Što je Dogecoin, novac dobrotvorne organizacije? | Croatian.lamareschale.org

Što je Dogecoin, novac dobrotvorne organizacije?

Što je Dogecoin, novac dobrotvorne organizacije?

Dogecoinis jedan od najupečatljivijih jedinstvenih digitalnih valuta u mnogim aspektima, a preostali tehnički vrlo sličan drugima. To je meteorski uspon bio potpuno neočekivano, i, možda, jedan od najjasnijih primjera snagom meme na internetu. Uz to je originalni čep od 100 milijardi kovanica, koji je kasnije promijenio biti neograničene, u odnosu na Bitcoin's21 milijuna, činilo se da ospore prihvaćene pravila digitalne valute. Digitalni valute su mislili da se njihova vrijednost iz svoje oskudice, i tako mora biti deflacioni. Zahvaljujući Dogecoin, čini se da nije istina.

Kako je Dogecoin početi?

Novac je pokrenut od 8. Prosinca 2013. Godine kao šala, bazirana na popularnoj dužda meme, ali u roku od tjedan dana od njega je lansiranje, bilo je očito da će nova valuta je vlak. Žutokljunac novčić eksplodirao prema gore, a do 12. Veljače 2014. Godine, to je tržište capwas preko 90 milijuna $. Od tog vremena, Dogecoin, uz gotovo svaki drugi digitalni valuti, doživjela je značajan silazni trend. Međutim, cijena je nedavno stabilizirala, a nedavno je počeo trend naviše jednom again.At ovom trenutku, na tržištu kapica je oko 43 milijuna $, ali Dogecoin zajednica je narasla na ogroman veličine. (Update: Dogecoin pala significantlysince tog vremena, a sada je oko 15 milijuna $)

No, mnogi su se pitali: Što je uzrokovalo ovu pojavu? Sigurno to nije bilo jedino mem...

Zašto je Dogecoin raste toliko velik?

Dok je mem bio utjecajan u dovođenju korisnika koji su imali prethodni nisu bili dio valute zajednice digitalni, i dao Dogecoin Zajednici zajedničku temu da se ujedine oko, pravi pokretačka sila iza Dogecoin je velikodušnost ljudi koji su uključeni. Dogecoin korisnici su se uzde na ljubavi i pokroviteljstvo, u digitalnom valuta svijeta. Od 30.000 $ u dužda donirao kako bi se poslati Jamajke bob timu na Olimpijskim igrama, na 55.000 $ sponzor NASCAR # 98 automobil upravljan Josh Wise, na nedavnom humanitarnom disk, Doge4Water, koji je uspio prikupiti više od $ 30.000 za podršku čiste vode projekte u Kenija. Kampanja Doge4Water Oborio rekord primajući najveći pojedinačni savjet poslan putem Twittera, kada @savethemhood donirala 14.000.000 dogecoins ili 11.000 $, na inicijativu.

Mnogi su ispitivali Dogecoin je dugoročnu održivost, zbog prirode od to je stvaranje, ali nitko ne može sumnjati u iskrenost, velikodušnost, od to zajednica. Sve dok to ostaje istina da je to korijenima, i nastavlja dominirati To je niša kao dobrotvorni novac, očekujem da će biti oko za neko vrijeme doći.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako zaraditi novac sa Bitcoinom - Studije slučaja 99Bitcoina

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet beta

Post Altcoin

Kratki dnevnik izvještaja: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, Gavinova AMA, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Što je Dogecoin?

Post Altcoin

Anonimnost kripto valute Dio I. - Postojeći protokoli i zerokom

Post Altcoin

Bitcoin wallets: želite li web-based softver ili bi radije ići mobitel?

Post Altcoin

Vodič: 4 nestašni programi koji će oteti vaše datoteke za Bitcoins

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika

Post Altcoin

6 koraka za procjenu je li alternativa kripto valute vrijedna ulaganja

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio I

Post Altcoin

Kako trgovati Bitcoins i NE dobiti uhićen

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio II