Kako dobiti svoj prvi Bitcoin danas | Croatian.lamareschale.org

Kako dobiti svoj prvi Bitcoin danas

Kako dobiti svoj prvi Bitcoin danas

Bitcoinis nevjerojatna inovacija koja ima mnogo ljudi uzbuđen, ali za prosječnu osobu, to je umotan u misterija. Zaista razumijevanje Bitcoin protocolis monumentalni pothvat, a ne onaj koji najviše su spremni za borbu. Srećom, jedan ne treba shvatiti sve o Bitcoin, kriptografije ili digitalne valute za dobivanje i korištenje, Bitcoin. U prošlosti, Bitcoin je valuta, potrebno malo tehničkog znanja za korištenje, ali to nije istina i danas.

Mi ćemo opisati sve korake potrebne da biste započeli s BTC, počevši s odabirom novčanik. Međutim, za korisnike s dosadašnjim iskustvom, vi svibanj želite preskočiti. Za skok na bilo koji od dijelova, molimo kliknite na jedan od linkova ispod:

Novčanici

[Color tipka = "naranča" size = Veza "medij" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#online-bitcoinwallets"] Online Bitcoin Novčanici [/ button] [tipka color = "orange" veličina = veza "srednji" = Bitcoin Novčanici [/ button] [tipka "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#light-and-full-bitcoin-wallets-on-your-computer"] PC-based color = "orange" size = veza "medij" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#mobile-bitcoin-wallets"] mobilni uređaj Bitcoin Novčanici [/ button]

Kupnja Bitcoins

[Color tipka = "naranča" size = Veza "medij" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#using-a-bitcoin-exchange"] Kupi Bitcoins na burzi [/ button] [color tipka = "naranča" size = veza "medij" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#companies-selling-bitcoin-directly"] Kupi Bitcoins iz tvrtke [/ button] [color tipka = "naranča" size = "srednje" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#purchase-bitcoins-from-other-people"] Kupi Bitcoins od pojedinaca [/ tipka ]

Alternativne metode

[Color tipka = "naranča" size = Veza "medij" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#mining-altcoins-for-bitcoins"] mina Altcoins za Bitcoins [/ button] [ Boja gumba = „naranča” size = veza „medij” = „https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#selling-goods-or-services-for-bitcoins”] Prodaja usluge / oprema za Bitcoins [/ button] [color tipka = "naranča" size = veza "medij" = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#bitcoin-tipsaltcoin-faucets-and-signature-advertising"] BTC Savjeti, Slavine, i oglašavanje [/ button]

Pick Your Bitcoin novčanik

Otišli su dani učenje kako koristiti Bitcoin QT. Standardna Bitcoin novčanik je još uvijek na raspolaganju, te je moćan alat, ali nije potrebno za većinu ljudi. Umjesto toga, svjetlo novčanik, online novčanik ili mobilni novčanik će biti dovoljan, a svi su vrlo jednostavan za korištenje. Najteži dio je određivanje koje želite koristiti. Tu su pro i kontra za svaki.

Online Bitcoin Novčanici

Online Bitcoin novčanici imaju lošu reputaciju, i to s dobrim razlogom. Kada pomoću online Bitcoin novčanik, morate vjerovati svoj BTC na 3rd party, a to može biti opasno. Međutim, stvari se mijenjaju, i višestrukim potpisom online novčanici pružiti veću sigurnost za korisnika, iako je još uvijek prerano reći koliko je učinkovita će te mjere biti u dugoročno.

Ipak, postoje pouzdani tvrtke koje pružaju online novčanike, a čine ga vrlo lako da biste započeli. Coinbaseoffers je multisig novčanik koji omogućuje korisniku da zadrži 2 od 3 ključa, čime je nemoguće za tvrtke uzeti BTC, a pruža dodatnu sigurnost imaju pristup vašim bitcoins čak i ako je web stranica isključi.

Bitgois također nudi to kao samostalni proizvod, a ne dodatni, što im može dati fokus potreban da bi se u potpunosti meso ovaj sustav van.

Ostale tvrtke rade na svojim derivatima, odnosno novih inovacija, na ideji multisig, online novčanike, što čini ideju online novčanik više povjerenja nego u prošlosti. Ove inovacije mogu čak napraviti online novčanici prihvaćena norma.

Čak i tako, online novčanici su samo jednostavni dok postoji problem. Ako je ne-multisig online novčanik, onda sama tvrtka može zatvoriti, da je korisnikovih bitcoins s njim, kao što se dogodilo s mnogim burzama u prošlosti. Ako je multisig online novčanik, to zahtijeva malo tehničkog znanja, čak i ako je to samo slijedi upute iz same tvrtke, kako bi povratio pristup svojim sredstvima.

Dok online novčanici su najlakši izbor za početnike, i može biti najbolja opcija za vas, molimo vas da shvatite da s Bitcoin, samo istinski ga posjedujete, ako ste jedini koji ga može kontrolirati. Ako odaberete online novčanik, ili čak i ako ne, molimo Vas da provjerite naše udžbenik za osiguravanje vaše Blockchain online novčanik. To će vam pomoći da stvorite sigurnosne kopije, kao i vas naučiti o pravilno štiti svoje zlato. Iako nije sve u ovom tutorial će se primjenjivati ​​na svaki novčanik, još uvijek će vam dati ideju o nekim koracima koje treba poduzeti u svrhu osiguravanja novčanik.

