Bratislava Podzemna željeznica prihvaća Worldcoin Dok WDC Savez pokreće revolucionarni pijanistički kornjača izdanje novčanika | Croatian.lamareschale.org

Bratislava Podzemna željeznica prihvaća Worldcoin Dok WDC Savez pokreće revolucionarni pijanistički kornjača izdanje novčanika

Bratislava Podzemna željeznica prihvaća Worldcoin Dok WDC Savez pokreće revolucionarni pijanistički kornjača izdanje novčanika

Worldcoin Allianceis ponosan objaviti sljedeći veliki korak u povijesti Worldcoin. Nakon popravljajući neke probleme s kompatibilnošću u proteklih 14 dana, potpuno novi i na kraju stabilna Worldcoin novčanik verzija 1.0.1 - kodnog imena „Pijan kornjača” - je pušten u javnost prije nekoliko trenutaka. Ovaj revolucionarni novčanik je opremljen sa značajkama koje su sve o poboljšanom fleksibilnošću na oba korisnika i developera stranu. Prije toga, Bratislava temelji Podzemna željeznica franšize koristi Cryptodiggers' Android Terminal za naplatu prihvatiti Worldcoin plaćanja.

Novi novčanik Značajke utirući put za uspješan Worldcoin budućnost

Pijan Kornjača je prvi kripto-walletever sadržavati user friendly konfiguraciju i čarobnjaka za ažuriranje. „Opće Raspoloživost Nadogradnja sustava uslugu” (Gauss) omogućuje kripto novaka lako za započeti svoj osobni novčanik. Korisnici više neće morati ručno ažuriranje softvera: Gauss redovito provjerava za promjene i upozorava korisnika čim su dostupne nadogradnje. U okviru Gauss korisnici također imaju slobodu izbora što se ažurira instalirati (iznimka: kritične nadogradnje sustava), a mogu se pretplatiti na kanale kako bi filtrirao vrstu ažuriranja on ili ona želi primiti. Ova značajka ima prednost, da Worldcoin korisnici mogu odlučiti da li isprobati beta pakete ili čekati konačne izdanjima.

Kevin Quasarano, jedan od vodećih developera, ponosno dodaje: „Ja sam tako uzbuđen o novom novčanik 1.0.1! Worldcoin je prvi kripto valuta pomoću QT 5.3 i automatizirani ažuriranja sustava. Ažuriranje sustava je jednostavno nevjerojatna. To korisnicima daje mogućnost za ažuriranje novčanik lako kad se dodaju nove značajke. Ja sam vrlo sretan sa posvete tim i zajednice, dok u razvoju to. Ja ne mogu čekati da vidite što novo stvari zajednica će učiniti sljedeći!”

Gauss je prvi dugometražni osigurava potpuno novi aplikacijski poslužitelj „Pulzar”, koji je u potpunosti kodiran od nule. Ona omogućuje programerima Worldcoin Saveza za pružanje lisnice dodataka, bez dodirivanja bilo koji od vitalnih jezgre sustava.

Bratislava: Podzemna željeznica sendviči koje se mogu kupiti s Worldcoin

Nedavno Cryptodiggers tim Slovačka temelji otkrio svoj novi Android Terminalni aplikaciju. To omogućuje tvrtkama da lakše prihvate Worldcoin plaćanja (BTC-pukovnik također podržan) s bilo smartphone ili tabletu - posebnu opremu potrebnu osim API računa koji treba postaviti na CryptoDiggers.eu.Store službenika samo upišite u cijeni u dolara ili eura i aplikacija automatski izračunava ekvivalentan Worldcoin vrijednost. Zatim generira QR kod koji mora biti skenirani od strane kupca da se aktiviraju plaćanje. Jednostavan postupak bio dovoljno uvjerljiv za grane podzemne u Bratislavi za provedbu aplikaciju u svoje poslovanje.

Iako Peter Bešina i njegov motiviran tim registrirao companynot davno, oni su već mogli ostvariti značajne ciljeve. CryptoDiggers ubrzo započeo svoju online trgovinu popis tek nešto više od 5000 predmeta (uglavnom elektronike, kao i aparata) i razvio kripto-valuta dodataka za velike online shop sustava što ga je ikada lakše prihvatiti Worldcoin, Bitcoinand Litecoin. Grana Podzemna željeznica usvajanje rješenje CryptoDiggers naglašava važnost ovakvih jednostavan za korištenje sustava i pojačati motivaciju timovi i dalje, kao što je Petar Bešina opisuje:

„Ja napokon mogu koristiti Worldcoin Android novčanik kupiti nešto što je opipljiv, fizički objekt. Glad je došla s instinktom pa sam mislio da je naš POS sustav može završiti dane bjesomučno pretraživati ​​labave promjene. Utvrđeno je u podzemnoj željeznici (Parickova Street, Bratislava) gdje idem jesti vrlo često. Ne mogu opisati sreću koja je išla kroz moj mozak nakon što sam ušao i platio za prvi put! Kupio sam tune i talijanski BMT podmornicu sa čokoladnim kolačićem i moja omiljena pića Pepsi, s - naravno - Worldcoin”

O Worldcoin

Worldcoin (WDC) je trenutno najbrži cryptocurrency koristeći protokole slične Bitcoin, u naprednom digitalnom valuta svijeta. Dok Bitcoin će zahtijevati i do 20 minuta kako bi potvrdili plaćanje, Worldcoin transakcije imaju završetak cilja na samo 30 sekundi, dominirale brzinu transakcija kreditnih kartica. To čini Worldcoin jedinstven, s neograničenim potencijalom u svakodnevnom maloprodaji korištenja. Ovo je jedna od mnogih prednosti Worldcoin ima više od većine digitalnih valuta.

O Worldcoin saveza

Worldcoin Savez predstavlja skupinu motiviranih korisnika Worldcoin koji volontiraju svoje vrijeme i stručnost da se razvije Worldcoin u legitimne alternativnoj valuti. Naši članovi dolaze iz cijelog svijeta, uključujući Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi, Nizozemskoj, Hong Kongu, Finskoj i Austriji.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Reddcoinova Revolucionarna promjena: Dokaz brzine udjela (PoSV)

Post Altcoin

6 bitcoin trgovačkih vodiča vrijedan čitanja

Post Altcoin

Kako mina Bitcoins: jednostavan vodič za početnike

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) sada je naoružan s Multisigom

Post Altcoin

Ažuriranje novčića: Kretanje 2015

Post Altcoin

Što je Feathercoin

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika

Post Altcoin

Što je Ripple? Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

PGP enkripcija - vodič za početnike

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je loša ideja, i to je zašto

Post Altcoin

Reddcoin društveno emitiranje

Post Altcoin

Bitcoin i kratkoročni vraća