Preliminarni istrage DIP-a u potvrđenim rudarima GAW-a i procurivanja informacija | Croatian.lamareschale.org

Preliminarni istrage DIP-a u potvrđenim rudarima GAW-a i procurivanja informacija

Preliminarni istrage DIP-a u potvrđenim rudarima GAW-a i procurivanja informacija

Dok je veliki dio onoga što se događa iznutra na GAW je nepoznat, ja sam bio opremljen dokumentima koji sricati tekućim pitanjima u živopisnim pojedinostima, kao i pokazuju prošlosti pitanjima koja su zaboravili, ili u velikoj mjeri previdjeti, prema zahvaljujući zajednici s novijim smetnji, Neću donositi zaključke ovdje, niti ću objaviti neke stvari koje sam rekao, kako sam tek primio dokaz da su točne. Jedini detalji objavljeni u ovom članku temelje se na informacijama koje mi uz značajan dokaz.

To će biti živi dokument koji se ažuriraju više informacija daje mi, ili izložen. Ako imate dokazan informacije o statusu, odnosno akcije koje poduzimaju / protiv, GAW Labs, GAW rudari, ili jedan od njihovih povezanih društava, molimo pošaljite na [email protected].

Ovdje je tablica sadržaja, s datumima, kako bi to organizirao, i napraviti ažuriranja lako pronaći:

Odricanje: Kao što postoji čini se da neke zabune, željeli smo pojasniti ovo. Svako spominjanje „istrage” u ovom članku se odnosi na općim aktima „istraživanje”, „proučavanje”, „upitan” ili prva faza u DIP istrage: 

Svi SEC istragu provodi privatno. Činjenice su razvijeni u najvećoj mogućoj mjeri kroz neformalne istrage, ispitivanjem svjedoka, ispitivanje brokerske evidencije, pregled trgovanja podatke i druge metode.

To ne treba brkati s „formalnog reda istrage”, koji nije dokazano da su u tijeku u ovom trenutku, i da će premjestiti omogućiti više ekstremne mjere:

S formalnog reda istrage Divizije osoblje može prisiliti svjedoci sudski poziv da svjedoči i proizvoditi knjige, evidencije i druge relevantne dokumente.

DIP je pokrenula istragu GAW i Josh Garza

To se sigurno ne razbijanje vijesti. Coinfire napravio rane optužbe da GAW se oslobađaju zabludu izjave o Paycoin / Paybase, a potom da po objavljivanju informationabout je SEC istragu GAW. Jedini razlog zbog kojeg sam opet spomenuo, je da mi ovdje na Coin Brief sada mogu potvrditi da GAW se ispituje od strane DIP-a.

Jedan od naših izvora nam je pružio dokumente koji pokazuju interne rasprave u kojoj je David MCLAIN, komunicira sa Josh Garza, navodi se sljedeće:

DIP je nedavno pokrenuo otvorenu istragu GAW, vi, itd

David MCLAIN čini se da je pravni savjetnik GAW, kao „David H. MCLAIN” od „DHM pravnih usluga, LLC” naveden kao dopisnik o podnescima žigu podnose Josh Garza za pojam „GAW Miners”.

Upit DIP ne, na bilo koji način, dokazati zloporabe od strane GAW rudari, Josh Garza, ili bilo tko drugi, kao što neće biti određen dok je njihovo istraživanje je završeno. To je rekao, to ne dovode u sumnju tvrtke, ako ni zbog čega drugog nego činjenice da su prethodno odbacili ideju DIP istrage. Naravno, moguće je da GAW bio svjestan da je DIP sonda je bila u tijeku kad ga Coinfire najavio. Međutim, ako je to slučaj, onda ja ne mogu shvatiti zašto je tijekom akcije poduzeti je otkazati Coinfire i odbaciti ideju bilo kakve potencijalne istrage, a ne pripremiti za pružanje potrebne podatke, i nadam se da će istraga ne ide od preliminarna mjera za punopravnog formalne istrage.

U svim iskrenost, pažnja od DIP-a ne iznenađuje, jer Hashlets su navodno „rudarske derivati” nego stvarni, fizički hardver koji je u vlasništvu korisnika. Budući da je korisnik kupuje zastupljenost raspršivanje snage, a ne stvarne raspršenja vlast, da čini ga sigurnosti (kao derivati ​​spadaju pod okriljem „papira”). U stvari, to će biti još i veće iznenađenje ako se ne istražuje to uopće, kao što je jasno u njihovoj nadležnosti. U trenutku kada je objavljeno da Hashlets ne predstavljaju fizičku hardvera, i da će samo „simulirati” rudarstvo na raznim bazenima, linija je prešao. Što se mora utvrditi je li GAW imao ovlasti za izdavanje tih derivata, bilo izravno ili u suradnji s drugim skupinama, a ako se rukuje izdavanje, razmjena, itd legalno...

