Vodič o tome kako se prebaciti na novčanik Reddcoin POSV | Croatian.lamareschale.org

Vodič o tome kako se prebaciti na novčanik Reddcoin POSV

Vodič o tome kako se prebaciti na novčanik Reddcoin POSV

Kao što mnogi od vas znaju, vodeći developer Reddcoin, Laudney, announcedthe službeni izlazak Reddcoin POSVWallet v1.3.0.0 danas. Iako nije nužno da ovaj novčanik odmah, jer puni prelazak na POSV neće dogoditi do 2. Kolovoza 2014., Reddcoin korisnici bi trebali razmotriti prebacivanje u najkraćem mogućem roku. Za razliku od prethodnih novčanik nadogradnje, ovo traje malo više posla, pa ćemo vam pomoći da ga se korak-po-korak:

Preuzmite Novi Reddcoin POSV novčanik

Novi novčanik može se dobiti od GitHub, tako da odete na ovaj link. Odaberite svoj operacijski sustav skinuti odgovarajući format. Ovaj vodič će se fokusirati na Windows verziji novčanik, ali može se ažurirati kako su Linux, a možda i Mac, u budućnosti.

Šifriranje tvoj Trenutna Reddcoin novčanik

UPOZORENJE: Kada Šifriranje tvoj novčanik, provjerite da li snimiti šifriranje lozinka na način da se ne mogu zaboraviti, a da nitko drugi ne može pristupiti. Ukoliko izgubite lozinku, ne možete koristiti svoj novčanik.

Otvorite svoj trenutni Reddcoin novčanik, kliknite na „Postavke”, a zatim „Šifriranje novčanik”

To će dovesti do izbornika za ulazak vam šifriranje lozinka. Još jednom, budite oprezni s tim. Nakon kriptiranja novčanik, morate imati lozinku za korištenje sredstava u njemu. Ako ste izgubili lozinku, bilo Reddcoin u novčanik učinkovito izgubio kao dobro. Dok ja ne bih predložiti arhiviranje novčanik koji je nekodiran, kao da nije siguran praksa, ako niste sigurni da možete se sjetiti lozinke, ili držati korak s podacima, i radije odustati da je sigurnost, a zatim trebali napraviti kopiju nesigurna novčanik prije nego što ga šifrirati. Međutim, kao što sam rekao, to nije siguran način za pohranu bilo koji digitalni valutu.

Sigurnosna kopija Reddcoin Wallet.dat

Nakon što su šifrirane svoj Reddcoin novčanik, napraviti kopiju wallet.dat datoteku koja se nalazi u mapi Reddcoin.

Provjerite jeste li zalijepiti ovaj primjerak u drugi direktorij od vaše normalne Reddcoin wallet.dat. To je još bolja ideja napraviti kopiju na bljesak voziti, vanjski harddrive, drugo računalo, ili sve od navedenog.

Deinstalirati staru Reddcoin novčanik i instalirajte novi Reddcoin POSV novčanik

Kako deinstalirati stari Reddcoin novčanik, prvo treba pokrenuti deinstalaciju aplikacija

To će ostaviti neke datoteke netaknut. Sada morate izbrisati sve preostale datoteke, s izuzetkom wallet.dat.

Sada kopirajte reddcoin-1.3.0.0-win.zip u mapu Reddcoin i raspakirajte ga.

To će napraviti nove mape, pa idite na sub mape stvorene u svom Reddcoin directory reddcoin-1.3.0.0-Win32 i pokrenuti aplikaciju reddcoin-1.3.0.0-Win32-postavljanje.

Tijekom postupka postavljanja, od vas će se tražiti da daju svoj Reddcoin imenik. Pobrinite se da odaberete mapu koja sadrži vaše Reddcoin wallet.dat.

0

Pokretanje novog Reddcoin POSV novčanik

Sada, otvorite svoj Reddcoin-qt aplikacija, pokretanje ga, a Reddcoin mreža bi trebala početi sinkronizirati. Vi svibanj primijetiti da sam koristeći prečac, kao što sam koristiti -datadir = „folderpath” usmjeriti gdje su moji Reddcoin podatkovne datoteke su pohranjene. To nije potrebno, ali ja to učiniti kako bi od popunjavanja moj SSD. Možete zanemariti činjenicu da, osim ako imate razloga za pohranu sve podatkovne datoteke u istom direktoriju.

Sada, sve što trebate učiniti je čekati mreža nadoknaditi. Mina trenutno je popis „nema blok izvori na raspolaganju”, iako to obično će razjasniti s malo vremena, a trebao bi postati rjeđi što više korisnika prebaciti na novi novčanik. Update: To je sada sinkronizaciju! Slika se ažurira pokazati da.

2

Povezane vijesti


Post Altcoin

6 koraka za procjenu je li alternativa kripto valute vrijedna ulaganja

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) sada je naoružan s Multisigom

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

Bratislava Podzemna željeznica prihvaća Worldcoin Dok WDC Savez pokreće revolucionarni pijanistički kornjača izdanje novčanika

Post Altcoin

Bit-tamo - potencijal bitcoina, etera i Orisa, drugi dio

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin, i revolucija otvorenog bazara

Post Altcoin

Uvod u Bitcoin trgovinu

Post Altcoin

Svakako, ukradena u Mintpal sigurnosnom prekršaju

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates kaže da je Bitcoin bolji od valute

Post Altcoin

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Post Altcoin

Korak po korak vodič za instalaciju vlastitog Bitcoin čvora

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga