multisig: vodič za početnike

Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba

Post Altcoin

4 razloga zašto je košnica revolucionarni Bitcoin novčanik

Post Altcoin

Rudarstvo u oblaku - profitabilno ili evolucija muljaža?

Post Altcoin

Kako potražiti Bitcoin Gold (BTG): Korak po korak vodič

Post Altcoin

Radi se o Blockchainu, a ne Bitcoinu

Post Altcoin

Uvođenje službene službe u Ekvadoru, Vlada je sankcionirala kriptotalnu valutu

Post Altcoin

Je li Dogecoin mrtav? Ili će Doge opet ustati?

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypalom, kreditnom karticom ili bankovnim prijenosom