Intervju s Joshom Garzom, osnivačem i izvršnim direktorom GAW rudara | Croatian.lamareschale.org

Intervju s Joshom Garzom, osnivačem i izvršnim direktorom GAW rudara

Intervju s Joshom Garzom, osnivačem i izvršnim direktorom GAW rudara

Prije nekoliko mjeseci moj prijatelj mi je poslao link na tvrtku pod nazivom „POL, GAW Rudari” i naveo da je naručio nekoliko Scrypt ASICS. Nakon što je osobno s nekoliko strašnih iskustava s Bitcoinmining hardverskih tvrtki u prošlosti, bio sam prilično skeptičan o legitimnosti strojeva, posebno u vezi sa „datume dostave”. Međutim, nakon nekoliko sati istraživanja, u kombinaciji s jamstvo slobodnog domaćin rudarstva ako utovar je bio odgođen, odlučio sam riskirati i mjesto poretka.

Dok je čekao moj stroj, koji zavrsilo se dostavljaju, te je stigao upravo na vrijeme, zajedno sa slobodnim Zenminer Rasperry Pi da nisam očekivao samStrategije ulaganjaU ovom dijelu ćemo predstaviti neke od osnovnih pojmova Bitcoin ulaganja. Mi ćemo pokazati razlike između dugoročno i kratkoročno investiranje. Također ćemo online opće pojmove koji su neophodni za bilo Bitcoin trgovac. Čitajući ovaj dio, od vas će dobiti solidnu razumijevanje osnovnih trendova Bitcoin tržištu, koji bi trebao pomoći da razviju svoje vlastite strategije trgovanja.

Bitcoins često nazivaju BTC na financijskim tržištima. To je slično valutnom simbola, odnosno dioničko „ticker”. Na primjer, američki dolar se često naziva „USD”, a Ford Motor dionica koristi simbol „F” na burzama. Dakle, ako vidite pojam „BTC”, bilo u ovoj knjizi ili negdje drugdje, to je najvjerojatnije odnosi na Bitcoin.

Razumijevanje riskis bitno za bilo koji investitor u bilo kojoj vrsti ulaganja. Ne samo da postoji rizik u odnosu na gubitke na ulaganjima, ali ako ulagati prekasno ili u krivo vrijeme, možete izgubiti priliku da ogromne vraća. Biti oprezan je općenito dobra ideja, ali ako su previše oprezni ste mogli propustiti na neke velike mogućnosti. Prvo, međutim, idemo preko nekoliko važnih koncepata.

Kupnja i prodaja Bitcoins

Ulaganje centre oko kupnje i prodaje imovine, u ovom slučaju Bitcoins. Osnovna pretpostavka je jednostavna, kupiti Bitcoinswhile oni su cijene niske, prodati Bitcoinswhile cijene su visoke. U idealnom svijetu će kupiti Bitcoins kada su cijene dno, ili pogoditi što niska cijeni kao što će ići, i prodavati Bitcoins kada su cijene „vrh”, ili su dostigli cijenu kao visok kao što će ići prije pada. Ovaj koncept je ono što su ljudi koji se odnosi na kada kažu „kupiti niske, visoke prodati.”

Tržišta dionica može biti pod snažnim utjecajem „psihološki” faktora, tako da često cijene brzo će rasti i padati. To stvara mogućnosti za investitore. Figuring out kada će cijene rasti ili će pasti, pamet investitor može povećati svoje profite od trgovanja. Naravno, zapravo predviđanje kada će cijene rasti ili pad nije jednostavan zadatak, a tu je uvijek puno neizvjesnosti.


Što je Litecoin?Litecoinis jedan od najpopularnijih digitalnih valuta u ovom trenutku u vremenu, te je stvorio Charles Lee, bivši zaposlenik Googlea. On je preuzeo ideju iza Bitcoin, ali je promijenio nekoliko ključnu komponentu, kao što je vrijeme blok, što je 2,5 minuta u odnosu na 10 minuta za Bitcoin. Rudarski algoritam je također drugačiji od Bitcoin kao Litecoin bio prvi novčić za korištenje scrypt

što je rudarska algoritam koji zahtijeva više memorije nego SHA256, čime se omogućuje stvaranje ASIC (Application-Specific Integrated Circuit) teže.

