Što je Darkcoin, anonimna valuta? | Croatian.lamareschale.org

Što je Darkcoin, anonimna valuta?

Što je Darkcoin, anonimna valuta?

Često se tvrdi da Bitcoinis anonimni, ali bilo tko da razumije sustav zna da to nije istina. Dok Bitcoin može biti pseudonimom ako se koristi vrlo pažljivo, ostvaruje i tu razinu anonimnosti je teško. Darkcoinwas stvoren kako bi osigurao sposobnost da se postigne pravi anonimnost putem digitalnog novca, a uvodi brojne nove značajke koje ga razlikuje od ostatka.

Kako je Darkcoin Rudarstvo Jedinstveni?

Prije svega, Darkcoin temelji se na dokaz-of-djelo (POW), kao što je Bitcoin, ali s jednom velikom inovacije. Umjesto da koristite SHA-256like Bitcoin ili Scryptlike Litecoin, Darkcoin koristi 11 komada različitih raspršenja funkcija. Zbog mnoštva različitih funkcija u to miningalgorithm, izvedivost ASIC znatno je smanjen. Zapravo, programeri čak može dodati dodatne raspršenja funkcijama ako ASIC je stvorio, koji će odmah napraviti stroj zastario. Dok ASIC nisu nužno loše, za valutu, kao što Darkcoin da je bolje da napusti rudarstvo raširena.

Drugo, Darkcoin je to jedinstven stav o difficultyand blok nagradu. Poteškoća u Darkcoin ponovno ciljano svaki blok koristeći novi algoritam, razvijen isključivo za Darkcoin, poznat kao tamno gravitacijski val. Blok nagrada ne podesi strogo skupnog broj, kao i većina digitalnih valute, već se pomoću formule: 2222222 / (((To + 2600) / 9) ^ 2).

Što čini Darkcoin više anonimnih Than Bitcoin?

Anonimnost valute se temelji na funkcionalnost programa pod nazivom Darksend, koji rješava probleme sa Bitcoin na koji korisnici mogu se pratiti na temelju gledanja ulazni izlaz transakcija. Uz Bitcoin, ako korisnik kupi proizvod ili uslugu za 0.1205693 BTC (ili bilo koji drugi proizvoljan broj), onda je transakcija u osnovi povezani lisnicu su poslali BTC iz i bilo koje druge novčanike koji se lako mogu povezati, kroz transakcije, na da jedna osoba. Osim ako korisnik koristi samo Bitcoin koje su solo minirano, i nikad ne miješa sredstava između novčanike, to je vrlo teško održavati bilo koju razinu istinske anonimnosti nakon što ih je transakcija povezuje s poznatom kupnje.

Međutim, rješenje koje Darksend osnovi implementirao čašu u Darkcoin. Čaše miješa korisnička novca, da prikriju svoj izvor, a Darksend čini na genijalan način. Ako Korisnik 1 ima 100 darkcoins, a ne želi platiti Korisnik 2 20 darkcoins od toga, onda kada Korisnik 1 šalje svoje 20 darkcoins, Darksend zapravo traje svih 100 od hisher novca, a traje 100 kovanica iz više drugih korisnika odjednom, te ih miješa svi zajedno. Zatim, oni 300 kovanice su razbijena u komade različitim količinama koje se nalaze u mnogim novčanike. Neke od tih novčanike su svježe, prazne novčanike koji su povezani natrag Korisnik 1 račun, drugi su povezani s ostalim korisnicima koji ulazne 100 darkcoins, a 20 ide u Korisnik 2 novčaniku. Zbog tog miješanja i automatsko generiranje novih novčanik adresama koje su dostupne korisniku 1, nemoguće je odrediti koliko darkcoin Korisnik 1 je zapravo troše, ili koje kovanice heshe trenutno posjeduje.

Gdje će Darkcoin otići odavde?

Darkcoin je vrlo jedinstvena valuta, i ima potencijal da bude anoniman valuta koja mnogi htjeli Bitcoin biti. To je vjerojatno da će postići razinu uspjeha Bitcoin je dostigao, barem u bliskoj budućnosti, kao Darkcoin priroda učinit će to neprihvatljivo mnogih vlada, potrošača, ili tvrtke. Međutim, postoji velika zajednica korisnika koji će uvelike imati koristi od ovog sustava, a to joj daje potencijal da se razvije u vrlo važnom, visoko vrijedan komad digitalnog valuta svijeta.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Gems donosi kripto svima

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - početnički vodič

Post Altcoin

Kako kupiti Monero u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) sada je naoružan s Multisigom

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka koja je bila iznenađujuće ozbiljna

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

Nepotvrđena Bitcoin transakcija? Evo kako skratiti Bitcoinovo vrijeme transakcije

Post Altcoin

13 Mjesta za provjeru podataka Litecoin tržišta

Post Altcoin

7 bitcoin pjesama za slušanje prije 2013 je gotova

Post Altcoin

6 savjeta koji će vam pomoći da putujete s Bitcoinom