Svjetlo i Full Bitcoin Novčanici na računalu

Lagani Bitcoin novčanike, ili svjetlo novčanici, su vrlo popularan izbor za neko vrijeme, i to s dobrim razlogom. Ove novčanici uglavnom pohraniti svoj privatni ključ, koji ne trebate znati, u datoteku na harddrive, što vam daje mogućnost kontrole svoje bitcoins. Velika prednost svjetlo BTC novčanik preko pune BTC novčanik su veličina i brzina, te će biti u središtu ovog poglavlja. Slobodno koristite jedan od pune Bitcoin novčanike, koji su povezani u sljedećem paragrafu, ako želite.

Potpuni Bitcoin novčanik mora preuzeti cijelu blockchain, što je oko 24,5 GB u veličini u ovom trenutku, i raste. Postupak preuzimanja može biti vrlo dugotrajan, ali za određene pojedince, to je vrijedno vremena i prostor na hard disku. Naravno, važno je da mreža ima „pune čvorova”, koji su puni novčanike, kao što su Bitcoinqtor Bitcoind, trčanje s TCP port 8333 otvoren, jer to je okosnica Bitcoin mreži. To se, rekao je, dok god postoje pojedinci koji imaju potrebu za pokretanje pune čvorova, to nije potrebno za sve ostale da to učine.

Svjetlo Bitcoin novčanik daje korisniku mogućnost kontrole svoja sredstva, i nositi bilo kakve transakcije koje prosječna osoba će trebati, ali samo preuzima mali dio blockchain. Svjetlo novčanici samo treba preuzeti dijelove blockchain koje sadrže podatke o adresama novčanik sadrži. To znači da umjesto zahtijeva gotovo 25 GB prostora za pohranu, prosječan korisnik samo treba pohraniti 25-50 MB podataka.

Neki od najpopularnijih, najlakši za korištenje svjetla Bitcoin novčanike su Multibit i Electrum. Obje ove novčanike su izuzetno lagani, a rade sasvim dobro.

Multibit je imao kritike u prošlosti za slabije sigurnosne značajke, kao i greške koje su dovele do pogrešnog obračuna, ali novije verzije rješavaju mnoge od tih problema. U oba slučaja, koristeći novčanik je kao jednostavan kao skidanje softvera, instalacije i otvaranja programa. U tom trenutku, imate Bitcoin novčanik, s adresom, te su spremni primiti Bitcoin plaćanja.

Mobilni Bitcoin Novčanici

Mobilni Bitcoin novčanici su, u suštini, svjetlo novčanici koji rade na mobilnim uređajima. Na površini, ovo se čini kao loša ideja, jer gube / prekida svoj telefon ili tabletno bi rezultirati gubitkom svojih privatnih ključeva, a time i svoje bitcoins. Međutim, kako riješiti ovaj problem, većina mobilnih novčanici može se sinkronizirati / podupirač gore na računalu, i / ili imaju značajke koje omogućuju privatne ključeve da se regenerira pomoću lozinke koju ste odabrali prilikom konfiguriranja novčanik. Ova lozinka se koristi kao sjeme za privatni ključ, a omogućuje privatni ključ koji će biti vraćen, čak i ako su u lisnici slika uništena ili izgubljena.

Electrum što je spomenuto gore, je jedan primjer svijetlo novčanik koji je također mobilni wallet. Ona radi na mobilnim uređajima, kao i tradicionalnih računala, čime se omogućuje vam pristup vašim sredstvima, bez obzira gdje se nalazili, bez potrebe za pohranu vaše privatne ključeve s tvrtkom, kao i online novčanik.

Myceliumis još jedan popularan izbor, te je ubrzano raste. To je robustan mobilni novčanik koji može biti podupirač gore na drugim uređajima, uključujući i osobna računala. Tvrtka iza micelija također radi na zanimljivim druge proizvode, kao što su „Bitcoincard”, koji izgleda kao tradicionalni debitne kartice, ali djeluje kao Bitcoin novčanik i funkcije bez potrebe za biti spojen na internet. Ovaj proizvod je u završnoj fazi razvoja.

Nakon branje Bitcoin novčanik

Kad ste se odlučili na kojoj je novčanik vam najbolje odgovara, te su ga postavili, prijeđite na sljedeću stranicu kako bi se utvrdilo koji je način dobivanja svoje prve dijelove radi za vas. Mi ćemo početi s najjednostavniji način, koji se kupuje bitcoins. Međutim, ako ne želite kupiti BTC izravno, postoje i druge opcije kako zaraditi novac.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Newbie savjeti za ulaganja

Post Altcoin

Uspon potkoina

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je loša ideja, i to je zašto

Post Altcoin

BTC.com Prodano je Josh Garzi GAW Rudara

Post Altcoin

Tjedno mijenjanje digitalne valute - prvo izdanje

Post Altcoin

Multi-vPoW: Myriadcoinovo rješenje za spajanje-rudarstvo

Post Altcoin

Preliminarni istrage DIP-a u potvrđenim rudarima GAW-a i procurivanja informacija

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypalom, kreditnom karticom ili bankovnim prijenosom

Post Altcoin

Put Potcoina

Post Altcoin

SpaceBIT će pružiti novi način financiranja istraživanja svemira

Post Altcoin

Kako Darknoins Anonymous DarkSend pomaže Bitcoinu