Multi-vPoW: Myriadcoinovo rješenje za spajanje-rudarstvo | Croatian.lamareschale.org

Multi-vPoW: Myriadcoinovo rješenje za spajanje-rudarstvo

Multi-vPoW: Myriadcoinovo rješenje za spajanje-rudarstvo

Spoji-rudarski je napravio naslove nedavno s announcementof Dogecoin stapaju-rudarstvu pod Litecoin (tj Dogecoin je „dijete”, Litecoin je „roditelj”). To je conceptthat je oko za neko vrijeme i provodi pregršt novca, uključujući Bitcoin. Jednostavno rečeno, rudar obavlja istu hash na oba roditelja i djeteta blockchain i može riješiti blokove na svakom lancu bez ikakvih dodatnih troškova. Koncept još nije stvarno skinu kao nešto izvan akademske zbog problema vrlo parazitske prirode: Dijete novčić cjena na milost matičnog kovanog novca rudara. U Dogecoin slučaju, dogecoins postati „besplatnog ručka” za Litecoin rudara da oni mogu prodati za dodatni profit BTC ili LTC. Za spajanje-mining biti uspješan alat to treba dati u simbiozi okoliš. Mora postojati međusobna ravnoteža koja ne ostavlja jednu stranku s loš okus u ustima njihovim.

load...

Spojio razminirano je Trenutni odstupanja

S „mono-proof-of-djelo” (mono-Pow) kovanica kao Litecoinand Dogecointhat koriste jedan algoritam (Scrypt) za rješavanje blokova, ne postoji jasan način da se uravnotežiti blockchainsecurity (tj Litecoin je veće mreže hashrate) s neizbježnim prodaje pritisak koji je slijediti (tj Litecoin rudara damping svoje „slobodne” dogecoins za BTC / LTC). Čak je i doživljava neravnoteža je dovoljno da se oštetiti vrijednosti podređenog kovanog novca; ako Litecoin rudari ne prodaju svoje dogecoins po stopi da je tržište predviđa, tržište će i dalje reagirati kao da je odlaganje događa na toj višoj stopi. To je self-ispunjavanja proročanstva gdje se kovanice nalazi se metaforički pijedestal iznad drugog. Srećom, s pojavom sustava Myriadcoin je „multi-proof-of-djelo” (multi-Pow), zdrava partnerstvo može biti izgrađen između dva novčića.

load...

Myriadcoin i Multi-vPoW: simbiozi rješenje

Evo, ja ću predložiti rješenje neravnoteže (i naknadne nisku popularnost) od spojenih-rudarstvo: multi-različite dokaz-of-djelo blok nagrade (više vPoW). [Napomena: Možda postoji bolji način da se ime ove.]

Myriadcoin predstojećem PolyMYR projekt, spajanje-rudarska i auto-razmjene bazen, će služiti i kao cryptocurrency laboratorij gdje je više-vPoW rješenje može biti rigorozno istražen i testiran. Da bismo razumjeli rješenje najbolje što zahtijeva kratku rekapitulacija kako multi-Pow sustav kao Myriadcoin radi. Myriadcoin ima 5 algoritama (SHA256d, Scrypt, pređa, Qubit i bezbroj-Groestl) koji neovisno mogu riješiti blokova. Oni imaju samostalne poteškoće koje se mogu podešavati pomoću istu formulu. Svaki algoritam može riješiti sljedeći blok, čak i ako je isti algoritam. Svaki algoritam cilja isti blok vremena, a blok nagrade su iste bez obzira u kojem algoritam rješava blok.

load...

Multi-vPoW rješenje uključuje podešavanje blok nagrade na temelju kojih algoritam pronalazi blok. Uz bezbroj kao roditelj multi-Pow, dijete kovanica može postati multi-Pow (ako već nije) da odabere nekoliko algoritama koje su spojene-minirana od strane roditelja bezbroj algoritama i algoritam (e) da nije spajanje -mined (stvaranje stupanj preklapanja). Spajanja minirano algoritmi će biti programiran da imaju niže blok nagrade nego ne spajanje minirano algoritam (e). To odmah stvara mnoge varijable (broj spajanje-mina algoritama, broj ne-pisma-mina algoritama, blok nagrade i slično) koje se mogu tinkered sa stvoriti dobru ravnotežu davanja i primanja.

