Potcoin je gdje se nalazi! Uvod u Potcoin | Croatian.lamareschale.org

Potcoin je gdje se nalazi! Uvod u Potcoin

Potcoin je gdje se nalazi! Uvod u Potcoin

Pokušavao sam smisliti nešto duhovito i precizni za moj prvi post kovanice Representativefor Potcoin, ali nedavni događaji i pojave značilo da sam ostavio bez izbora nego da pokuša i okrugli svima njima gore u uvodnom članku. Činjenica da su neki od tih zbivanja letio ispod mog radara donedavno trebao reći nešto. Dakle, bez dodatnih teškoća, ovdje je sažetak svega Potcoin - spojeni s malo osobne analize - za ilustraciju razloge zbog kojih sam mislio, i sada znam, Potcoin je gdje je to (daddio)!

Potcoin ima veliku i raste, razvojni tim

Dok je cijela kripto je tek nedavno postala opsjednuta proof-of-razvijanja, Potcoin je ispred krivulje te je samo nastavio nadmašiti konkurenciju. Službena web stranica, Potcoin.com, mora biti jedan od najopsežnijih, gladak, user-friendly, i multi-faceted cryptocurrency-based web stranice vani, s posebnim medijima, trgovac, ulaganje, zajednicu i robe portalima (uključujući T -majice i pre-naprćen PotCards otkupiti online). Svi programeri i upravljanje dugo da se zove, sa profilesfeaturing pojedinosti o svom ogromnom, kolektivno iskustvo u različitim kapacitetima. Nedavna editionsto tim vidio imenovanja u prodaju, marketing i koordinacije društvenim medijima, a ja sam posebno poticala o dodatkom Matt Bernierfor web razvoj dao mu znatne vještine, iskustvo i opće kripto-nerdiness. Na vrhu toga, Potcoin Razvojni program je, zapravo, okupljanje i prateće vještine zajednice. Osim toga, ne samo da imaju Potcoin naselili u svoje nove urede u Montrealu, oni imaju besplatni numberemblazoned na vrh lijevom kutu web stranici. Koji drugi novčić ima to?

Ljeto Potcoin i Program Potcoin veleposlanik

Koliko god se ispostavi nekim ljudima (RIP Bill Hicks), marketing je ključni aspekt bilo koje venture i ne mora biti inherentno zla. Ljeto Potcoin promotivnu turneju u punom titranju, s posadom napornog radnog promovirati Potcoin sa tribinama na nedavnom Cannabis Cup u San Franciscu, i American Glass Expo u Las Vegasu. Ipak, to nije samo programeri rade na promicanju Potcoin; Komisija temelji Potcoin veleposlanik programmeis također u tijeku, a članovi zajednice su prijavili diljem svijeta, a isporučuje se s promotivne pakete za promicanje Potcoin dobavljačima na svom području. Licem u lice komunikacija je očito glavni fokus cijelog tima, a želja s kojima toliko su spremni staviti svoje lice iza uzrok dobar znak za budućnost.

Potcoin je PotLabs

Nedavno osnovana PotLabs (nova web stranica u djelima) je teško na poslu nakon stvaranja Potcoinjoint, popularni zajednice forum sa svježe integrirane IM i chat-room mogućnosti. Njihov trenutni projekt je PotWallet, online novčanik sa SMS (samo Sjeverna Amerika u ovom trenutku) i e-prijenos Potcoin objekata. Sada možete e-mail anyonesome lonac, a nastali proces će voditi korisnika neprimjetno kroz stvaranje PotWallet da dobiju novac (koji mogu biti otkazana do otkupljenja). Nakon ovog podvig, njihov sljedeći cilj je stvaranje lokalne Potcoins stranice zajedno s escrow za kupnju i prodaju Potcoins izvan tržišta. Očekujte puno više od sinergija razvija između tih dečki, developer tima, te zajednice... Samo ih ne očekujte da bude vikanje o tome. Pogledajte ovaj prostor je usko!

Potfunder za Potcoin Podržani dobrotvorne

Dok Dogecoinand Bitcoin, među ostalima, imali svoj udio u dobrotvorne diskova, Potfunder fokusira zajednicu Potcoin na određene ciljeve. Osnovan od strane zajednice teškaši @deemington i @ Ironhammer5 - potonji nakon što je nedavno promaknut u službenom položaju Potcoin društvenih medija koordinatora - Potfunderis gladak i već toliko volio Potcoin institucija u tijeku podizanje velike sume za dobrotvorne i razvojnih blagodatima, Prvi cilj humanitarni pogon je razbio iz parka, sa $ 2000. (200k POT) podignuta za FRAXA, dobrotvornoj organizaciji razvoju tretman kanabisa vezane za Fragile X sindrom. Sa tako mnogo zdravstvenih prednosti kanabisa samo čekaju da budu prihvaćeni od strane medicinske zajednice, ili preciznije, vlade, očekujemo da postane vrlo vrijedno tema koja nadamo se prikupiti mainstream pozornost tako temeljito zaslužuje.

