Je li Dogecoin mrtav? Ili će Doge opet ustati? | Croatian.lamareschale.org

Je li Dogecoin mrtav? Ili će Doge opet ustati?

Je li Dogecoin mrtav? Ili će Doge opet ustati?

Kada Dogecoindebuted u prosincu prošle godine je dočekan s velikim oduševljenjem od navijača dužda meme, i jednako veliki skepticizam o tome je održivost s prilično mnogo i svi ostali. Unatoč toj nesigurnosti, vrijednost novog cryptocurrency brzo porastao vodeći zajednicu da usvoji slogan „na Mjesec!” kao glasni plač. Dužd uskoro se našla u 3. Mjesto na Cryptocurrency marketcap oglasi, te u samo 90 dana koji je ostvarila na tržištu kapica od 90 milijuna $. A onda, raketa je ponestalo plina.

load...

Nakon izviru 12. Veljače vrijednost dužda počeo dugo, stalni pad kako u ukupnoj tržišnoj kapitalizaciji i individualni jediničnu cijenu. Bilo je očekivanje u ožujku da je dolje slajd će završiti nakon zajednica uspješno podigao 55.000 $ sponzor NASCAR vozač Josh mudar. Nažalost, to se nije dogodilo i nije bilo pravi neočekivane dužda vrijednosti do razdoblja od tri dana između 14. Travnja i 17. Travnja, gdje je pumpa u tržištu 22 milijuna $ dolara prije tobogan nastavljen.

load...

Unatoč tome, dužd zajednica i dalje navijati za svoju valutu, definitivno otpor stvarnost sporim, neumitnim pad. Njihova 87.000 jaka zajednica i dalje na post vesela fotografije, pozitivne mema, i općenito se ponašaju u bezbrižno, vrlo pozitivan način koji je bio njihov zaštitni znak od samog početka. Zatim, prošli tjedan smo vidjeli tamnu, ružnu stranu dužda da nitko nikada sumnjao je bio tamo.

Ona je započela s žiga

Iz razloga koji i dalje ostaju nejasni ovom autoru, Ultra Pro, naplativa opskrbu kartica tvrtke, odlučio je zaštitni znak duždu mem. Nije riječ „dužd”, kao u srednjovjekovnom vladaru grada Venecije, ali stvarna shiba inu mem. Kripto-plaćanje procesor, i dugogodišnji dužd entuzijasta, moolah je odmah reagirao na Twitteru rekavši: „zaštitni znak. Obavijest o opoziciji. Neposredne podnošenja. #dogecoin” koja, u pokretu koji je potpuno nepoznat na Twitterverse, zbunjen puno ljudi,

load...

Ova zbunjenost izazvao malo nemira u dužda zajednice i ko-kreator kripto Jackson Palmer, posegnuo za Ultra Pro saznati što je točno događa. Ultra Pro tvrdi da nije imao namjeru subvertiranju Dogecoin zajednicu na bilo koji način, oblik ili oblik. Očigledno zadovoljan svojim uvjeravanjima da neće biti uplitanja u Dogecoin povezanih poduzeća, Palmer je otišao u dužda subreddit i prenio dobre vijesti. Kao i uvjerenje da moolah je odluka hvataljka na Dogecoin znaka za sebe.

To je dovelo do internet catfight između moolah osnivač Alex Green i Jackson Palmer s dužda subreddit neodlučni između dva titana. Na kraju (i iznenađujući s obzirom na količinu straha raspirivanja o Green u dužda zajednice u prošlosti) zajednica zavrsilo uzimajući moolah stranu u cijeloj aferi. I, u tipičnoj Internet modi, mob uključen Palmer s divljaštvom rijetko vidio izvan pobjede nereda koji se koriste kako bi proslavili sportskim prvenstvima. Mržnja usmjerena prema Palmer je bio toliko značajan da je otišao iz cijele zajednice (ali začudo nije se Dogecoin) poziva duždu subreddit „nažalost kultni poput” što je teško raspravljati s, stvarno. (Iako, pošteno, oni su uglavnom dobroćudni kult.) Sve u svemu, žalosno iskušenje wasneatly zbrajaju upby Reddit suradnik Smarty Shibe koji kaže da, u očima dužda zajednice Jackson Palmer je sada „doslovce je Hitler”, dok moolah je „doslovno Isus.”
Dana 28. Lipnja Zelena objavio blog post na moolah službenoj stranici pokušaja da raščiste stvari malo. U izrazitoj suprotnosti s njegovom prethodnom (sada izbrisan) izjavu o Reddit je usvojio jasan, miran ton i pozvao bolje prirodi duždu zajednice kao što je pokušao objasniti svoju stranu stvari. Primjetno je obratio navode da moolah investitori nedostaje u zaštiti potrošača i da je on (zelena) je idući u pobjeći s $ 330.000 da moolah je podigao.