Na primjer, programer želi započeti novi X11 novčić, ali je zabrinut da je konkurentan i zasićene altcoin rudarstvo areni mogu ostaviti novac skloni 51% napada za dulje vrijeme rano. Programer želi jamčiti sigurnost mreže od trenutka pokreće pa su odlučili da ga pokrenuti kao multi-Pow sa 5 algoritmima: SHA256d, Scrypt, pređa, bezbroj-Groestl i X11. Spoji-rudarski omogućena na 4 algoritama joj je zajedničko s bezbroj (SHA256d, Scrypt, pređa i bezbroj-Groestl), dok je X11 algoritam je lišen od auxPoW spajanje-rudarskog koda. The 4 pisma-mina algoritmi onda mogao biti dizajniran s blok nagrade od, recimo, 25, dok je blok nagrada za X11 je 200. To bi stvorilo omjer 25-na-200 za blok nagrade. Ili možda je omjer će biti postavljen na 40/200 ili 10/200. Bez obzira na omjer može biti, dno crta je da su Myriadcoin rudari plaćeni za svoj doprinos u sigurnosti mreže nove medalje na način koji nije štetan za dugoročnu vrijednost medalje. Tako dugo dok postoji prilično uravnotežen blok nagrada dizajn, Bezbroj rudari ne bi trebali imati razloga žaliti manje blok nagrade jer dijete kovanice su u konačnici „besplatnog ručka”. U isto vrijeme, programer ne treba lišiti spajanja minirano algoritama blok nagrade uopce inače spajanje-rudarski simbioza postaje parazitski protiv matičnog kovanice i dijete kovanice će se rješavati, naravno, na slobodnom tržištu. To je stvar međusobnog poštovanja koji eliminira bilo kakve stvarne ili uočene štete na obje medalje u spajanje-rudarskog partnerstva.

 

Complimenting multi-vPoW s drugim Blockchain Tehnologija

Spoji-rudarski simbioza preko multi-vPoW čak mogla biti poboljšana pomoću besplatan blockchain tehnologije. Na primjer, implementacija multi-vPoW boji kovanica mogao ponuditi rudara Odabir bojanje svoja pisma-rudarske novca u žetone koje predstavljaju količinu sigurnosti mreže su dobili. To će djelovati kao deflatornom alat (to nije muljaža!) Za dijete novčić koji još uvijek nagrađuje roditelj kovanice rudare s više dobiti / vrijednosti s obzirom da su izgrađene kreativnih načina za korištenje u boji sigurnosne znakove. I dalje, dok sam shvatio da je POS blok nagrade trenutno nisu kompatibilni u spajanje-rudarskih sredinama, može biti zanimljivo za inovacije način za spajanja-rudari na kocki svoje dijete novca nego ih prodati odmah.

Na kraju, sredstvo za postizanje meta-stabilnost unutar pisma-rudarskog simbiozi može biti poželjan i ostvariv sa stvarnom vremenu analizu podataka relativne mreže hashrate na svakom pisma-rudarskog algoritam. Hipotetski, dijete kovanica blok nagrade za algoritam za spajanje minirano mogu se graditi na dinamički mijenjati na temelju veličine mrežnog hashrate tog algoritma u odnosu na ostatak mreže. Ako se previše rudari učitava se na jedan algoritam, blok nagrade mogu se privremeno spustila dok blok nagrade na manjem algoritma mreže mogla bi se povećati. To bi moglo poticati na migraciju rudara iz gužve algoritma za rijetke algoritma kako bi se spriječilo produženo niske individualne mreže hashrates.

To su nekoliko rješenja koja će se istražiti Myriadcoin i PolyMYR. Ako ništa drugo, nadam se da ću potaknuti živu raspravu o elegantnih rješenja za spajanje-rudarskog simbiozi. Ne pretvarati da znam da li ove ideje će uspjeti, ali uvjeravam vas da će se istražiti. Volimo guranje omotnicu na theMyriad platformi.

Trebam Myriadcoin je istraživanje smislene inovacije iskra svoje interese, molim vas da se pridružite našoj zajednici i razvojni tim. Mi smo uvijek u potrazi za rasti! Pridružite nam se na / r / myriadcoinor jeku strane ourIRC kanala (## myriadcoin na Freenet).

Živjeli!

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypalom za gotovinu USD ili EUR

Post Altcoin

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - početnički vodič

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Što je Dogecoin, novac dobrotvorne organizacije?

Post Altcoin

Jednostavna metoda za povećanje sigurnosti Bitcoina

Post Altcoin

Reddcoinov rast u godini Bitcoin Bear tržišta

Post Altcoin

Bitcoin ploča u utorak - Postanite sigurnosni ekspert Bitcoin

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka koja je bila iznenađujuće ozbiljna

Post Altcoin

6 savjeta koji će vam pomoći da putujete s Bitcoinom

Post Altcoin

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika