Tutorial: Kako koristiti Blackcoin novčanik i Darksend | Croatian.lamareschale.org

Tutorial: Kako koristiti Blackcoin novčanik i Darksend

Tutorial: Kako koristiti Blackcoin novčanik i Darksend

Ovo je mali tutorial predstaviti novi Darkcoinwallet s DarkSend. Ima toliko novih mogućnosti, da sam osjećala malo uvod bi glatke krivulje učenja za svakoga osjećaj osvaja. Nadam se da će to potaknuti ljude da idu naprijed i isprobati DarkSend za sebe. Ne mislim da će itko željeti da se vrati na bilo novčanik da ne pruža privatnost nakon što je shvatio kako je lako DarkSend je za korištenje i privatnost postići.

load...

Početak rada s Darkcoin novčanik

Prvo, kada pokrenete svoj novčanik, vidjet ćete naš novi štrcanje zaslon. To je malo pregled novih dizajna za naše nadolazeće GUI (grafički korisničko sučelje). Mislim da izgleda sjajno!

Za korištenje DarkSend, morat ćete postaviti nekoliko stvari. Prvo što ćemo učiniti je omogućiti DarkSend „mogućnosti kontrole novčić” Prvo idite na Postavke> Mogućnosti....Kao što je prikazano u nastavku:

load...

I odaberite Prikaz.

Na kartici Prikaz, kliknite okvir koji kaže „(samo stručnjaci) zaslon Upravljačke značajke za novčić” i kliknite Primijeni. Sad ja ne znam zašto je to „samo stručnjaci” jer stvarno, želite koristiti ako koristite DarkSend za transakcije. To vam daje toliko kontrole i informacije. To vam omogućuje da vidite gdje se vaši novci stoje i gdje sve je akcija! Ali prije nego što idemo na Sendtab, gdje ćete vidjeti te dodatne informacije, moramo dobiti DarkSend rad. Dakle, moramo ići na theMain karticu.

 

Kako aktivirati Darksend u Darkcoin novčanik

load...

Novčanik je DarkSend isključen po defaultu, jer postoje male pristojbe uključeni u korištenju funkcije DarkSend. Međutim, tim je osjetio da je važno da ljudi ne naplaćuje naknade bez pristanka. Tako da koristite DarkSend, morat ćete ga uključite. To se postiže poništavaju odabir „Onemogući DarkSend” kvačicu. Zatim odabrati koliko komada miješanje želite novčanik za korištenje. Postavljanje na 1 jednaka je 1 krug, što je dovoljno da vam dati privatnost od većine ljudi. Ili možete odabrati sve do 8 darksend rundi za najsigurnije, većina nemoguće, sasvim nevjerojatno privatni broj rundi poslati svoj novac putem.

Odabrao sam 3 jer mislim da će mi dati ekstremne sigurnost, i jer sam želio vidjeti sustav raditi malo teže od 2. Konačan broj je koliko novca novčanik treba držati denominirane. Ako stavite 50, onda je novčanik će zadržati 50 kovanice na ruku u svakom trenutku koji su anonimni, čak i ako imate 1000 kovanice, samo 50 će ostati pred mješovite i na gotovs. Zadana je 1000, ali to nije ograničenje, možete ga postaviti na 5000 ili 10000, itd Možete postaviti ovaj u bilo kojem iznosu koji želite. Dakle, u ovom trenutku, kliknite Applyand OK!

Kada je prozor mogućnosti zatvara, vaš novčanik bi vas pitati za vašu zaporku da biste ga otključali. Ako se to ne dogodi, možda ćete ga morati zatvoriti i ponovno otvoriti svoj novčanik. Ako još uvijek imate problema, možda niste hit „primijeniti” na glavnoj kartici prozora opcija. Dakle, ako ste spremni za početak, ići naprijed i unesite zaporku. No, ako niste spremni u ovom trenutku (ne mogu zadržati svoje računalo za narednih nekoliko sati ili tako nešto, samo pritisnite otkazati. To će vas još jednom pitati sljedeći put otvorite svoj novčanik.

Sada vaš novčanik će biti otključana za sljedećih nekoliko sati ili više, ovisno o broju kovanica koju su miješanje, a broj rundi. Možete provjeriti na zaključanom stanju novčanik u donjem desno od glavnog Overviewtab.

Kada postavite pokazivač miša nad ovih ikona, to će reći novčanik encryptedand trenutno otključan. Kada je završio miješanje vašeg novca, ona će se prikazati ikona zaključavanja zatvoren, a prikazat će se poruka da je zaključan. Ako se to ne dogodi, možete zatvoriti novčanik i opet ponovno otvoriti. Hit otkazati Kada vas pita za lozinku, a vaš novčanik će biti zaključana. Pobrinite se da vaš novčanik zaista završi na neki drugi način ćete dobiti malu odspojite naplaćuje.

Darkcoin je novac kontrola Značajke

Pa neka nam saznajte o značajkama novac kontrolu!

Možda se sjećate kako se kartica poslati koriste da izgledaju, baš kao i bilo koji drugi Bitcoinbased novčanik:

No, zbog postavki smo samo promijenili, sada imate soup'd se Sendtab!

Počevši od dna, možete vidjeti neke poznate tipke. Dodaj Recipientbutton jednostavno dodaje još platiti za proširenje, tako da možete napraviti nekoliko uplata u jednom trenutku, i Clear Allclears sve zapise koje ste napravili tako da možete početi iznova. Sada smo došli do nešto novo. Ovaj padajući izbornik omogućuje vam reći vaš novčanik vrsti sredstava koju želite koristi. Ne Prednost će koristiti koji god financira rad, Anonymous (označene) ili ne-anonimni fondovi su samo sebi. DarkSend Status => pokazuje status bilo koje ulaze vaš novčanik je za rukovanje. Kao što je prikazano gore, imam ulaz i čekam drugu osobu da se pridruže na bazen. Konačno, možete vidjeti svoj ukupni balans i gumb pošalji.

Sljedeće poglavlje gore je mjesto gdje ćete unijeti broj računa za osobu koju želite platiti. Označite ga na odgovarajući način „Mama je račun” i naravno iznos koji želite poslati. Ta funkcija upravo onako kako svi ostali novčanici u funkciji obiteljskog Bitcoin.

Sada smo dobili dobre stvari! Gornji dio je novac Controlsection. To pokazuje sve o svom novčaniku sadržaja.

Iznad, izabrao sam koristiti jednu Anonymous broj računa u vrijednosti od 10 kovanica, ja sam ga izabrao putem gumba ulaza koje ću ti pokazati u trenutku. Kada odaberete svoje ulaze, sve informacije što trebate je upravo ovdje na dohvat ruke. Možete vidjeti da koristite 1 račun (količina) možete vidjeti što je vrijednost u tom računu je (iznos) pomoću tog računa, izračunate naknade su tamo (naknada), a ako je vaša transakcija je dovoljno malen u bajtovima postoji bez naknade. Ova naknada, ako postoji, će se odbiti od vašeg salda na tom računu, te će biti prikazan ispod Nakon naknada. To je najveći iznos koji se može poslati u ovom trenutku, s izbora koje ste napravili. Ovaj odjeljak također govori koliko je bajtova ova transakcija će biti, i to je ta informacija koja određuje naknadu, možete vidjeti postavke prioritet tamo, a ja ne vjerujem da postoji način da se to promijeni još. Vjerujem u budućnosti, vi ćete biti u mogućnosti da platite da se nabasao za brže obrade. Dakle, ako sam izabrao grupu računa, i htio poslati 44 kovanica anonimno, to je ono što bi izgledati ovako:

A ja još uvijek ne naplaćuje! Konačno, na toj kartici, možete imati sve svoje promjene poslan na istoj adresi, samo ga unesite adresu običaj promjene, ako vam se sviđa. Na kraju, kada je ova adresa je preko 1 novčića, automatski će se miješati. To bi također mogu miješati ako je hrpa malih sredstava u mnogim računima koji iznosila preko 1 novčića, tako da nije potrebno, osim da bi broj računa u novčaniku na minimum.

