Reddcoin otkriva Social Wallet, ažuriranja POSV-a i društvene platforme | Croatian.lamareschale.org

Reddcoin otkriva Social Wallet, ažuriranja POSV-a i društvene platforme

Reddcoin otkriva Social Wallet, ažuriranja POSV-a i društvene platforme

Reddcoinis valutu da sam sljedeći na neko vrijeme, a većina zajednice je strpljivo čekao valuta za puštanje, i prebaciti na, puf od ulog Velocity

POSV).

Jučer, Laudney, vodeći developer Reddcoin, najavio je da je „Obavijest sutra će se ubrzo nakon blokirati 190.000.” Dok većina očekuje da je to najaviti skori izlazak POSV, stvarna announcementwas nešto mnogo veće.

Reddcoin društvenu novčanik

Ne samo da je POSV bliži javnu beta, ali i potpuno novi tip novčanik, poznat kao „društvenog novčanik”, razvijen. To novčanik je:

Prvi ikada potpuno funkcionalan cryptocurrency novčanik koji integrira različite društvene značajke kao što su IRC chat, news feed i službene objave

To je osmišljen kako bi se lako proširiv i mnogo više društvene značajke, kao što su glazba, video, igre, uvest će se jedan po jedan u narednim mjesecima. Društvena novčanik pojačava angažman korisnika, a uz PoSV, povećava sigurnost mreže, te se uklapa u Reddcoin je cilj da postane društvena valuta u digitalno doba.

Društvena novčanik ima potpuno novi UI dizajn koji čini tradicionalni QT UI izgleda zastario. To može djelovati kao lokalni desktop aplikacija ili raditi s demone na udaljenim poslužiteljima putem šifriranih RPC poziva. To je potpuno funkcionalan na Windows, Linux i Mac OS X.

Socijalna novčanik već se koristi Reddcoin programeri na dnevnoj bazi. Počevši od danas, svakodnevno ćemo poslati pozivnice za Top 10 suradnika dana da nam se pridruže u beta fazi testiranja. U narednim tjednima, društveni novčanik će biti dostupan svima.

 Socijalna platforma

Programer je otišao na neodređeno spominju „nove generacije društvenu platformu”, koji je vrlo ograničen u to Opis:

Cilj Reddcoin je obogatiti i olakšati ljudski društveni interactions.Our nove generacije socijalna platforma je u aktivnom razvoju. Tipping svim društvenim mrežama bit će važan sastavni dio platforme, ali to nije sve. U ovoj fazi, mi smo namjerno vrlo tajnovita o detaljima platforme zbog konkurentskih razloga. Ljeti, da ćete saznati više o veliku sliku i detalje.

Osobno sam pobornik Reddcoin jer prije lansiranja, pa čak i uložila mali iznos u izvornom IPOC. To može da me malo pristran, ali mislim da ovi događaji i slike govore same za sebe. Ako Reddcoin tim može povući ovu off, to će biti veliki korak naprijed, i pokazati inovacije koje je moguće u digitalnom valuta svijeta. Očekujem da će i mnogi drugi dev timovi pokušavaju oponašati ove programe i sustave, ali po stopi stvari trenutno događa je Reddcoin tim će uvijek ostati jedan (ili tri) koraka naprijed.

To će biti zanimljivo za gledati, a možete očekivati ​​da novac Kratak će vas o najnovijim zbivanjima.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Znanstvenici traže Bitcoin i Dogecoin donacije

Post Altcoin

Što su Altcoins?

Post Altcoin

Anonimnost kripto valute Dio I. - Postojeći protokoli i zerokom

Post Altcoin

Fluttercoin: Nova ideja u alternativu Bitcoinu

Post Altcoin

Što je Dogecoin?

Post Altcoin

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Post Altcoin

Tjedno mijenjanje digitalne valute - prvo izdanje

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba

Post Altcoin

Multi-vPoW: Myriadcoinovo rješenje za spajanje-rudarstvo

Post Altcoin

Dogecoinov pas na Talladega Superspeedwayu

Post Altcoin

Kupi Peercoin s PayPalom ili kreditnom karticom