Generalni direktor GAW Minersa na KNC-ovom Titanu: Scrypt Mining je moja kuća | Croatian.lamareschale.org

Generalni direktor GAW Minersa na KNC-ovom Titanu: Scrypt Mining je moja kuća

Generalni direktor GAW Minersa na KNC-ovom Titanu: Scrypt Mining je moja kuća

Novac Kratak nedavno intervjuirao Josh Garze, predsjednik Uprave GAW Miners. Od tog vremena, bili smo praćenje tvrtke, a to je natjecanje, za novi razvoj ili vijesti. Jučer, Josh Garza „bacio rukavicu” u odgovoru na nedavne izjave iz KNC Miners. Međutim, prije nego što smo dobili na to, malo povijesti je potrebno staviti to u kontekst.

U Bitcoin Mining ratovi, a prijelaz na Scrypt

U Bitcoin mining ratovi su bjesni već godinama, počevši s prvim FPGA, a eskalirala kada Avalon isporučen prvi Bitcoin mining SHA-256 ASIC Jeffu ​​Garzik u 2013. Od tog vremena, tvrtke su porasle i pala, pokušavajući postati vodeće Bitcoin rudarsko poduzeće. U nedavnoj prošlosti, KNC je, nedvojbeno, smatrao da krunu.

Međutim, sada Scrypt rudarstvo ASIC, koji omogućuju korisnicima da mine mnoštvo valuta, uključujući Litecoin, Dogecoin, Reddcoin, i još mnogo, mnogo više, stigla je. KNC, a neki od drugih velikih Bitcoin rudarskih tvrtki, radili su prema prijelazu na Scrypt, ali do sada su iza pada.

Od tog kaosa GAW rudari je narasla da postane Scrypt rudarstva elektrana. Dok GAW pruža Bitcoin mining SHA-256 Asics, kao, njihov fokus je Scrypt. Oni su učinkovito se zadovoljila potražnja na tržištu, uz poštivanje točne utovar rasporedi, koja je propast mnogih drugih rudarskih tvrtki zbog kašnjenja i potcjenjivanja vrijeme razvoja.

KNC je Scrypt rudarstva "Titan"

U ožujku, KNC najavio „Titan”, koja je Scrypt rudarstvo stroj da su u razvoju. To je izvorni naočale ga na popisu 100 MH / s, što je nevjerojatan iznos od raspršivanje snage u to vrijeme, ali je sada dostupan u sadašnjim high end rudarskih strojeva. Međutim, budući da prvi objave, KNC objavio ažuriranje, "mi smo bili u mogućnosti da nadogradite Hrpa dva‘mini’Titan do 200 MH / s, a‘standard’Titan 400 MH / s, dok je još uvijek drži potrošnju energije i toplinske poremećaj kao niska što je više moguće. Također smo napravili veliki napredak u smanjenju buke i pakiranja, s ciljem za sturdier proizvoda u potpunosti.”

Nadograđeni sam mini-Titan, na 200 MH / s, je daleko iznad svega što je trenutno na raspolaganju. 400 MH / s očekivanim iz Titan je nevjerojatan skok naprijed iz tekućih Scrypt strojeva. Isto tako, na kraju lipnja, najavio KNC, "naš Titan Scrypt rudar napreduje prema očekivanjima i planiramo brod u Q3. Postigli smo tape-out u 2284-core Titan početkom lipnja i vidimo nikakvih kašnjenja u proizvodnji proces do sada.” Trenutni očekivanje je da će strojevi će vjerojatno biti spreman negdje između sredine kolovoza i početkom rujna.

GAW rudara Titan drobljenje "VaultBreaker"

Od objave Titan GAW Rudari i dalje raste, te je postavio svoje znamenitosti na KNC. Predsjednik Uprave GAW Rudara, Josh Garza, učinila da jasni u prošlosti navodeći „Mi ćemo osvojiti cijeli scryptmining industrije do kraja godine. Već smo pobijediti svakoga u Sjevernoj Americi. Knc je jedini konkurent, a oni su sljedeći.” Ide dalje od toga, prije nego što je VaultBreaker je službeno ime, on je to nazvao „Titan drobilice” i spominje da "smo izgradili Vaultbreaker se potući na Titan u svakom pogledu. Cijena, performanse, stil. I pustite datum. Naši korisnici prepoznaju da „.