Pravni birokratizacije, navodno, Vezivanje Paycoin Nagrade Program gore GAW-a

. U ranijem, odvojen dokument, drugi odvjetnik, Carol Van Cleef od Manatt, Phelps, i Phillips, LLP, dao izjavu gosp MCLAIN koji uključuje:

Otkup jezik ne bi trebao pojaviti na ovom izdanju ili će pozvati pozornost DIP brže nego što bismo željeli.

Čini se da je gospođa Van Cleef je prenoseći poruku za ostalim članovima pravnog tima koji je želio da ima vremena za pregled i ponoviti ili odbiti otkup jezik.

Ta ograničenja, čini se da imaju frustrirajuće učinak na gospodina Garza, kao što je uključeno u svojoj pobijanja:

Bio sam savjetovao našeg pravnog tima za pokretanje ovog programa. Ja sam bio izostavljen iz mnogih drugih pravnih sastancima, a sada se govori da ne može ni napraviti program.

G. Garza se dalje tvrdi da je bio nezadovoljan održava natrag, jer to otkup plan bio obećanje koje je napravio svojim kupcima, a njegov ugled pretrpjeti, a kupci će izgubiti čak i više, ako se nije pomaknuo naprijed. Dok sam u početku je bilo osvježavajuće vidjeti da je Josh čini zainteresirani biti otvoren sa zajednicom, te nastoje ublažiti gubitke tako da mnogi iskusili, to jer je došao na vidjelo da su ove e-mail procurila izravno na ljude koji su smatrali pomalo " lojalan”do GAW. To čini tekst e-pošte, a njihov sadržaj, upitna, jer oni mogu biti jednostavno izrađen uvjeriti one pojedince.

G. Garza nastavio, navodeći:

Znamo da moramo napraviti program, samo moramo dobiti pravo uvjete, mogu se izvoditi s tim.

Ako je nismo sigurni smo čak će ga čast, mislim da treba odstupiti. Ako ne mogu računati na savjet našeg pravnog tima do točke mi izgleda kao idiot i stavljanje stvari van i uzimajući ga natrag, ja sam kriva osoba za to.

Ovaj razgovor dogodio prije samo nekoliko dana, ali očito gospodin Garza nije odstupio još. Međutim, DIP istrage, uz pravni savjet da se čini se pod uvjetom da GAW u ovom trenutku, stvara više pitanja nego odgovora.

Ostavku, na visokoj razini GAW zaposlenika

To je tema koja još uvijek treba neki objašnjenje, kao što sam izvještaje o raznim ostavki u proteklih nekoliko tjedana, ali ja mogu samo naći neke dokaze za nekoliko zaposlenika. Dok bih kopati dublje u to, ja ne želim da se fokus daleko od primarne točke rasprave, koja uključuje one koji su ostali.

Eric Capuano ostavku početkom siječnja

Oko 24. Siječnja 2015. Eric Capuano, koji je objavljen na Hashtalk kao zen_Eric i Bitcointalk kao zenMiner_Eric, objavio da je podnio ostavku GAW prije nekoliko tjedana. Eric je bio izvorni predsjednik Zenminer, a zatim je postao direktor Sektora ZenMiner GAW kada ZenMiner je preuzeo GAW.

Dok su njegovi razlozi napuštanja su se odmah jasno na Hashtalk, niz postova na Bitcointalk dao malo uvida u njegovo rasuđivanje. Nakon što je objavio da će biti povučen korisničko ime zenMiner_Eric ovdje:

29. Siječnja drugog korisnika „WaffleMaster” objavljena mu theoryabout što se događa iza scene na GAW.

Recon_eric, je na to odgovorio:

Sve je to točno, osim za oko 95% od toga... Shame ipak, zato što su stvarno na nešto.

Ja ću reći sljedeće, da riješi svoj iskaz na kraju. Jedna stvar sam komotno reći javno, je da nitko u društvu je sve dijelove slagalice, osim onoga koji je sve to zamislio. To je kao da je bila namjera cijelo vrijeme, samo dijele minimum s kojim i ono što je potrebno da ga graditi. Čak i oni od nas u „gornji ešalon” bili potpuno u mraku na mnoge „finije detalje”. Spreman sam pokazati nikakvu vlast tko pita, to je odmah po saznanju one finije detalje koji pokreću ruku na ostavku. Jedino žalim nosim je koliko dugo mi je trebalo da vidi veliku sliku.

Moj odlazak nije imao nikakve veze s glasinama o tijeku istrage, kao što sam već dao otkaz prije nego što je čak i tema. Nisam budala, ako postoji istraga u tijeku je, moj odlazak ne odreći svoje prošlosti angažman. Također znam da ja mogu pouzdano odgovoriti svakome tko pita da sam uvijek stajala uz ono što sam osjetio bio je u pravu.