Kulturno Niša od Potcoin

Tisuće godina neovisne i povezane kulturne evolucije je otišao u pušenja kanabisa, od hindu-a, na hipija, ali i šire. Već postoji univerzalna kultura imat će; čine OK znak s prstima, a sada staviti pridružio prstiju usta - to je gotovo kao univerzalni za prijavu jezika kao kuckanje vaš zglob pitati nekoga vremena. Povijest je pokazala da je izmijenjena stanja svijesti, u kombinaciji sa zajedničkom povijesti ugnjetavanja, je prilično prokleto čvrsto temelj za zajednicu, a to se posebno odnosi na novo povezan dobi da kolektivno i brzo delegitimising rekao ugnjetavanja. To je jak razlog za novac zajednici, uključujući i programeri, da vjeruju u.

Najvažnije, da je zajednica također podrazumijeva većinu potencijalnih distributera koji, više-često-nego-ne, sami su stoners, a imaju više od jednostavnog novčane pogona za pomoć pri Potcoin. Prodavači su prijave svih vremena, uključujući i europske najvećih online glave dućan Azarius.com, dajući Potcoin stvarnom svijetu običaj da zajednica aktivno želi. Možete čak i kupiti sjeme s Potcoin, a dok ćete morati provjeriti zakone u vašem području, to je helluva jamči povrat na ulaganja u srednjoročnom razdoblju!

Potcoin Zajednica

Lonac pušenje zajednica, kao i da je globalna i raznolik, ima nerazmjerno više vremena na svojim rukama da doprinese rastu zajednicu, trgovinu i korištenje Potcoin s dobavljačima. Pot pušači su, pretpostavljam, također neproporcionalno više aktivnih korisnika interneta, te su svakako nesrazmjerno kreativna gomila. Već je zajednica bila izvor mnogih postignuća Potcoin; Potfunder i PotcoinJoint već spomenuto, ali također postoji Potcoin portal HighonPotcoin (opet, zahvaljujući @ ironhammer5) sa redovitim podcaste - uključujući razvojne nezaboravni - Prijenos i snimljen uživo; razvoj i oslobađanje beta-fazi Electrum wallet; Reddit savjet-bot dopuniti aktivni sub-reddit, a opći vibru to je upravo ono što se i očekuje od hrpa pionirske potheads. To je lijepo mjesto za posjetiti, ali to je još ljepše mjesto za boravak, a onaj koji vam omogućuje da sretno s vrećicom držati, bez obzira na trenutnu cijenu, tako dugo dok se čuva vas veže zajedno kao grupa.

U zaključku, moje misli na Potcoin u dugoročnom

Potcoin ima svaki atribut potrebnu za dugoročni uspjeh. Nadležna i strastveni programeri koji su u interakciji i povratne informacije s namjenski i rastućoj zajednici, ciljno niša-tržište koje je tako širok i globalna da se osjeća čudno čak i nazvati ga niša, ozbiljnu količinu vremena i kreativnosti kapaciteta na kojem će se izvući na i prekrasna mješavina stručnosti i lulz, sa čak Chevy Chasegetting u na akt u Montrealu je „samo za smijeh” festivala. Štoviše, Potcoin je nastao na veliku vrijeme u širem kontekstu sveobuhvatnih dekriminalizaciji napore ne samo u SAD-u, ali time širom svijeta. Svaki lobiranje pokušaj, svaki djelić press interesa predstavlja priliku za Potcoin ne samo gurnuti niz vlastitih interesa, ali i uzvišeni ciljevi u području zdravlja i pravde. Za tih interesa su jedno, a to je zbog toga prije svega onih koje su navedene da me je dovelo da počine ovaj novac.

Napraviti svoj vlastiti istraživanja i radujem se pridružio sve u što ćemo Vam dobrodošlicu u tor.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako mina Bitcoins: jednostavan vodič za početnike

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Post Altcoin

Na kraju je otkriven shema GAW rudara

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 alata za utvrđivanje je li Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Dogecoin je prihvatio Twitch.tv!

Post Altcoin

Znanstvenici traže Bitcoin i Dogecoin donacije

Post Altcoin

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Post Altcoin

Kako dobiti prilagođenu Bitcoin adresu

Post Altcoin

Kako analizirati Bitcoinovu cijenu kao profesionalac

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

Ažuriranje novčića: Kretanje 2015