Beta pregled - Reddcoin Social Novčanik s integracijom društvene mreže | Croatian.lamareschale.org

Beta pregled - Reddcoin Social Novčanik s integracijom društvene mreže

Beta pregled - Reddcoin Social Novčanik s integracijom društvene mreže

Kao aktivni član Reddcoin zajednice, kao i netko tko je često pisane članke o Reddcoin i to je razvoj, dobio sam pristup beta verziji ovog novog novčanika. Sada sam imao priliku da ga koristi već neko vrijeme, a željeli biste podijeliti svoje mišljenje o tome što to radi dobro, a ono što je nedostajalo.

load...

Pregled Reddcoin socijalne novčanik Značajke

Twitter u Reddcoin socijalne novčanik

Kao što je prilično aktivan na Twitteru Reddcoin, ovo je sjajan potez. Trenutno postoje dvije kartice koje se odnose na Twitteru, a svaki od njih ima jedinstvenu svrhu:

1. Kartica „Obavijest”, za službene Reddcoin najave

Ova kartica pokazuje najnoviji tweetovi @Reddcoin, i na taj način daje korisnicima jednostavan način da se vidi ono što je rekao službeni Reddcoin tima. Klikom na cvrkut otvara korisnikov web preglednik izravno toj cvrkut, dajući mogućnost čitanja odgovora, ponovnog slanja, ili odgovoriti sami. Ja sam uhvatio sebe da kliknete na ovaj prilično često, i to je sigurno povećao količinu @ Reddcoin je Tweets koje sam pročitao.

load...

2. Kartica „Novosti”, za opće #Reddcoin tweets

Kartica Novosti ima dvije opcije, jedna za Reddit, i jedan za Twitter. Kada je odabrano Twitter, prikazati najnovije Tweets koje uključuju #Reddcoin. Za socijalnu valutu, to pomaže pružiti uvid u ono što je zajednica pričaju, i opet sam ga pozdravljam.

Sveukupno, Twitter integracije je prilično glatko, a ostvaruje upravo ono što se čini kao da bi. Proizvod je u beta fazi, tako da sam siguran ove značajke bit će više konkretizira kako vrijeme prolazi, ali ja sam impresioniran razvojem do sada.

Pošaljite u Reddcoin socijalne novčanik

load...

Slično kao i sa Twitter je Pošaljite integracija daje izravan pristup korisnika na Reddcoin subreddit. Ovaj pristup se nalazi na kartici „Vijesti”, uz Twitter #Reddcoin vijesti. To omogućuje pristup najnovijim postovima na subreddit, a slijedi uz temu kartici Twitter „Vijesti”, kao Reddcoin je zajednica uglavnom je koncentriran na Reddit i Twitter. Nema puno više za reći o ovoj temi, jer vjerujem ispod zaslona govori sama za sebe.

IRC chat u Reddcoin socijalne novčanik

Do sada, najveći izvući, a najimpresivnija značajka u ovom novčanik je da je integracija u Freenode #Reddcoin IRC chat kanal. Kada je kartica Chat klikne, pojavi se ekran traži od korisnika da unese chat nadimak. Međutim, ako korisnik odluči preskočiti to, to je defaultno nasumično numerirane „Reddlet” ime.

Nakon povezuju se klikne, korisnik je pao u Reddcoin IRC kanalu, a mogu slobodno razgovarati. Reddcoin kanal je uvijek pun ljudi, ali ponekad može biti malo spor. Ipak, očekujem da će se promijeniti vrlo malo nakon toga novčanik ostavlja beta i postaje standardni novčanik za Reddcoin. Sa tako mnogi korisnici su prezentirani s IRC chat, bez potrebe da ništa učiniti nakon klika dva gumba unutar svog novčanika, IRC za Reddcoin je vjerojatno da će biti vrlo živo.

Od različitih značajki koje ovaj novčanika, to se osjeća najkompletniji. To stvarno daje Reddcoin osjećajem „Social valuta”.

Ažurirano sučelje u Reddcoin socijalne novčanik

Stare Reddcoin novčanik funkcionira savršeno u redu, ali izgleda gotovo posve isti kao generički novčanik za stotine drugih kovanica. Novi dizajn u Reddcoin socijalne novčanik je gladak, a donosi neke osobnosti u Reddcoin Brand. Za primjer su toga, ovdje su neke od ažuriranih ekrana u usporedbi s klasičnim novčanik ekranima.

Reddcoin ploča

 

Reddcoin "Pošalji" Screen

Reddcoin "primi" Screen

0

1

Funkcionalno, ta ažuriranja učiniti vrlo malo. Međutim, oni su vrlo estetski, a mogu biti razvijen kako bi pružio dodatnu funkcionalnost koja ne postoji u standardnom modelu novčanike.

Moje Zahtjevi za značajke Reddcoin društvene novčanik

Sve dopune Reddcoin socijalne novčanik su super po mom mišljenju, ali neki bi se moglo poboljšati na vrlo malo. Naravno, to je novčanik je u beta fazi, i znam da je dosta značajki se dodaju u budućnosti, ali ovdje su ažuriranja da bi željeli vidjeti:

  • Umjesto da zahtijevaju preglednik za otvaranje Twitter ili Reddit postove, to bi trebao imati mogućnost za otvaranje stranice unutar novčanik.
  • Korisnici također trebali biti u mogućnosti prijaviti se na svojim Twitter ili Reddit zapisa kroz novčanik.
  • Facebook mora biti integrirana.
  • Umjesto da se ograničena na Reddcoin stranica, dati korisnicima mogućnost pregleda i druge profile, izraza s oznakom #, subreddits itd Znam da zvuči brojač intuitivan za tim da se pokušava izgraditi brand, ali jednom korisniku koristi novčanik, oni su već zainteresirani Reddcoin. Više slobode na taj način će korisnicima dati pravi razlog da ga koristi kao svoje socijalne umrežavanje čvorište, a ne samo za Reddcoin.
  • Tipping treba provesti za sve ove društvene mreže, a na IRC kanalu. Na IRC chat kanal, to bi bilo razumljivo ako Tipping je ograničena na korisnike koji koriste društvene novčanik, kao da će dati način da se vezati korisnika na novčanik, bez potrebe za posrednika tipbot.

Naravno, čak i bez tih dodataka, novi Reddcoin Socijalna novčanik liga ispred konkurencije. Ja sam vrlo impresioniran s njom, i to će raditi sjajno s prebaciti na POSV. Dok sam svibanj imati značajke koje bih želio vidjeti dodano, oni će samo biti šlag na torti.

Još jednom, da Laudney, Hoppipoppipolla (koju je stvaralac novčanik), a ostatak Reddcoin tima, ja vas pozdravljam. Dobar posao. Držati se kreće prema naprijed, i ostati nekoliko koraka ispred konkurencije. Ako možete upravljati da, onda ja očekujem da vidim Redd oko za neko vrijeme.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako mina Bitcoins: jednostavan vodič za početnike

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Doista anonimna kriptovaluta

Post Altcoin

Tutorial: Kako koristiti Blackcoin novčanik i Darksend

Post Altcoin

Kako kupiti crticu u 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

Što su Altcoins?

Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba

Post Altcoin

Kako generirati Bitcoins s vašeg kućnog računala

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

Jednostavan vodič za rudarenje špijunaže za X algoritme

Post Altcoin

Kako trgovati Bitcoins i NE dobiti uhićen

Post Altcoin

Put Potcoina

Post Altcoin

Dogecoin je prihvatio Twitch.tv!