Mogu li odabrati koji Darkcoins se šalju preko Darksend?

Da, možeš. Da vidimo sada što sam učinio. Što se krije iza Inputbutton?

Ovdje možete vidjeti analizu svih svojih kovanica. Svaka skupina kovanica imaju svoje anonimne brojeve računa da samo vi i vaš novčanik može vidjeti. Ne dati tih brojeva računa za svakoga za slanje sredstava! Dakle, ako kliknete na okvir, te dobiti oznaku, a vi ste odabrali taj račun koji će se koristiti za Vašu uplatu. Možete kliknuti na onoliko računa koliko želite. Recimo ja sam htjela poslati 24 novčića. Možda odlučim 2 - 10 kovanice račune i 4 - 1 kovanice računa, a zatim kliknite U redu. Ili možete pustiti novčanik odlučiti koji financira koristiti.

Vjerujem da je ovaj prozor će se organizirati drugačije. To se koristi za naslove kao što su 100, 10, 1 i tim naslovima, kada se raširi, će pokazati pojedinačne račune s onim količinama navedenima ispod njega. Nekako je ova organizacija je isključen u ovom prvom izdanju. Siguran sam da će se uskoro popraviti, no ideja i funkcija će biti isti.

Kako mogu provjeriti kako napreduje Moj Darkcoin transakcije?

Nakon nekoliko sati, provjerio sam na novčanik i vidio da je završio sve moje apoena. Mogao sam vidjeti ispod svakog računa, da DarkSend Roundcolumn pokazao 3, što znači da su sredstva bila pomiješana 3 puta. Ako vidite -1, -2 ili -3, to je pokazatelj koliko kola lijevo prema postavkama. Postavio sam postavke za napraviti 3 runde, pa ako sam vidio -2, znao bi ta sredstva završila 1 krug i imao 2 ići.

Na briljantan malo bilješka, novčanik čak i pre-mješavina nekoliko iznose naknada kao što je prikazano gore, tako da su na gotovs kada je to potrebno.

Nakon provjere sve moje sredstva, a da su završili proces, zatvorio sam novčanik, jer ipak je pokazao kako se otključa, i ponovno. I onda pogodio otkazati kad me pitao za moju lozinku. To ne bi trebalo biti potrebno, a ja ne mogu čekati dovoljno dugo da ga otključati na vlastitu. Međutim, to je jednostavna stvar za učiniti ako mislite da je vaš novčanik je završio, ali ne zaključavanje natrag gore.

Nadam se da ovo izbrisani stvari za vas i da, ako su uopće umoran od ovog novog novčanika, da sada osjećaju sigurni u korištenju vašeg DarkSend novčanik. Uživajte u privatnosti i nikada prihvatiti ništa manje od onoga što je vaše pravo da, financijski privatnost!

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako zaraditi do 20% dobiti od vaših Bitcoinsa kroz ulaganje

Post Altcoin

Korisni alati za ostanak povezani s Bitcoin tržištem

Post Altcoin

Objasnio je Bitcoin Gold Hard Fork (dolazi 25. listopada)

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, gotovina) - 100% sigurna i jednostavna

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 alata za utvrđivanje je li Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

16 sjajnih i korisnih Bitcoin kalkulatora

Post Altcoin

Generalni direktor GAW Minersa na KNC-ovom Titanu: Scrypt Mining je moja kuća

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

Je li Dogecoin mrtav? Ili će Doge opet ustati?

Post Altcoin

Kako kupiti crticu u 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypalom ili kreditnom karticom Odmah