VaultBreaker prvotno najavljen s naočale da navedene bi osigurati 500 MH / s, uz mini verziji koja će ponuditi 250 MH / s. Međutim, od tog vremena, oni su unaprijeđeni kako bi 750 MH / s i 375 MH / s respektivno. Ovo stavlja Mini-Vaultbreaker na gotovo hashrate od pune veličine Titana, a normalno VaultBreaker gotovo udvostručuje hashrate od Titana, ispunjavajući obećanje nadmašio je Titan u pogledu cijene i performansi, ako su ispunjeni ažurirani naočale.

Trenutni Očekivani datum dostave za Vaultbreaker je službeno kraj Q3 ili početka 4. Tromjesečja. Međutim, čini se da je gospodin Garza možda dobio neke dobre vijesti, kao i njegovi nedavne izjave dao naslutiti da je njihov razvoj može biti dalje zajedno nego su naslutiti. Jučer, u post na GAW rudarske društvenim forumima, Hashtrader je GAW Miner CEO je izjavio:

Želim napraviti nešto jasno o našim VaultBreakers.

NEMA scenarij u kojem ću dopustiti KNC da nas tuku na tržištu. Ako nekim čudom, oni se dogoditi da bude spreman za brod ispred nas. Upotrijebit ću podatkovni centar vrtjeti sve svoje VaultBreakers dok ne budu spremne za otpremu (pod pretpostavkom da su isporučeni jedinice)

Opet, ne postoji način da će im omogućiti da dostavi raspršivanja snagu prije isporuke za naše klijente. Ovo je moja predanost svim VB korisnicima. Molimo širili riječ.

Scrypt Rudarstvo je moja kuća, i neću se tući u vlastitoj kući

Josh- CEO

Tko će osvojiti Scrypt Mining Wars?

Iako KNC ima očitu prednost, sa svojim iskustvom i uspjehom u Bitcoin mining svijetu GAW rudari su brzo isključuje iz natjecanja u Scrypt rudarstvo. Bez obzira da li POL, GAW rudari kuca KNC na tržište ili ne, ako čak i otpustiti VaultBreaker u isto vrijeme kao i KNC tisak Titan, a naočale za oba stroja su još donekle točna, onda GAW će izaći na vrh. Postoje samo dva zamislivih načina za KNC osvojiti ovaj:

  1. POL, GAW Rudari doživljava veliki poraz. No s gospodina Garza obećanje za domaćina strojeve za kupce, ako pošiljka nekako kasni i njihove nedavne povijesti ili utovar strojeva na vrijeme, da se ne čini vjerojatnim.
  2. Ili GAW strojeve znatno slabijeg ili KNC više nego udvostručuje hashrate njihovog Titana. U tom slučaju, to će doći do tko brodova prvi. Ovaj scenarij je donekle vjerojatno, kao što su KNC strojevi, rekao je da se u proizvodnju u ovom trenutku, a strojevi GAW rudara su uvijek ispunjeni, ili premašio svoj izraženog hashrate u prošlosti.

Ne mogu sa sigurnošću reći kako će se to odvijati, ali to će sigurno biti zabavno gledati.

Povezane vijesti


Post Altcoin

8 načina da nikada ne propustite bitno ažuriranje Bitcoina

Post Altcoin

BTC.com Prodano je Josh Garzi GAW Rudara

Post Altcoin

Anonimni kriptoskopedi: kratka povijest njihove povijesti

Post Altcoin

Bitcoin wallets: želite li web-based softver ili bi radije ići mobitel?

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypalom ili kreditnom karticom Odmah

Post Altcoin

Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Bit-tamo - potencijal bitcoina, etera i Orisa, drugi dio

Post Altcoin

7 bitcoin pjesama za slušanje prije 2013 je gotova

Post Altcoin

Kako zatražiti Bitcoin Novac i prodati ga za Bitcoin (Trezor, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Kako dobiti prilagođenu Bitcoin adresu

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoin Exchange s miješanim FOREX i Altcoins

Post Altcoin

Jednostavna metoda za povećanje sigurnosti Bitcoina