Iz pepela 

Jučer je objavljeno da je novi Dogecoin Zaklada je izvedena s novom početnu igrači se sastoji od Felix von Drigalski, Jens Wiechers, Steven Hirschmann, Josh Mohland i Debbie Ballard. Bivši član dužd Zaklada Eric Nakagawa (koji je odstupio duždu zajednicu u otprilike isto vrijeme kao i Palmer) izrazila je obnovljeni interes u zajednici i želju za rad s ovom novom Foundation. Ostaje da se vidi ako je to će se dogoditi, a ono što je Zaklada namjerava učiniti Dogecoin koji, bez obzira kako na to gledate, je u ozbiljnim problemima.

Budućnost u dvojbi

Kao što sam već naveo, vrijednost dužda je dolje dramatično iz nje je vrhunac u veljači što nije dobra vijest za više desetaka trgovaca koji prihvaćaju dužd kao zakonsko sredstvo plaćanja za transakcije. Na primjer, sjećam se kad je Alex Green slučajno donirao 20 milijuna dužd kampanji Josh WiseNASCAR? U vrijeme kad je $ 15,000, otprilike jedna trećina od $ 55K ukupno. Ako itko donirati 20 milijuna danas da će samo biti vrijedan 5264 $ bitna razlika.

Dok pregledavate Dogecoin subreddit vidite brojne fotelja ekonomisti i burzovni mešetari savjetovanje neizvjesna da se „sakriti svoj dužd u papirnatim novčanike i držite na njih”, jer oni iskreno vjeruju da je dužd, presudnoj valuta, koja će na neki način dobiti vrijednost. Ideja da su zakoni ponude i potražnje mogla nekako utjecati na cijenu dužda žestoko je demantirao je potpuno nelogično i kontra-intuitivno argumenata koji se kreću od apsurda da lud. Neki ljudi tvrde da je dužd je dolje jer Bitcoinis dolje (bez obzira na stvarnost njihovih cijena) ili kako blok prepolovi nagrade samo će se voziti na cijenu veći jer donji blok nagrade neće zaustaviti rudare iz ostavljajući dužd (to je tako daleko), ili druge jednako besmislen argumenti.

Prvi red poslovanja za Dogecoin Foundation je shvatiti što dužda actuallyis i što je idući u biti. Bitcoin je bio tipping valute sve dok ne počeo dobivanjem vrijednost. Nakon što je prošao 2 $ prag broj savjeta iz ruku u bitcoin zašiljen off dramatično, a vrijeme je cijena hit 50 $ Bitcoin slavine su stvari od legende. Dogecoin je toliko popularan jer je tako lako steći; ulaganje od 263 $ može li dužd milijunaš napraviti. Predaja iz savjete na 5 koracima dužda može vam omogućiti da upuštati tvoj tata Warbucks fantazije tjednima.

Ali dužd više nije jedini tipping valuta na Reddit, niti je najpopularniji. Reddcoinis dobivanjem zemlje brzo kao što su usavršiti svoje anti-reklamni plakat algoritam „dokaz ulog Velocity”, koja nastoji nagraditi Reddcoin posvojitelje koji ih ne samo da imaju, ali ih aktivno koristiti. Također, Karmahas postala prva digitalna valuta ugraditi, a prebacivanje na algoritam raspršivanja X11.

To je središnji trenutak u Dogecoin povijesti, a novac Kratak će pratiti ovu priču jer razvija.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Reddcoinov rast u godini Bitcoin Bear tržišta

Post Altcoin

Kako besplatno preuzeti Bitcoins: 18 web stranica koje vam mogu pomoći

Post Altcoin

Ethereum podiže 6,4 milijuna dolara u prvom kvartalu prodaje

Post Altcoin

Impuls impresije

Post Altcoin

Četiri činjenice o Bitcoinovim novčanicima koje morate znati

Post Altcoin

6 bitcoin trgovačkih vodiča vrijedan čitanja

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: CheapAir prihvaća Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Post Altcoin

Multisig: vodič za početnike

Post Altcoin

Reddcoin društveno emitiranje

Post Altcoin

Oslobađanje alata Alpha 7

Post Altcoin

Anonimnost kripto valute Dio I. - Postojeći protokoli i zerokom

Post Altcoin

Kako kupiti zvijezde Lumens u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike