Ethereum podiže 6,4 milijuna dolara u prvom kvartalu prodaje | Croatian.lamareschale.org

Ethereum podiže 6,4 milijuna dolara u prvom kvartalu prodaje

Ethereum podiže 6,4 milijuna dolara u prvom kvartalu prodaje

Ethereumproject je prikupila više od 11.000 Bitcoins- ili $ 6.4 milijuna kuna na vrijeme pisanja - da pomogne financirati svoj ambiciozni projekt izgradnje decentraliziranog platformu za gotovo bilo koju vrstu ugovora.

load...

U zamjenu za jedan Bitcoin, financijeri od Ethereum dobiti 2.000 eter (ETH), vlasnički cryptocurrency da goriva u Ethereum mreže. Kada je mreža pokreće ove zime, eter će platiti za kriptografskih izračuna na Ethereum blockchain kako bi provjerili ugovora.

Ethereum Postanak Saleis postavljen trajati još 30 dana, a iznos eteru dobila za jedan Bitcoin smanjuje tijekom tog vremenskog razdoblja. Nakon što je stvarna mreža pokreće u nekoliko mjeseci, sve eter koji je kupljen u Postanku prodaji će se kodirano u Ethereum je prvi blok i distribuira pristaša u download klijenta.

load...

Nakon toga, dodatna 9,9% od tog prvog ETH iznosa dat će početkom članovima contributorsand tima; još jedan grant od 9,9% će ići prema jednom Ethereum temelja; i na kraju, za iznos koji je jednak 26% od početne ETH bloka se raspodjeljuju rudari svake godine.

Ethereum je dugoročni potencijal

Lansiranje Ethereum je jako hiper u cryptocurrency zajednice tijekom 2014. Godine, i to s dobrim razlogom - ovaj sustav pokušava učiniti za ugovore što Bitcoin učinio za valutu. Nakon što je decentralizirana, nepovjerljiv mrežu koja kriptografski može provjeriti ugovore potencijalno mogao pružiti jeftinije i učinkovitije verzije odvjetnika i posrednika. Iako, to je „ugovori” omogućilo mnogo, mnogo više od toga.

load...

Naravno, one vrste aplikacija mnogo godina niz liniju i predstavljaju samo okus potencijal svojstvena Ethereum. No, projekt kreator Vitalik Buterin objašnjava na channelthat Ethereum YouTube jednom njegova mreža sazrijeva, može izrezati sredini muškaraca za gotovo bilo koju vrstu ugovora ili transakcije:

  • Decentralizirano financiranje i upravljanje imovinom
  • Peer-to-peer poruka i društvenih mreža
  • Distribuirana hosting i pohranu podataka
  • Online glasovanje i transparentno upravljanje

To su samo su neke od glavnih mogućnosti, ali priroda Ethereum je da je potpuno otvoren za bilo kakve ugovora. To ne mora ugrađene kategorije za ono podržava vrste ugovora, kao što je slučaj s NXTor stranom.

Zbog Ethereum je agnosticizam prema tome što je mreža dobiva se koristi za, to je zapravo vrlo teško predvidjeti vrste aplikacija koje bi se izgradili. „Najuzbudljivija primjene Ethereum su vjerojatno one koje nismo ni mislili o”, prema Vitalik.

Decentralizirani Autonomna budućnost

Doista, uzimajući ideju decentraliziranim programima i proteže u budućnost daje neke fascinantne mogućnosti.

Kada Postanak Prodaja počeo, Ethereum projektni tim odveo u IAmA subreddit odgovoriti na pitanja navijača. Jedan od njih upita: „Ono što je najviše sci-fi ludi granica nezamislivo program koji Ethereum bi se mogla koristiti za u budućnosti?”

Vitalik respondedwith viziju futurističkog društva koji radi isključivo na distribuiranim ugovora i decentralizirane sporazuma između stranaka. Na primjer, on zamišlja scenarij u kojem iznajmljivanja neke zemlje uključuje plaćanje stanodavcu kroz blockchain - ako najmoprimac prestane plaćati je blockchain automatski će reći zemljišnih knjiga za prebacivanje vlasništva natrag iznajmljivača, a brave više neće raditi s te najmodavca smartphone ključ. Prema Vitalik, ova vrsta blockchain-based upravljanje ugovorima nije samo primjenjuje na iznajmljivača:

Naravno, vaš gospodar je vezan istim ograničenjima - ako zatvori svoje račun plaćati vlada 6.60 $ vrijednosti zemljišta pristojba po danu lokalno, onda on gubi vlasništvo, a ugovor se automatski prebacuje tako da se najam od države umjesto. Sama vlada je jednostavno veliki decentralizirana organizacija, a možete vidjeti u stvarnom vremenu na $ 6,60 kreće na blockchain i na kraju uzimajući u obzir platiti za medicinski istraživačkog programa pokušava produljiti ljudski vijek od 170 godina na 230.

Ethereum kraju mogao poslužiti kao osnova za decentralizirano upravljanje, čime blockchain tehnologiju da bi Vlada i učinkovitijim i transparentnijim. Nema potrebe da se pouzdaju u nekoliko manjkave ljude da posreduje ugovora i prilično točno, jer Ethereum mreža će raditi bolje i brže te stvari.

Zamka na putu prema Postanku

Unatoč svemu Ethereum potencijala, ona nije bez svojih udjela problema na način da se pokrenu. Budući da je Postanak Prodaja učinkovito iznosi IPO, izazvala zabrinutost da regulatori savezni papiri mogli ometati - kao rezultat toga, eter prodaja je odgođeno dok se projekt bilo dovoljno sigurni u svoj pravni stoji.

U razgovoru s Coin Ukratko, poduzetnik Erik Voorhees komentirao ironije Ethereum biti otvoren za regulaciju prije pokrenuti:

To je posve razumljivo da bi htjeli učiniti, ali meni je to nekako suprotno od kako se to cryptocurrency stvari treba raditi. Tu ne bi trebalo biti točka neuspjeha s osnivačima. To ne bi trebao biti da ako su ga oslobodili, regulator može ih istrijebiti, a zatim Ethereum je otišao.

Takav dinamičan čini se ilustrirati kako, iako zrela Ethereum mreža ima golem potencijal za promjenu društva mnogo godina niz liniju, projekt je ipak još uvijek u povojima u ovom trenutku. Možda je dobro što je tim dobio svoje zakonske patke u redu prije osnovi pokretanja višemilijunski IPO je - to bi bilo šteta za regulatori ubiti tako obećavajuće projekt prije nego što čak i dobiva od zemlje.

Za sada, Ethereum svakako zaslužuje bliski pogled svatko tko je zainteresiran za primjenu decentraliziranog prirodu Bitcoin na složenom svijetu ugovora i zakona. Ako projekt može uspješno pokretanje Mreže ove zime, a naknadno njegovati namjenski zajednicu razvijatelja, to može pretvoriti Vitalik Buterin je futuristički viziju u stvarnost.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost

Post Altcoin

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 alata za utvrđivanje je li Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Uvod u Bitcoin trgovinu

Post Altcoin

Kako Darknoins Anonymous DarkSend pomaže Bitcoinu

Post Altcoin

Bitcoin i budućnost novca

Post Altcoin

Kako kupiti zvijezde Lumens u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu

Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Doista anonimna kriptovaluta

Post Altcoin

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Post Altcoin

Put Potcoina