Nadam se da ti dečki imaju strašan tjedan.

Dok se to ne pokazuje izravno bilo prste, to je jako implicira da nešto ozbiljno nije u redu što se događa unutar GAW, a da je izvan pojedinca, nitko nije bio zainteresiran za sveobuhvatne planu. Međutim, ne postoji način da se zna što je Eric mislio na točno, a to je vrlo vjerojatno da on ne može ići u bilo detaljnije bez kršenje NDA.

Joe Mordica izgleda kao da su nestali iz GAW

Joe Mordica je odsutan u zadnje vrijeme, ali nije bilo malo potvrda da je on zapravo podnio ostavku na poziciju u GAW. Iako ne možemo dokazati sa 100% sigurnošću da je gospodin Mordica više nije povezana s GAW Labs / rudari, ili bilo koji od povezanih društava, postoji nekoliko bitova informacija koje upućuju na zaključak da je to slučaj.

Prvo, ljudi su primijetili da je njegov LinkedIn profil je vrlo ograničen sada, i to ne spominje GAW bilo gdje na javnoj stranici. Naravno, to ne dokazuje mnogo, kao što se čini da su mnogi članovi GAW osoblja strogo su ograničeni pristup svojim LinkedIn stranicama i / ili izbačen sva spominjanja GAW.

Međutim, „crvena zastava” za mene je došao kada sam pokušao kontaktirati Joe izravno. Razgovarao sam s gospodinom Mordica putem e-maila u prošlosti, pa sam pokušao kontaktirati s njim na obje i 

Brzo sam dobio odgovor, ali to nije bilo od Joe:

Dakle, čini se da je Joe e-mail adrese više ne postoje. Kao što sam rekao, to nije uvjerljiv dokaz da je otišao, ali čini se vrlo čudno da je zaposlenik na visokoj razini bilo koje tvrtke će imati svoj račun poslovne e-mail izbrisan.

Gdje je razvojni tim iza Paycoin?

Danas Josh Garza objavio izjavu o razvoju premijer Controller UI. Iako to nije iznenađujuće na vlastitu, izjava uslijedila je zahtjev za članove zajednice koji su zainteresirani za razvoj sustava:

To se čini čudno za mene, kao što sam razgovarao s gospodinom Garza prije Paycoin pokrenuta, i to sam spomenuo,”Mislim da bi to moglo raditi prilično dobro, jer je dobro osmišljenog. Ako tim ste raditi na tome zapravo može učiniti to. Raditi onako kako je to naglašeno u sažetom opisu, to će učiniti phenomenoly je što je sve to samo rade zapravo...”Njegov odgovor je bio:

Drago mi je vidjeti da je, jer sam vidio ljude objavljivanja da je „nije velika stvar”, a mi kupovala mnogo, mnogo različitih developera, a mi smo imali ljude u industriji s puno poštovanja stan se reći da to nije ni moguće graditi. Kao, to nije ni moguće... Ne postoji način na koji bi mogao izgraditi to. Pa, drago mi je što vidjeti.

Što Josh je objasnio mi je, djelomično u tom razgovoru, kao iu drugim razgovorima bilo je da GAW su zaposleni high-end softver razvoj tvrtka u potpunosti izgradnju Paycoin sustav. Gdje je to razvojni tim sada? Zašto zajednice programeri potrebna za dovršetak značajke koje je trebalo biti dio Paycoin sustava od samog početka?

Čini se da je kovanica Firewas također dali e-pošte potvrđuje SEC istragu, te je objavio svoju analizu. Narednih dana trebao bi biti zanimljivo, u najmanju ruku.  

Mi ćemo nastaviti dodavati na ovaj članak, i izgraditi ga u više potpuni „izložiti” na GAW, sa što više informacija kao što možemo naći. Opet, ako imate bilo kakvih dokazan informacije vezane uz GAW Rudara, GAW Labs, vratiti ROI, ili bilo koje druge GAW vezane tvrtka, molimo pošaljite na [email protected]

Povezane vijesti


Post Altcoin

Reddcoin otkriva Social Wallet, ažuriranja POSV-a i društvene platforme

Post Altcoin

Oslobađanje alata Alpha 7

Post Altcoin

Kako zaraditi do 20% dobiti od vaših Bitcoinsa kroz ulaganje

Post Altcoin

Uvod u Bitcoin trgovinu

Post Altcoin

Kako dobiti prilagođenu Bitcoin adresu

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Post Altcoin

Bitcoinove osnove

Post Altcoin

Reddcoinov rast u godini Bitcoin Bear tržišta

Post Altcoin

7 bitcoin pjesama za slušanje prije 2013 je gotova

Post Altcoin

Nedavne nadogradnje novčića, a uskoro će biti implementirane značajke

Post Altcoin

Rebranding, intervjui i potpuni popis kovanica