Zašto je Reddcoin socijalna valuta | Croatian.lamareschale.org

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Reddcoin

Social valuta je relativno nova cryptocurrency, ali je brzo stekao vlak. To je najbrže rastući subreddit, u usporedbi sa svim drugim digitalnim valutama, a ovim tempom će proći Litecoin u narednih mjesec dana. Uz veliki blok nagradu od 100.000, u odnosu na Bitcoin's25, novac je dovoljno tekućine kako bi se omogućilo savjeta kako dati slobodno, što je bio prvi cilj je navedeno od strane developera.

load...

Reddcoin ima aktivne programere

U Reddcoin programeri su radili jako teško na poboljšanju novčić, od lansiranja do danas, te su redovito ažurira web stranice, novčanike i društvenim medijima stranice poput Reddit i Twittera, gurati ideju da Reddcoin je društvena valuta. Na vrhu toga, oni stalo, a bave, zajednice, što je ono što daje novčić To je snaga.

Reddcoin ima veliku zajednicu

load...

Ono što čini Reddcoin tako posebnim je socijalni aspekt iza njega, s rastućoj zajednici podržava ciljeva utvrđenih od strane to programere. Izgrađena je da se dijele besplatno, ali korisnik želi, kroz sve ove socijalne umrežavanje sučelja.

Reddcoin daje zajednici način da se nagrađeni za komuniciranje svoje ideje, ili podrška projektima, dok se povećava vrijednost samog Reddcoin u isto vrijeme. Programeri tražiti povratne informacije o projektima redovito, a korisnici rado stvaranje vlastitih projekata za pružanje podrške, ili poboljšati iskoristivost, na svoj način. Sada, s novim sustavom emitiranja, članovi zajednice mogu kombinirati svoje glasove na način da se eksplozija društvenih medija sa idejama i ciljevima projekta, ali bez potrebe da neprestano spama.

load...

Reddcoin "Redd API" Čini integracija Easy

Sada s najnovije izdanje API-ja, još se može lako biti učinjeno s Reddcoin nego bilo koji drugi novac. Reddcoin API omogućuje jednostavno i sigurno, za bilo koji programer da se integriraju u sustav plaćanja, stabilnu sustava ili drugog sustava prijenosa, izravno u njihov projekt. To mu daje veliku prednost, a ključan je za budući uspjeh valute.

Uz nedavno objavljenom novčanik za Android, to je lako za pohranu RDD na mobilne platforme. To omogućuje korisnicima da uvedu prijatelje i obitelj na digitalnu valutu, te daje korisnicima pristup njihovim kovanicama, bez obzira gdje su. Sve od glavnih razmjene digitalnih valuta, uključujući Cryptsy, Coinedup i Bittrex, dobivši na brodu s Reddcoin, a valuta je sada trguje vs Bitcoin na relativno visokoj stopi.

Reddcoin je jednostavan za korištenje, slati i primati

Reddcoin je odličan izbor za korisnika koji je novi u digitalnoj valuti, ili čak član općoj populaciji bez digitalnoj valuti na sve. Zajednica je vrlo podržavaju i slanje i primanje RDD je napravio jednostavno dovoljno da se mogu dati drugima na društvenim medijima, čak i ako je primatelj nema novčanik, niti bilo koji interes u tome ništa više nego dopušta prijenos.
Pa što čekaš? Početak rada s Reddcoin danas, a svjedoci ovaj revolucionarni valutu za sebe.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Bitcoin i kratkoročni vraća

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Kako zatražiti Bitcoin Novac i prodati ga za Bitcoin (Trezor, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Nepotvrđena Bitcoin transakcija? Evo kako skratiti Bitcoinovo vrijeme transakcije

Post Altcoin

SpaceBIT će pružiti novi način financiranja istraživanja svemira

Post Altcoin

Intervju s Joshom Garzom, osnivačem i izvršnim direktorom GAW rudara

Post Altcoin

Uspon potkoina

Post Altcoin

Anonimnost kripto valute Dio I. - Postojeći protokoli i zerokom

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, gotovina) - 100% sigurna i jednostavna

Post Altcoin

Svakako, ukradena u Mintpal sigurnosnom prekršaju

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypalom ili kreditnom karticom Odmah