Brock Pierces Realcoin je loša ideja, i to je zašto | Croatian.lamareschale.org

Brock Pierces Realcoin je loša ideja, i to je zašto

Brock Pierces Realcoin je loša ideja, i to je zašto

Brock Pierce, Bitcoinentrepreneur i novoizabrani član odbora Bitcoin Zaklade je predstavio svoje planove za razvoj novog kripto-valutu. Pierce projekt, Realcoin, ima za cilj izgraditi novi način plaćanja na vrhu blockchain koji omogućuju za siguran prijenos dolara.

Pa, tehnički, Realcoin nije potpuno neovisna kripto-valuta u sebi. To samo donosi blockchain tehnologiju na američki dolar. Dovođenjem kripto-valute tehnologiju za dolar, što bi omogućilo decentralizirani sustav plaćanja natjecati s tradicionalnim bankarskog modela, bez izravno dovodi u pitanje osnovnu infrastrukturu bankarskog sustava ili vlade SAD-a monopol na izdavanje novca i reguliranje svojih Opskrba.

Budući da djeluje na vrhu Bitcoin blockchain, korisnici Realcoin će dobiti instant i gotovo neprocjenjiv novčane transfere koje su uživati ​​u Bitcoin dok još uvijek koriste dolara. Realcoin djeluje kao znak, koji predstavlja vlasništvo dolara; Pierce se nada da će to učiniti bave digitalnim valutama manje od komplikacija jer Realcoin će imati omjer 1: razmjena 1, što znači da će jedan Realcoin vrijedi jedan dolar, a ne mali decimalni broj koji se stalno mijenja. Pierce se nada da vezanje Realcoin za dolar će eliminirati volatilnost da su Bitcoin cijena iskustva, koji vozi mnoge ljude od koristi Bitcoin kao oni ne vide kao sigurnu, stabilnu trgovinu bogatstva.

Realcoin, prema Pierce, imat će u stvarnom vremenu evidenciju svih rezervi USD održanih u Realcoin platnog sustava. Ovaj zapis će omogućiti korisnicima da vide ne samo koliko novca imaju u svom posjedu, ali će također dopustiti da bilo tko vidi količina dolara opticaju ili gomilati u platnom prometu. Tu će također biti puni zapis Realcoin rezervi USD koji će biti ovjerena od strane blockchain, što Realcoin knjiga transparentan i pouzdan.

Pierce planira proširiti Realcoin kao daleko preko financijskom svijetu on može; Coindesk izvještava da je bio u kontaktu s nekoliko banaka i radi s njima da se integriraju Realcoin u svoje ATM infrastrukture. To integracija će omogućiti korisnicima obavljati s Realcoin na bilo kojem mjestu gdje imaju pristup Realcoin integriranim bankomata.

Ali je Realcoin zaista vrijedno vremena i truda? Da li to stvarno daju ništa značajno na kripto-valuta zajednici?

Realcoin Rješava samo privremeno Bitcoin nedostataka

 

Jasno je da Brock Pierce je cilj s Realcoin je riješiti neki od problema koji su izvor pritužbi iz Bitcoin skeptika. Uklanjanjem kolebljivost i time nestabilne tečaja, dva glavna anti-Bitcoin argumenata nestati.

Međutim, ti problemi koji Realcoin rješava nikakvih inherentne probleme s Bitcoin, oni su problemi koji će se riješiti s vremenom, kao Bitcoin postane široko usvojen. Dvije glavne prodajnim mjestima Realcoin-no volatilnosti i stabilan tečaj kripto-tečaju američkog dolara-jedva lijekove za velike nedostatke u Bitcoin protokola. Ako Pierce stvarno htjeli napraviti kripto-valuta koja rješavaju pritiskom Bitcoin problema, zašto onda nije on samo raditi na poboljšanju samog Bitcoin protokol? Nije li njegov posao kao član upravnog odbora za Bitcoin Zaklade za promicanje prihvaćanje Bitcoin i razvoj njezine osnovne kodiranje?

Volatilnost Bitcoin cijene će poravnati kao digitalna valuta postaje široko prihvaćanje u općoj populaciji. Prema tome, kao što je Bitcoin volatilnost cijena splasne, BTC-USD Tečajevi će se stabilizirati. Dakle Realcoin stvarno je jednostavno nije potrebno, ako je sve to ostvaruje je riješiti dva privremene „problema” Bitcoin trenutno suočava. Naravno, željeli bismo vidjeti ažuriranje Bitcoin jezgre koja rješava Bitcoin mining centralizaciju problema, umjesto da je „stabilan” tečaj dolara. Zašto ne Pierce radi na tome? Provođenjem takav projekt, to ga čini izgledaju kao da Brock Pierce ne brine o svom položaju u Bitcoin Zaklade-koja je protkana scandalrelating da Probiti sjenovitim prošlosti ili sama Bitcoin.

