Reddcoin društveno emitiranje | Croatian.lamareschale.org

Reddcoin društveno emitiranje

Reddcoin društveno emitiranje

Ovaj tjedan vidio najavu ReddcoinBroadcast, socijalnog glasovne okupljanja platforma posebno za Reddcoin. Iako je inspiriran popularnim groma platformi, to je potpuno Reddcoin usmjerena i razvijena verzija. Najveća razlika je cijena - dok groma naplaćuje između $ 100 do $ 500 za kampanju, Broadcast je potpuno besplatno. Sve što se traži za uzvrat je da ono što se emitira na neki način odnose na Reddcoin.

Pa kako se Reddcoin društvenu Prijenos radi?

U početku korisnik će se prijaviti na web stranici RTV pomoću društveni račun, kao što su Twitter, Facebook ili Tumblr. To omogućuje dozvolu za emitiranje na toj platformi, tako da kampanja može automatski poslati na vaše ime. Nakon što ste dali dopuštenje možete vidjeti kampanje.

Oni prikazati kao bilo koji drugi gužva-source projekt, osim što je podrška se mjeri u društvenom ruke umjesto dolara. Svaka kampanja ima određeni broj pristaša da postignu s određenu količinu vremena. Kada se postigne taj broj, emitiranje će ići naprijed sa slanjem poruka kampanje u roku navedenom u popisu.

Važno je imati na umu da je to samo postove na svoj feed, Broadcast nije neki novi način da se sprej neželjene pošte na svim svojim prijateljima. To je jedan poruka poslana je u jednom određenom trenutku. Snaga emitiranja ne dolazi od slanja hrpe poruka na svoj račun, već u koordinaciji i ujednačuje, mnogi glasovi. Izrazi s oznakom # koriste se udružiti zajedno sve navijače, pritom poruku u Trending više nego solo, ili nekoordinirani, napori mogli postići.

Kako mogu započeti kampanju? Da li to mora biti Reddcoin povezane?

To je jednostavno i intuitivno slučaj „klik raketu za pokretanje”. Tu je doslovno slatka mala raketa, pozivajući vas na veće stvari.

Početak procesa je vaša poruka. Morate podnijeti 115 znakova koji oblaže svoju ideju, proizvod ili uslugu. Možda ćete koristiti tipping platformu uključiti mikrotipom, kao što je propušteno u kampanjama ovaj prvi tjedan zahvaliti @bitcoinbarbie i @juergenhoebarth članke oni bi objavljenih u prilog Bitcoin. Uključujući savjet je isti kao i na twitteru normalno: koristiti standardni jezik @tipreddcoin + savjet @YOURTARGET a onda je iznos (100 RDD, na primjer). Ne morate da se novac s tipbot dobiti poruku out ipak. Vaša poruka može biti bilo što u vezi s reddcoin. Kriknuti da kolega bloger, reklama da sada ste prihvaćanjem reddcoin u trgovini, ili usmjeriti promet prema vlastitom članak, uzroka ili projekta.

Zatim možete uploadati sliku, odaberite kategoriju i napisati kratak odlomak daje ljudima ideju o tome zašto bi trebali podržati kampanju. Postavite vrijeme želite emitirati, a broj pristaša koje želite postići, i gotovi ste. Općenito kampanja mora biti povezana s Reddcoin, ali izuzeci su ako su podnesci je koristan za Reddcoin zajednice, ili je izrađen od strane aktivni član zajednice.

Da li Reddcoin socijalni sustav emisiji zapravo radi?

Pa, to je samo prvih dana, ali sudeći po stranici kampanje: Da. Postoji samo jedna kampanja dosad da nije ispunila svoju kvotu od navijača, ali ni ova kampanja je uspio okupiti doseg od preko 75.000 prije sat ponestalo. Od uspješnih kampanja, najviše podržavaju do danas je jedan jednostavno podići svijest o obavještavavanja računa Reddcoin. Navijači prijavili da su širili riječ da možete savjet u Reddcoin na Twitter, koji je završio s ukupnim dosega više od 150.000, a jake Trending s #socialcurrency taj označiti.

Bilo je četiri uspješne kampanje do sada, zanimljive ljude s članaka napisano o Reddcoin i jačanje profil r / reddcoin na Reddit. Kampanje trenutačno traže podršku Najavljujemo Redd API natjecanje, uvođenjem vijesti stranice, i tražeći podršku za donacije-ovisne freereddcoin.com slavina.

Što god će Reddcoin tim misliti na sljedeće?

Dok Prijenos je samo vrlo mlad, već je privukla veliku podršku za one uzroka je iznijela. Buduće kampanje mogu uključivati ​​tehnološke projekte, vijesti obavijesti, oglašavanje radnih mjesta za Reddcoin ili masovne tipping za dobrotvorne svrhe. R / reddcoin ciljane Twitter odvoz staze koje su prethodno bili organizirani u subreddit će biti dovedeni zajedno brže i lakše nego prije, i sa većim smislu usredotočiti.

Budućnost emitiranja Čini se da su, kako kažu, samo ograničen na vaše mašte. Tako dugo dok se mašta uključuje Reddcoin, Broadcast bi volio pomoći da dođete do više ljudi. Uostalom, samo koristeći ovaj Reddcoin-ekskluzivnu platformu je širili riječ o usponu novac.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Multisig: vodič za početnike

Post Altcoin

Fluttercoin: Nova ideja u alternativu Bitcoinu

Post Altcoin

Četiri činjenice o Bitcoinovim novčanicima koje morate znati

Post Altcoin

Nedavne nadogradnje novčića, a uskoro će biti implementirane značajke

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio I

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypalom za gotovinu USD ili EUR

Post Altcoin

Kratki dnevnik izvještaja: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, Gavinova AMA, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost

Post Altcoin

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Reddcoin otkriva Social Wallet, ažuriranja POSV-a i društvene platforme

Post Altcoin

Svakako, ukradena u Mintpal sigurnosnom prekršaju

Post Altcoin

Korisni alati za ostanak povezani s Bitcoin tržištem