Mastercoin i Omniwallet beta | Croatian.lamareschale.org

Mastercoin i Omniwallet beta

Mastercoin i Omniwallet beta

Mastercoinsare digitalni kapital potreban kako bi se iskoristila Master protokol. Učitelj protokol koristi blok lanac kako bi se omogućilo značajke kao što su pametne ugovora, korisnik razvio valutama i decentralizirane peer-to-peer tržnicama. Protokol je prirodni razvoj Bitcoin

Slojevita na vrhu nje. Ukupno 619,478.6 Mastercoins postoje i neće nikada biti proizvedena, bilo kroz rudarstvo ili bilo kojim drugim sredstvima.

U rujnu 2013. Mastercoin Zaklada je stvoren za upravljanje valutu u Izlasku Adresa i distribuirati Mastercoin. Forum nema namjeru postati središnje čvorište preko kojeg se sve operacije Mastercoin putovao, ali da se prijelazna osoba najavljujući u demokratskom sustavu kako bi se budućim odlukama Mastercoin. Mastercoin transakcije zahtijevati naknadu u bitcoins kako bi se dodati blockchain, jer su u osnovi Bitcoin transakcija s različitim podacima u svojim izlazima.

load...

Što je Mastercoin je Omniwallet?

Omniwalletis novi web novčanik da namjerava spojiti sigurnost na visokoj razini, intuitivno sučelje i podršku za više cryptocurrencies. Korisnik novčanici su napravili backup svakih trideset minuta, a podrška za povezivanje novčanike na društvenim medijima račune moguć. Privatni ključevi ne šalju na poslužitelj osim u nečitljivim šifriranom obliku, a cijeli program bude open source, a domaćin biti dostupne na bilo koji poslužitelj odabira korisnika. To ne zahtijeva softver za preuzimanje, ne sinkronizaciju s blockchain, a ima fokus na intuitivnom interface.Omniwallet je unaprijed postavljen za rad s Bitcoinand Mastercoin, uz podršku za pametne svojstva, zajedno s korisničkim stvorio valutama razvijenih kroz Master Protokola. Ona namjerava granaju na druge alt-novca koji nisu stvorene kroz Mastercoin, kao što Litecoinand drugima. Oprez ipak treba excercized dok se koriste Omniwallet, posebno s velikim iznosima, kao što je ušao beta 1. Srpnja 2014. Tim se raduje stvaranju crowdsale stranice, razvijanje razmjene između različitih vrsta korisnika novca, a contiuing masovnih izvora sigurnost testing.The Glavni protokol i Omniwallet donose oba razvoj korisničkih valuta i pametne ugovora, na misama u Bitcoin zajednice. Cilj je da se to jednostavno i ne zahtijeva potrebu za pojedince za testiranje softvera na računalu. To bi moglo signalizirati novu eru u razvoju cryptocurrency s valute biti tako jednostavno napraviti da bi se koristiti u zabavnim parkovima kao tokena za vožnju ili u trgovini kredit pri izmjeni stavke u cigle i mort objekata. Dostupnost korištenja pametnih ugovora širi raspon onoga što je moguće s Bitcoin i drugim valutama, zajedno s razvojem korisničkih valuta, cryptocurrencies mogu postati sredstva kojima se javljaju sve takve transakcije. Bilo kupnji kuće, plaćati za usluge ili otkupiteljske nagrada članova u restoranu, Učitelj Protokol i Omniwallet dovesti Bitcoin u novi, zanimljiv, carstvu. Ako je ideja uspije, i pruža iskoristivost je to programeri namjeru, čini se vjerojatnim da naletjeti cijena i stabilnost, oba Mastercoin i sama Bitcoin.
load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Put Potcoina

Post Altcoin

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Post Altcoin

Svakako, ukradena u Mintpal sigurnosnom prekršaju

Post Altcoin

Reddcoinov rast u godini Bitcoin Bear tržišta

Post Altcoin

Potcoin je gdje se nalazi! Uvod u Potcoin

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i moguća vilica - Evo što trebate znati

Post Altcoin

Nepotvrđena Bitcoin transakcija? Evo kako skratiti Bitcoinovo vrijeme transakcije

Post Altcoin

Bratislava Podzemna željeznica prihvaća Worldcoin Dok WDC Savez pokreće revolucionarni pijanistički kornjača izdanje novčanika

Post Altcoin

7 bitcoin pjesama za slušanje prije 2013 je gotova

Post Altcoin

6 koraka za procjenu je li alternativa kripto valute vrijedna ulaganja

Post Altcoin

Ethereum podiže 6,4 milijuna dolara u prvom kvartalu prodaje

Post Altcoin

Gems donosi kripto svima