Realcoin Pokušaji da se negiraju potencijal kripto-valuta

Nema potrebe uopće za novu kovanicu koja će riješiti ove male probleme Bitcoin; mnogo manje potreban je novac koji će riješiti te probleme neraskidivo se povezuje s fiat valute. Stvaranjem digitalni valutu tokenima koji je podupirač gore mimo drugoj valuti token potpuno poraza u svrhu kripto-valute ukupno.

Kripto-valute poput Bitcoin su dizajnirani da rade kao zlato; Bitcoin i drugih digitalnih valute su „prirodno” rijetki, djeljiv, zamjenjivi, i prijenosni. Ti osobine su četiri od glavnih kvalifikacija novca. Ta četiri osobine su veliki razlog zašto zlato je postao novac. Međutim, zlato je imao manu da Bitcoin nema. Fizička priroda zlato-naime svoje veličine i težine-iznjedrile željom za način da zaradite zlatni lakše nositi. Ta želja je kako papirnati novac dođe u postojanje. A jednom vlade bili u stanju prekinuti vezu između zlata i njenih papirnatih potvrda, imali su pristup beskrajnom ponude novca, koji je izvor neke od najgorih ekonomskih katastrofa u povijesti.

Ali Bitcoin ne boluje od fatalne mana koja je podigla papirni novac; s Bitcoin, ne postoje uvjeti skladištenja. Bitcoin ne postoji u fizičkom svijetu, to je bez težine i bez razmaka. Minimalna fizički skladištenje potrebno za Bitcoin je USB disk. Kao rezultat toga, nema potrebe da se papir zamjena za Bitcoin. Stoga je zlato poput roba se može trgovati kao lako-lakše parnim kao papirni novac bez ekonomske opasnosti papirni novac. Kripto-valuta je zlato za 21. Stoljeća, a Realcoin potpunosti poništava prednosti kripto-valuti.

Izrada poveznica kripto-valute za fiat valute svoj izvor vrijednosti čini posve bezvrijedno u dugom roku. Realcoin će deprecirati što je dolar deprecira, a Realcoin je korisnici će trpjeti sve boli koji su uključeni u fazi poprsje tekuće Federal Reserve-inducirane poslovnog ciklusa. Realcoin zapravo ne nudi ništa novo, onda. To je samo lakše obavljati uz valutu koja je na putu do katastrofe. To je u osnovi high-tech verzija zlatnodeviznom standardu, što je omogućilo SAD i Velike Britanije da se svijet na roller-coaster inflacije koja je završila s Velike depresije. A za što razlog? Je ideja napraviti digitalnu valutu koja ne ljutnje vladu? Ako je tako, onda ono što je točka? Razlog zašto toliko vlade su agresivni prema Bitcoin je da prijeti svoje monopole nad novčanim zalihama svojih zemalja, koje su mnogi u think Bitcoin zajednica je dobra stvar! Da li Brock Pierce, član upravnog odbora Bitcoin Zaklade, stvarno nije jasno?

Realcoin nije ništa drugo nego novi digitalni sustav plaćanja koji će biti u potpunosti podvrgnuti hirovima vlade SAD-a Fed. Ona rješava ni jedan istinski važnih problema s kojima se suočava Bitcoin, kao Bitcoin mining centralizacije. Dakle, to zapravo ne bi bilo smisla zašto Brock Pierce je odlučio da se usredotoči svoju pažnju na stvaranje Realcoin nego radi svoj posao, koji se zalažu za Bitcoin.

Dakle, čini se kao da je Bitcoin Zaklada stvarno neće biti bilo kakvog napretka unutar Bitcoin zajednici koliko je zapravo poboljšanje protokol je u pitanju. Srećom, uskoro ćemo imati alternativu Bitcoin Zaklade. Mike Hearn je Lighthousewill nadamo se osigurati decentraliziranim crowdsourcing platformu na kojoj Bitcoin programeri mogu adekvatno nadoknaditi za rad u poboljšanju Bitcoin core protokol.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako Darknoins Anonymous DarkSend pomaže Bitcoinu

Post Altcoin

Na kraju je otkriven shema GAW rudara

Post Altcoin

6 bitcoin trgovačkih vodiča vrijedan čitanja

Post Altcoin

Bitcoinove osnove

Post Altcoin

4 jednostavna koraka za prihvaćanje Bitcoina u vašem poslovanju

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika

Post Altcoin

Kako analizirati Bitcoinovu cijenu kao profesionalac

Post Altcoin

Dogecoin je prihvatio Twitch.tv!

Post Altcoin

Oslobađanje alata Alpha 7

Post Altcoin

Anonimnost kriptovaluta Dio II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Gems donosi kripto svima

Post Altcoin

Korisni alati za ostanak povezani s Bitcoin tržištem