Uvođenje službene službe u Ekvadoru, Vlada je sankcionirala kriptotalnu valutu | Croatian.lamareschale.org

Uvođenje službene službe u Ekvadoru, Vlada je sankcionirala kriptotalnu valutu

Uvođenje službene službe u Ekvadoru, Vlada je sankcionirala kriptotalnu valutu

U ožujku 2014 netko zove se „Baldur Friggjar Odinsson” odlučio objaviti prvu nacionalnu cryptocurrency, Auroracoin. Dizajniran za zamjenu islandska kruna, to je bio hrabar ideja, a polovica od 10 milijuna Aurora je ikad postojala su prije minirana kao dio kampanje u „zračni desant”. U ovom zračni desant, islandska nacionalna registra bi se koristila za distribuciju novi kripto građanima nacije.

Navedeni razlog za ovaj novi kripto bio dosljedan gubitak vrijednosti kruna tijekom proteklih pet desetljeća. Zračni desant je trebao uzeti tri faze, a svaka runda je otvoren za cijelu populaciju ~ 320.000. To bi omogućilo prvi kupci akumulirati veće udjele na novi kripto jer svaki okrugli će podijeliti preostali broj od prethodnog kruga. Ako ste željeli svoj puni udio, najbolje je usvojiti rano inače dobivate manji početni udio. Baldur je tvrdio da distribuira 5 milijuna Auroracoin stanovništva up front, a zatim omogućujući standardni miningto dovršiti ostatak, omogućilo bi gladak prijelaz iz Krona u Aurora.

Kao timer označeno do datuma zračni desant, iščekivanje izgrađen. Čak sam osobno posjetio Islandski konzulat u San Franciscu kako bi raspravili o tome, Robert Cartwright, Generalnog konzulata. Nažalost, gospodin Cartwright, a veoma pristojan, ne znam ništa o tome.

Ideju Namazi: Spaincoin, Mazacoin i SiliconValleycoin Emege

 

U međuvremenu, vrijednost Auroracoin skočio, izviru na zapanjujući 68 $ svaki prije padom na svojoj trenutnoj razini 0,07 $. Ipak, kao što smo vidjeli, tako često, bilo je nalet imitatora, kao što su Spaincoin, Mazacoin (za Oglala Siouxa), pa čak i SiliconValleycoin. Spaincoin bio izravno prijevara i Mazacoin tvrdio da predstavlja autohtoni Indijanci narod, ali to je bilo iznenađenje za predstavnike Oglala Sioux da sam govorio da o tome prije tri mjeseca. Pokušaji da razgovaraju sa Payu Harris, tvorac Mazacoin, bili neproduktivni.

Isracoin: Komad Bliskom istoku

 

Sljedeći veliki pokret u nacionalnom kripto sceni bio je razvoj Isracoin, nacionalne kripto Izraela. Korištenje 4 stupnja zračni desant plana, više promišljen i detaljan nego Auroracoin, to kripto imala više nijansiranim pristup planu usvajanje / distribucije. Isracoin programeri unaprijed minirano 10% svojih Scrypt-basedcoin i distribuira 500 Izr svaki na prvih 50.000 poduzetnika koji su se prijavili za njih na taj način oslobađa 25000000 u divljinu. Taj broj, tako velika kao što je to, samo represents.52% od ukupnog novca.

Faza II, pri čemu Izr će se distribuirati na stvarni stanovništva će imati tri dijela serije u kojoj su izraelski građani koji se mogu dokazati svaki će primiti 100 Izr. To je ponuda proširena na 2,850,000 ljudi, u ukupnom iznosu od dodatnih 285,000,000 ISR u optjecaju. A to je samo 5,9% od ukupnog Isr.

Faza III će provedbu kreditne potpore 5.000 ISR za tvrtke koje prihvaćaju ISR kao način plaćanja. To je ograničen na prvih 10.000 poduzeća primjenjivati ​​nakon Faza-III počinje, a također je ograničen na max vrijednosti od 10.000 $ određuje po tečajevima na datum dodjele. Potpora je isključivo u svrhu i uporabu, između poduzetnika koji prihvaćaju Isracoin kao način plaćanja, te će se provoditi kroz posrednik sustava, a ne dao izravno na kreditnim podnositelja zahtjeva. Ukupni udio od Isracoins za ove faze 50.000.000 ili 1,04% ukupnih kovanica.

