Reddcoinova Revolucionarna promjena: Dokaz brzine udjela (PoSV) | Croatian.lamareschale.org

Reddcoinova Revolucionarna promjena: Dokaz brzine udjela (PoSV)

Reddcoinova Revolucionarna promjena: Dokaz brzine udjela (PoSV)

Jučer smo spomenuli mogući razlozi za Reddcoin je priceremaining tako nisko, kao što je bio zaglavljen u 2 do 4 Satoshi trag na neko vrijeme. Međutim, s obzirom na obnovljeni interes zbog novog razvoja Dokaz ulog Velocity (PoSV) algoritam, razlozi su prethodno spomenuti više nisu dovoljna za potiskivanje je cjena. - Dustin O'Bryant, osnivač i urednik Coin Brief

Ranije danas, Reddcoinannounced svoje planove za provedbu PoSV algoritam (ažuriranje: Macand Windows Reddcoin novčanik nadogradnju tutoriali za POSV) zamijeniti svoj trenutni POW jedan. Objava je dovela do nevjerojatnih porast od 300% u Reddcoin cijeni od samo 3 satoshis do 12. Revolucionarni potez Reddcoin dolazi kao ne čudi da svatko tko je nakon što je razvoj od pokretanja Reddcoin u veljači, ali je uhvaćen pozornost ostalih članova digitalne valute svijeta.

Reddcoin PoSV: Što trebate znati

Obrazloženje i objašnjenje PoSV temelji se na informacijama koje je objavio medalje programere na njihov sub Reddit, a dolazi u dva dijela: akademska addressto potrebu provedbe novih mjera za spremanje prethodno bolesnog kovanog novca Pad vrijednosti na burzama, kao i kao FAQ bookletoutlining detalje novog sustava, oba od kojih su dostupni u PDF formatu.

PoSV je dizajniran za borbu protiv opasnosti od vrhunskog ASIC miningequipment, koja trenutno uništava vrijednosti mnogih drugih novca s njegova sposobnost da drastično outmine CPU i GPU platformama. Kao ASIC imunološki algoritam, PoSV će zaštititi novac bude jako miniran i bačena na burzama. Osim toga, PoSV daje poticaje za svoje nositelje samo što njegov novčanik otvoren i on-line, koji dolazi po stopi od 5% kamata annually- koja je veća nego u većini POS novca, ali ne tako visok da uzrokuje inflaciju dobiti izvan kontrole,

Po učinku njegove provedbe, rudari koji su trenutno stjecanja Reddcoins će i dalje biti u mogućnosti da mine Reddcoin za neko vrijeme, ali je blok polovina je povećan na svakih 50.000 bloka, koji bi trebao biti oko 35 dana. Nakon 3 do 6 halvings, POW će biti u mirovini, a sustav će se koristiti na čistu PoSV. To što će ukloniti mogućnost da mine Reddcoin izravno.

Ako ne mogu mina Reddcoin, što Cryptocurrency Trebam li mina?

Umjesto toga, rudari koji žele mina Reddcoin će morati pridružiti rudarskih multipools koja će biti postavljena na mojim drugim digitalnim valutama. Ove kovanice će tada biti prodan, a koristi se za kupnju reddcoins, i na kraju, isplaćena rudara (slične blackcoin). Je naopako u ovom je da s PoSV, rudari ne trebaju kupiti ASIC rudarski opremu kako bi se mogao pratiti, a rizik okrenut opremu koja istječe zbog teških korištenja prije recouping ROI, koji je uočen kod BitcoinASICs.

U multipools može se postaviti na minskim novca koji koriste algoritme otporne ASIC. Osim toga, to će ukloniti stalne prodaje pritisak bazena koji je drži Reddcoin je vrijednost prema dolje, te će ga zamijeniti s otkupom pritisak, od multipools kupuju Reddcoin, koji će pomoći da se poveća Reddcoin je vrijednost.

Dakle, kako će novi Reddcoins se proizvoditi?

U PoSV sustavu, kovanje događa kada Reddcoin novčanik sinkronizira s blockchain i provjerava transakcije na način koji je sličan rudarstvo. Kroz stalne provjere, mreža i dalje sigurniji i svoj ulog reddcoins ovjerena. Thss vam omogućuje da prima u prosjeku 5% godišnje kamate, dok je novčanik ostaje na vezi.

Sadašnja ukupna kapa novca je 109 milijarde, ali PoSV, u teoriji, značit će je beskonačna opskrba. Međutim, kao što je ukupan broj kovanica će biti oko 30 milijardi kad POW zaustavlja i PoSV počinje, to će potrajati jako, jako dugo vremena da dođete do čak i ranije očekivalo 109 milijardi.

Ovo prethodno nedokučiv pothvat u PoSV će se teško prati svaki drugi Scryptaltcoin. Scrypt kovanice koje se suočavaju s dilemom se jako miniran od strane ASIC opreme više ne može uzeti u obzir mogućnost spojenih rudarstva privući rudara. Spojio rudarstvo može činiti kao poticaj za neke, ali to predstavlja opasnost od slabijeg kovanice se „preuzeo” od strane jednog od veće vrijednosti u dugoročno.

Kako će Reddcoin je POSV Algoritam pomoći drugim Cryptocurrencies?

Ako ovaj novi algoritam hvata na bez pitanja, vladavina ASIC strojeva svibanj dobro biti blizu isteka roka valjanosti. Bez potrebe za kupnju ASIC rudarske platformama, koje često mogu koštati gore od 10.000 $, rudarstva hobisti mogu i dalje koristiti svoje samostalno skupi strojevi za generiranje valja prihoda.

Reddcoin nije stranac na inovativnim idejama. U razmaku od samo nekoliko mjeseci, Reddcoin napravio valove sa lansirati od inicijalne javne ponude, ubrzo nakon čega je od početka Reddcoin Broadcast platformi, što je u biti servis za ljude za širenje svoje marke ili poruke na društvenim medijima uz znatno pojačan dosega, Sada, s ovim novim razvojem, Reddcoin je zajednica na reddit ima obnovljeni osjećaj povjerenja u novac, a njegovi programeri. Mnogo zabrinutost je izrazio da li je novac gubi borbu da bude sljedeća najbolja digitalna valuta na tržištu, zbog izuzetno niske vrijednosti doveo je na oštar investitora manipuliraju Reddcoin na deviznim tržištima, ali to je sada upareni.

Sigurno je da je ovo vrlo uzbudljivo vrijeme za digitalne valute u cjelini. Po mom osobnom mišljenju, bilo bi pametno da se držite oči na Reddcoin

* Autor nema udjele u Reddcoins, ali bi to ljubav ako je mogao utopiti u njoj.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Rebranding, intervjui i potpuni popis kovanica

Post Altcoin

6 koraka za procjenu je li alternativa kripto valute vrijedna ulaganja

Post Altcoin

6 bitcoin trgovačkih vodiča vrijedan čitanja

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Post Altcoin

Korak po korak vodič za instalaciju vlastitog Bitcoin čvora

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka koja je bila iznenađujuće ozbiljna

Post Altcoin

Fluttercoin: Nova ideja u alternativu Bitcoinu

Post Altcoin

Kako zaštititi svoj novčanik Bitcoin

Post Altcoin

Bratislava Podzemna željeznica prihvaća Worldcoin Dok WDC Savez pokreće revolucionarni pijanistički kornjača izdanje novčanika

Post Altcoin

Vodič za početak rada vlastitog Bitcoin ATM-a

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i moguća vilica - Evo što trebate znati

Post Altcoin

Kriptocurrency bitka zelenih