Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu | Croatian.lamareschale.org

Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu

Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu

Nedavno smo izdali udžbenik za nadogradnju na novu Reddcoin POSV 1.3.0.0 novčanik na Windows. Od tada smo primijetili da su dosta Mac Reddcoinusers imali problema s prijelazom, pa smo pripremili novi vodič za Mac.

load...

Napomena: Preporuča se da imate vaš novčanik kodiran u svako doba. Ako želite kodirati svoj novčanik prije početka ovaj tutorial, i na taj način bi se izbjeglo stvaranje je nekodiran kopiju preskočite do „Zaštita Reddcoin POSV novčanik, a Priprema za Mint” odjeljak. Proces šifriranja je isti u prethodnim novčanike, a može biti dovršen prije nadogradnje.

Pregled mape Reddcoin podataka

load...

Prema zadanim postavkama, mapa Reddcoin podaci ne mogu se promatrati u OS X, tako da morate napraviti skrivene mape vidljiv. Pritisnite Ctrl + prostor za pokretanje pažnje, tip terminala, pritisnite enter, a zatim upišete „zadane pisati com.apple.finder AppleShowAllFiles pravi” bez citata. Kada pritisnete Enter, to će vam omogućiti da vidite sve datoteke i mape u sustavu.

Zatim kliknite na „Finder” zatim kliknite na „Go” padajući izbornik i odaberite računalo.

To će vas dovesti na popis uređaja i mreža na računalu. Kliknite na Macintosh HD.

load...

Zatim kliknite na „korisnici”

Odaberite korisničko ime koje su prijavljeni.

Sada, potražite mapu s oznakom „Knjižnica”. To će se djelomično sivo, kao što je to skrivena mapa. Klikom na njega ne može otvoriti. Umjesto toga, desni klik na mapu, a zatim kliknite Otvori.

Sada, kliknite na Application Support. Mapa Reddcoin će biti unutra.

Priprema vašeg Reddcoin mape za nadogradnju POSV novčanik

Sada, unutar Application Support, pronađite mapu Reddcoin i kopirati wallet.dat (to može pomoći da se prebacite na prikazu popisa, klikom na 4 naslagane linije na vrhu ekrana).

Zalijepite Reddcoin wallet.dat u bilo koju mapu izvan mape Reddcoin. Mapa dokumenti mogu biti najlakši za vas, ali stavljajući ga unutar skrivenoj mapi je sigurnije ako je novčanik nije kodiran (naravno, uvijek biste trebali imati svi novčanici šifrirana!)

0

Sada, povratak na mapu Reddcoin, i izbrisati sve datoteke unutar osim za wallet.dat. Vaš novčanik je sada spreman za nadogradnju.

1

Nadogradnja na Reddcoin POSV 1.3.0.0 novčanik

Dođite na http://www.reddcoin.com/#Walletsand odabrati Mac.

2

To će preuzeti reddcoin 1.3.0.0 mac.dmg datoteku. U programu Finder, idite na „Download” i otvorite datoteku.

3

Postavite Reddcoin-Qt programu povlačenjem Reddcoin sliku za aplikacije. Ako primite upozorenje u kojem se navodi: „Reddcoin-Qt već postoji”, trebali biste kliknite Zamijeni.

4

Čestitamo! Vaš Reddcoin Qt sada bi trebala uspješno nadograditi na Reddcoin POSV 1.3.0.0 novčanik. Međutim, niste potpuno spremni za POSV još.

Osiguranje Reddcoin POSV novčanik, a Priprema za Mint

Za pokretanje novog Reddcoin POSV1.3.0.0 novčanik, vratite se na tražilo, idite na aplikacije i kliknite Reddcoin-Qt.

5

Sada, Reddcoin-Qt će se pokrenuti i početi sinkronizirati s mrežom. Ako vaš Reddcoin novčanik nije prethodno šifrirane, morate ga kodirati sada. POSV zahtijeva vaš novčanik biti kodiran kako bi funkcionirao ispravno. Opcija enkripcija je dostupan u padajućem izborniku s postavkama na vrhu zaslona.

UPOZORENJE: Kada šifriranje novčanik, koristiti jaku lozinku, ali ne zaboraviti. Predlažem zapisujući, i stvaranje sigurnosnih kopija lozinku, a zatim ih pohranite na sigurno mjesto koje ne može biti izgubljen. Postoji više načina za sigurno spremanje šifriranje lozinke, ali to je izvan opsega ovog vodiča. Samo budite vrlo oprezni s ovom koraku. Ako šifriranje vaš novčanik i izgubite lozinku, to će biti nemoguće pristupiti novca osim ako imate nekodiran rezervne wallet.dat (što nije preporučljivo).

6

Nakon vašeg započeti proces enkripcije, vaš novčanik će se ponovno pokrenuti. Nakon resetiranja sada ste spremni za prelazak na POSV! Međutim, 2. Kolovoza 2014., kada je prekidač za POSV završi, postoji jedan završni korak potreban za početak kovanja. Morate otključati svoj novčanik, pomoću encrpytion lozinku. Ova opcija dostupna je u postavkama pasti.

7

Sada bi trebali vidjeti da je vaš novčanik i šifrirani i otključana 8

Proces nadogradnje svoj novčanik na Reddcoin POSV 1.3.0.0 novčanik može činiti zastrašujuće na prvi, ali ako slijedite ove korake, to bi trebao biti brzo i jednostavno. Međutim, ako naiđete na probleme, molim komentar ispod.

Posebne zahvaljujući REDD_Mikefor MAC screenshotove. On je imao problema s nadogradnjom i radili smo zajedno da se njegov novčanik radi ispravno. Nakon što smo imali proces dolje, pristao je kreirati novi novčanik, i proći kroz to, korak-po-korak, uzimanje screenshot za udžbenik.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet beta

Post Altcoin

Analiza Bitcoina protiv Litecoina i zlata protiv srebra

Post Altcoin

Kako zatražiti Bitcoin Novac i prodati ga za Bitcoin (Trezor, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Pristup Darknetu za manje od 2 minute - Vodič za početnike

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

Kupi Peercoin s PayPalom ili kreditnom karticom

Post Altcoin

4 razloga zašto je košnica revolucionarni Bitcoin novčanik

Post Altcoin

Korak po korak vodič za instalaciju vlastitog Bitcoin čvora

Post Altcoin

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Post Altcoin

Anonimnost kriptovaluta Dio II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Put Potcoina