Završna faza zračni desant će biti faza-IV, te je provedba fonda za ekonomski razvoj izraelskom tržištu pomoću Isracoins. Ovaj fond će se financirati operativne troškove i daljnji razvoj, ulaganje u izraelskim startups, donirati u dobrotvorne svrhe i podršku projektima koji promiču jednake mogućnosti i / ili ekonomske slobode u Izraelu. Fond će ulagati i donirati Isracoins, i zahtijevaju primatelja uglavnom koriste ISR izravno, umjesto da ga razmjene za ostale valute. Ukupni udio od ove faze je 120.000.000 jednak 2,5% od ukupnog broja.

To je nejasno u ovom trenutku, ako Isracoin će imati više uspjeha od Aurora ima, ali znamo cijena nikad nije dosegla razinu na koju Aurora učinio. Isracoin nalazio se na 0,68 $ i sada je na 0,007 $ svaki. Međutim, mi smo još uvijek u fazi I njihove zračni desant, tako da je vrijedan gledanja.

Ovi rani Nacionalni Cryptos sve su pripremile neovisne glumaca, koji su svi tvrdili da su s namjerom da pomogne njihove izborne jedinice pobjeći iz središnje banke, s i hirovima globalnom bankarskom elitom. Nepotrebno je reći, to ne ide im osvojiti bodove s „Masters of the Universe” koji imaju mnogo za loseshould bilo koji od ovih altcoins uspjeti. Čak je i ludo veliki broj Isracoins konačno trebao postojati mogao biti glavna prijetnja izraelskoj šekel.

Mezo-američki san: Ekvador Stvaranje službenim nacionalnim Cryptocurrency

 

Sada, u pokretu koji je šokirala mnoge, Ekvador je objavio da namjeravaju razvijati i širiti svoju nacionalnu cryptocurrency, dok istovremeno zabranjuje Bitcoinand druge cryptocurrencies. Prošli mjesec Ekvadoru kongres odobrio legislationto započeti digitalni valute za korištenje uz američki dolar, službeni nacionalne valute. Nakon potpisao zakon, zemlja će početi koristiti kao-još-neimenovani kripto čim listopada. Monetarna vlast će biti uspostavljena regulirati novac, koji će biti potpomognuti kao-još neimenovanih „likvidnih sredstava.”

Predsjednik Rafael Correa, koji je porastao na vlast u „Pink Tide” koja swept Latinskoj Americi u posljednjih deset godina, je porasla socijalne potrošnje do neslućenih stupnjeva kao dio ulaganja u nacionalne infrastrukture. Sada, manje od šest godina nakon hodanja udaljen od 3,2 milijarde $ duga dolar-denominirani, njegov narod je suočen s deficitom tekućih transakcija koje su mu krvarenje suhe i rekordno visoke potrebe za financiranjem. Korištenje virtualnog novca za plaćanje državnih radnika, a izvođači će pomoći u očuvanju dolara rezervi, ali analitičari tvrtki kao što su Landesbank Berlin ulaganja strah valuta može zatražiti Correa potaknuti potrošnju još i potkopavaju nacionalne sposobnost da vrati dugoročne obveznice.

„Ovo je obično početak srozavanja, inflacije i deprecijacije” Lutz Roehmeyer, koji pomaže upravljati oko 1,1 milijarde $ u nastajanju tržišta imovine po Landesbank Berlin, uključujući ekvadorska duga, rekao je u intervjuu za Bloonberg. Roehmeyer, tko ulaže u Ekvadoru za više od 15 godina planira smanjiti svoje udjele od nacije duga. Landesbank Berlin drži jedan dio od $ 2 milijarde obveznica koje Ekvador prodaju u lipnju, što je ovaj razvoj od velike interesa za njih.

Ministri su se vrlo tajnovit oko cijele afere, a Ministarstvo za ekonomsku politiku u opadanju komentirati i odnose na pitanja u središnjoj banci. Ured za tisak banke, međutim, također je odbio komentirati te iz novinarima u rezoluciji lipnja potpisao generalni direktor banke, Mateo Villalba. Rezolucija kaže elektronski dolara će biti potpomognuti likvidnih sredstava i ne mogu se zamijeniti za državne obveznice. Nepotrebno je reći da to ne objašnjava ništa, a način na koji se problem može rukovati se, naravno, izaziva zabrinutost u financijskom sektoru.

Kako je Ekvador doći do točke stvaranja Nacionalni Cryptocurrency?

Godine 2000. Ekvador usvojio američki dolar kao da je jedini valuta u pokušaju da obuzda inflaciju i stabilizirati gospodarstvo. U protekle četiri godine, međutim, oni su objavili deficite tekućih računa svaki put, uglavnom zbog programa socijalne potrošnje Correa dobio. Ove godine mu ministri projekcija 4,5 milijarde $ proračun jaz. Kako bi spriječili manjak dolara od stymieing javnu potrošnju, Correa je ponudio više od polovice Ekvadoru zlatne rezerve kao jamstvo za dobivanje 400 milijuna dolara kredita iz Goldman Sachs Group Inc u svibnju. Istog mjeseca, to su postigli sporazum s Kinom posuditi 2 milijarde $ u zamjenu za buduće proizvodnje nafte, koja će biti zanimljiva jer se u Ekvadoru rezerve nafte sve manje.

Tada se u lipnju, Vlada prodala 2 milijarde $ u dug tako da je pakiranje kao junk obveznica, prema Bloomberg. Čak i da nije bilo dovoljno s Correa traži pomoć od Latinske Amerike pričuvnog fonda, Flar, mjesec dana kasnije za 618 milijuna dolara kredita. Sve to je dio procjenjuje 35 milijardi $ Ekvador će morati posuditi do 2017, nakon što se, pretpostavlja ulaganje u obrazovanje i borbe protiv siromaštva trebao početi da se vidi.

Izgradnja nacije je proces koji zahtijeva vrijeme intenzivne, te u digitalnom dobu povrat na investiciju je zahtijevao sada nije u deset godina, tako da Ekvadora gospodarstvo je u vrlo nezavidnom položaju.

Neki, poput Josea Mieles, ekonomist u Quito temelju istraživanja instituta Cordes strahuju da će nova valuta će se koristiti za plaćanje narodi račune. To je vrlo stvaran problem kao članovi Correa stranke pobijedio nastojanja industrijskih skupina za uključivanje jamstvo za sigurnosno kopiranje novu valutu s jednakom količinom dolara u novi zakon.

„Problem će biti ako su počeli plaćati lokalna vjerovnicima”, rekao je Mieles u intervjuu. „Oni mogu koristiti ove resurse kako bi dobili neposredne likvidnosti”.

Drugi, kao što je Juan Lorenzo Maldonado u Latinskoj Americi ekonomist Credit Suisse Group AG, više optimistično o ovom novom razvoju.

„Ako su pronašli način da učinkovito korištenje elektroničkog novca za upravljanje samo određene vrste plaćanja i napraviti neki postupci lakše i brže, a oni drže se na to radi odgovorno, to može biti dobra stvar”, rekao je on.

Steffen REICHOLD Stone Harbor investicijskim partnerima LP, a drugi poput njega, brinuti da Ecuadorans mogu pokušati dobiti svoju štednju iz zemlje kako bi se izbjeglo se plaća s virtualnim novcem. Stone Harbour nadgleda 65300000000 $ od Ekvadorac imovine, a ima opravdani razlog za zabrinutost.

„Ne bih želio da se pretvaraju u novu valutu upravlja nedovoljno ispitanom središnje banke”, rekao je REICHOLD. Stvaranje valute „nije jednostavno, čak i kada ste u zemlji sa savršenom track record uspješno upravljanje ekonomijom, a ja ne mislim Ekvador je u toj kategoriji.”

Bilo Ekvador zapravo slijedi kroz na tom planu ili ne, ostaje da se vidi. Svi znamo za sigurno, međutim, da je Correa vlada, kao dužnici kao što je, još uvijek sposoban za zapošljavanje tima koja se može prilagoditi bilo koji od postojećih cryptocurrencies za njihovo korištenje. Također je moguće za njih da razviju novi kripto ispočetka i provesti ga u 90 dana ili manje.

Ono što ostaje da se vidi, međutim, koliko je uspješan ovaj eksperiment će biti.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako kupiti crticu u 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

Darkcoin dodan u tržnice za droge Darknet

Post Altcoin

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Post Altcoin

Bitcoin i kratkoročni vraća

Post Altcoin

Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu

Post Altcoin

Newbie savjeti za ulaganja

Post Altcoin

Ažuriranje novčića: Kretanje 2015

Post Altcoin

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Bitcoin kao dugoročna investicija

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypalom za gotovinu USD ili EUR

Post Altcoin

6 bitcoin trgovačkih vodiča vrijedan čitanja

Post Altcoin

PGP enkripcija - vodič za početnike