Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost | Croatian.lamareschale.org

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost

Ovaj članak je moja analiza, a sude ment, ono što sam primijetio događa s Reddcoinin nedavne prošlosti, i ne može biti u potpunosti točni. Međutim, ja sam proveo dosta vremena trgovanja toj valuti, i ja gledati prema redoslijedu knjige svaki dan.

load...

Ako ovo čitate, vjerojatno ste zainteresirani za Reddcoin. Neki od vas su kao i ja, i uložio mali iznos u IPO-a, te su polako kupio RDD danas. Drugi možda kupio kasnije, ili možda nisu odlučili da li bi trebao kupiti RDD ili ne. Neću pokušavati uvjeriti nikoga da kupi ili proda RDD, već obratiti pažnju na ono što se događa.

Reddcoin se temelji na velikom idejom, a ima tim velikim programere iza njega. Redd API Reddcoin Broadcast, prekrasna nova web stranica, ažuriranja i ispravci u jezgri, vrh robota, tipping kampanje je Reddcoin nagrađuje program, a sve ostale značajke, sustava i alata koji se razvijaju od strane jezgre razvojni tim, a članovi zajednice koji rade s njima, su brzo i učinkovito provoditi. Reddcoin još uvijek ima dug put ka postizanju da je potencijal, i postaje „The Social valuti”, ali je na pravom putu.

load...

Pa što je problem s Reddcoin?

Međutim, mnogi ljudi su zabrinuti činjenicom da Reddcoin pricehas je zagrljen s 2-4 Satoshi oznaka za neko vrijeme sada. Primijetio sam mnogo zabrinuti poruka na subreddit, i strah u cijeloj zajednici. Nedostatak rasta tržišta kapica nakon povećane popularnosti je bio zbunjujući za većinu, a teško je vezati sve čimbenike zajedno. Srećom, kada je izvukao odvojeno, a na popisu, to postaje malo lakše vidjeti.

 1. U Reddcoin IPO Ulagači

  Veliki dio IPO investitora odmah se prodaje dio ili sve od novca svaki dan. To je vjerojatno zbog više razloga. Od IPO, cijena Bitcoinhas značajno pao, a neki investitori mogu biti očajan za sredstva. Drugi mogu uložili u IPO na ćud, a kasnije izgubili interes. Drugi još uvijek može imati koristi niske cijene kako bi prikupiti sve RDD se brinu da se na, radije ih imati pri ruci umjesto da se čeka, a sada dopuštajući IPO sredstva za raspršivanje.

  load...
 2. Bitcoin je cijena

  Svi altcoins su pod utjecajem Bitcoin u ovom trenutku. To je tužno, ali istinito, činjenica da Bitcoin je vratar. Kada je gubi vrijednost, drugi kovanice općenito ne dobije vs Bitcoin, nego izgubiti panika postavlja u, a mnogi investitori razmjenu altcoins za Bitcoin, a zatim Bitcoin za fiat.

 3. Reddcoin ili Bitcoin, Kit (s)

  Nekoliko dan trgovaca, ili polu-dan trgovaca, uključujući i sebe, uočili su „kita” (trgovac s vrlo velikom količinom sredstava) na Cryptsy da se manipulira cijenu Reddcoin. Ja sam gledao nekoga, ili grupa ljudi, otkazati 10 + bitcoins iz buy zid gotovo 20 Bitcoin zid, a zatim prodati dovoljno Reddcoin otkazati preostale novčiće u nju, a zatim stavljajući novi prodati zid 10 + bitcoins vrijedi od Reddcoin u to mjesto, i kreću u novi, kupiti zid na 1 Satoshi niže.

  Razlog zbog kojeg su to učinili, jer je niža cijena Reddcoin, veća% dobitak između kupovnih i prodajnih zidovi. Korištenje pažljivo planirane strategije, pametan trgovac može steći kontrolu nad velikim dijelom na tržištu. Dokle god se IPO investitori prodaju po visokoj stopi dovoljno, ova strategija je vrlo lako postići s dovoljno sredstava. Očekujem da nakon IPO-distribucija gotovih, to kit (ili skupina kitova) omogućit će cijena za početak diže slobodno, ili čak i pumpa ga sami.