Dok su ove razlike mogu činiti nevažnom pojedincu koji nije uključen u valutnoj zajednici digitalni, oni su zapravo vrlo važni. Litecoin je razvijen da bude alternativa Bitcoin, a očekuje se da će biti srebro Bitcoin zlata. Do sada se to čini prilično točna. Litecoin ima kapu na ukupne novca koji je oko 4 puta Bitcoin i zauzima cijenu točka koja je slična srebru vs zlato za nedavnoj prošlosti. U sadašnjem trenutku jedan Litecoin vrijedi oko 0,0257 Bitcoin, ili oko 2,5% vrijednosti od jednog Bitcoin. To je omjer 40: 1, što se savršeno uklapa s općim raspon 35-50: 1 za zlato: omjer srebra.

Update: Od vremena ovaj članak je bio pisan, LTC do BTC omjer je znatno pao u sync. Osim toga, ASIC za scryptare sada na raspolaganju, i brzo se racingtoward stanje-of-the-art.


Dugoročno ulaganjeDugoročno ulaganje odnosi se na strategiju ulaganja koja se fokusira na kupnju Bitcoinsnow i čekaju da cijene tijekom dugog vremenskog razdoblja. Dugoročna investitor može zadržati ulaganja za trideset godina ili više! Mi ćemo biti tup, sada to nije najbolja metoda za mnoge investitore. Uz tržišne cijene ljuljanje nekoliko dolara ili više u jednom danu, mnogi investitori su više zainteresirani za zarađivati ​​novac u kratkom roku. Ipak, to ne znači da je dugotrajna ulaganja ne može biti velika ulaganja strategije.

Većina dugoročnih investitori ne postaviti bilo koji određeni datum završetka ili cijenu točka na kojoj se prodaju Bitcoins. Umjesto toga, oni ulažu i sjediti leđa i bdjeti kao njihova imovina cijeniti s vremenom. Dugoročni ulagači su više zainteresirani za prirast od vrijednosti produžetaka od okretanja profit tjedan za tjednom ili mjesec-mjesec. To ne znači da dugoročno ulaganje ne može žeti ogromne vraća. Daleko od toga. Ako imate ulaže 100 dolara u Bitcoin još u veljači 2011. Godine, kada su trgovanje za oko 1 dolar, oni bi trenutačno vrijedi više od 100.000 dolara. I zapamtite, Bitcoins su prodaje za više od 1.000 BTC po dolaru u 2009. Zamisliti ako je uložio 100 dolara onda i zadržala svoje Bitcoins!

U odnosu na kratkoročne ulaganja, posebni kupuju i prodaju iz točke su obično nije tako važno. Cijena razlike u nekoliko dolara uglavnom ne smeta toliko. Naravno, ako Bitcoins Čini se gradi u masovnu mjehur, da ne bi trebali ulagati bez obzira na vaše strategije ulaganja je. U isto vrijeme, ako Bitcoin cijene izgledaju kao da su depresivni i primed za skok, sada je odlično vrijeme za ulaganje, bez obzira na svoju strategiju.

Ako ste u potrazi za napraviti dugoročne investicije, najvažnije pitanje morate pitati je li ulaganje izgleda kao da će se obračunavati vrijednost tijekom vremena. Ako čvrsto vjerujemo da, onda što je dugoročno ulaganje može biti odličan izbor. Trebali bi napraviti istraživanje, naravno, i pažljivo opisuju zašto će ulaganje dobiti vrijednost tijekom vremena.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Što je Feathercoin

Post Altcoin

Četiri činjenice o Bitcoinovim novčanicima koje morate znati

Post Altcoin

Bitcoin i budućnost novca

Post Altcoin

Objasnio je Bitcoin Gold Hard Fork (dolazi 25. listopada)

Post Altcoin

BTC.com Prodano je Josh Garzi GAW Rudara

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs

Post Altcoin

Kako kupiti Zcash u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Vodič za početak rada vlastitog Bitcoin ATM-a

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

Vodič o tome kako se prebaciti na novčanik Reddcoin POSV

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: CheapAir prihvaća Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Post Altcoin

Što su Altcoins?