 4. New Reddcoin Korisnici su zabludu

  To je dva dijela izdati.

  Prvo - Mnogi od novih članova Reddcoin zajednice nisu zapravo ulaganje bilo kakvih sredstava u Reddcoin. Oni su upoznati s Reddcoin jer su na vrhu, a samo zanima prevrtanja, ili se vrhom. Ti korisnici ne dodaju vrijednost, ali ne odmah. Oni će unijeti vrijednosti iz drugih izvora kao zajednica raste, čineći tržište privlačni onima koji su zapravo spremni ulagati u Reddcoin. Međutim, oni neće imati nikakvog učinka na Reddcoin vrijedi i danas, ili možda čak i niže cijene od prodaje kovanice su vrhom.

  Drugo - Broj pretplatnika na subreddit, sljedbenika na Twitteru, itd mogu biti netočne. Dok ja ne mislim da su programeri sami kupuju robota, ili kupujete pretplatnika, netko može biti. To bi moglo biti kit je spomenuto ranije, ili neki slučajni korisnik koji želi vidjeti Reddcoin rasti. Međutim, to se događa, čini se kao da su brojevi nisu točne. Znak% pretplatnika koji su na subreddit u bilo kojem trenutku je znatno niža od druge valute, a stopa po kojoj novi korisnici pretplatiti se čini da općenito povećati na vrlo linearnom brzinom. To je čudno, jer obično zajednica će obično rastu u spurts, a tijekom navedenog razdoblja, a raste po konstantnoj stopi, ona također ima veći nego prosječna stopa sudjelovanja od strane novih korisnika.

Dakle, nakon što prolazi kroz potencijalne uzroke niske cijene Reddcoin, barem ono što ja vidim, ja sam optimističan za budućnost. Iskreno, cijena Reddcoin danas je izravno u skladu s cijenom koja IPO investitori platili za svoje kovanice. Sa 168,8 Bitcoin uloženo, a 5,2 milijardi kovanica bi se distribuirati, prosječna cijena svakog Reddcoin u IPO je 3,24 satoshis. To znači da svi kupuju Reddcoin danas na 3 ili 4 satoshis uzimajući u oko istoj cijeni kao i izvorni IPO investitora, koji mogu biti dio razloga za to zabada u ovom trenutku.

Što će se dogoditi s Reddcoin je cijena sada?

Nisam siguran što će se dogoditi u sljedećih nekoliko tjedana, ali ja ne očekujem cijena za početak diže na kraju distribucije IPO. Kao mala IPO osobno investitora (manje od BTC uloženog), znam da su distribucije ide naprijed na ispravan stopa, i treba završiti na vrijeme. U tom trenutku, kada je inflacija od 60 milijuna kovanica po danu završi, to bi trebalo biti lakše dobiti solidnu razumijevanje o tome kako to valuta će raditi u bliskoj budućnosti.

Međutim, imam jedan zahtjev za Reddcoin dev tima. Točnije, imam zahtjev za koga je zadužen za subreddit. Molimo, provjerite statistika za Reddcoin subreddit javno vidljive. Ostali glavni digitalne valute imaju svoje statistika dostupna javnosti, a Reddcoin treba da učine isto. Bilo je post na subreddit ga spominje u zadnje vrijeme, a ja sam čuo drugi žale prije. Bez ove vrste transparentnosti, budući investitori mogu biti neodlučan da usvoje Reddcoin.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

Četiri činjenice o Bitcoinovim novčanicima koje morate znati

Post Altcoin

Kako generirati Bitcoins s vašeg kućnog računala

Post Altcoin

4 jednostavna koraka za prihvaćanje Bitcoina u vašem poslovanju

Post Altcoin

Kako Darknoins Anonymous DarkSend pomaže Bitcoinu

Post Altcoin

Ažuriranje novčića: Kretanje 2015

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: CheapAir prihvaća Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Post Altcoin

Kriptocurrency bitka zelenih

Post Altcoin

Radi se o Blockchainu, a ne Bitcoinu

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio II

Post Altcoin

Rudarstvo u oblaku - profitabilno ili evolucija muljaža?