Impuls impresije | Croatian.lamareschale.org

Impuls impresije

Impuls impresije

Alt kovanica poznat kao Ripple (XRP) pretrpio veliki udarac za to je vrijednost, nakon što je jedan od toga je razvijen, Jed McCaleb, objavila svoje planove prodati svoje osobne fundus Jeke u post na forumu Message board. McCaleb je poznata osoba u svijetu kripto valuti i početno razvijen od Jeke, projekt silikonska dolina financira mnogi smatraju da je vrh kandidat za Bitcoindue da je masa sredstava od strane pravnih osoba.

load...

U svojoj šokantnoj objavi, McCaleb je citiran kako kaže: „Budući da sam neizmjerno poštovanje prema članovima zajednice i želimo biti transparentni, ja se javno to prije nego što sam početi. Dakle, samo FYI.”Članovi foruma izrazili su razočaranje i šok, a neki čak sumnjali u autentičnost objave. G. McCaleb se vratio na forum izjaviti da će napraviti malu uplatu od digitalnog novčanika s velikom ravnoteže XRP na način da drugi mogu potvrditi kroz potpis. Kako bi se izbjegla sumnja o njegovom identitetu i namjere kao što je navedeno u postu.

load...

Ripple- Jedinstvena alt kovanicu s potencijalno

Slično kao i izvorne decentraliziranog kripto valute Bitcoin, Ripple omogućuje transakcija treba izvršiti na način da se blockchain. Ali to je gdje je sličnosti kraj u usporedbi. Bitcoin koristi skuplji i energetski zahtjevan proces kako bi potvrdili sve transakcije u svojoj blockchain tako da rudari doprinijeti procesu sa svojim hash rate moći.

Ripple sustav je znatno razlikuje u tom pogledu. Korištenjem „gateway” nastale kroz partnerstva s trećim stranama, kao što su banke, novac odašiljača i stranim burzama, te pristupnici čine mrežu za odobrenje transakcije od valovitost u bazu korisnika. Ripple funkcionira kao pokretu između mehanizma za to je partnerima i korisnicima. Transakcije su potvrđene i trguje za zahvalnica određene u nacionalnim valutama, čime se korisnici širom svijeta mogu razmjenjivati ​​novac jeftino bez slanja kroz glomazna i dugotrajan infrastrukture međunarodnog bankarskog sustava. To više troškovno učinkovita metoda je vrlo krišom se pored najbolje inovacije u financijskom sektoru, gdje su mnogi frustriran na više i uznemiruje procese koji su uključeni u stvaranje globalne transakcije.

load...

Ripple je jedna od rijetkih alt novca koji su uspjeli dobiti podršku velikih investitora, te kapitalna ulaganja iznose. To je žalba privukla investitore kroz kapitalist tvrtki kao što su Lightpeed Venture Partners i Google Ventures sa doprinosa u iznosu od oko 6,5 milijuna $. To nije često ponavlja u slučaju drugih alt novca koji se osloniti na tehnološka poboljšanja i novih zbivanja, uhvatiti investorship iz redova prosječnog kripto manijak.

Kontrola štete

Oštar mjerilo u četvrtak, nakon Mr.MacCaleb je šokantno najava je poražavajući 65% pad u valovitost u vrijednosti.

Razvojni tim i voditelji projekata na XRP žele riješiti nezadovoljstvo XRP je investors- mnogo od kojih se tiče kako je korporativni veliku strukturu čini se da su ispustio loptu pri odlučivanju koliko XRP je distribuiran i održao po ključnim članovima kao što su Jeb McCaleb.

Jedan od XRP je suosnivača, Mr.Arthur Britto pokušao difuzno stanje i umanjiti takve zabrinutosti osjetio od strane investitora na poduzeća u vlasništvu tribini odbora.

„Čuli smo i podijelili svoju zabrinutost zbog osnivača XRP parcela,” Gospodin Britto napisao u postu napravio na ime tvrtke. „Prije Danas smo radili na XRP osnivača lock up plan... Možete biti sigurni da je damping događaj kao što se to neće dogoditi iz drugih suosnivača.” Gospodin Britto je također dodao da je”kratkoročne pojam cijena XRP ne ometa našu sposobnost za izvršenje na vid. Naša tvrtka je dobro financira. Mi nismo ovisni o XRP.”

Njegova je nepotvrđena u ovom trenutku kako bi se budućim planovima gospodina McCaleb, mnogo tražio nakon talenta unutar kripto svijetu. Osim Jeke, Mr.McCaleb je poznato da se radi o unaffilated projektima drugih subjekata. Ako svoje prošlosti postignuća bilo koji znak njegove poslovnu sposobnost, to je sigurno pretpostaviti njegove nove nastojanja bit će poznat u budućnosti, u najmanju ruku. Prije osnivanja Ripple, G. McCaleb također formiran sada zloglasni razmjene Bitcoin Mt. Gox u 2010. Godini, koji je kasnije prodan Mark Karpeles, na beleagured CEO okrenut pravne akcije za razne troškove. Mt. Gox srušio kasno u 2013, i podnio zahtjev za stečaj zaštite u 2014. Godini.

Na različitim kripto vezane sub reddits, došlo je nalet XRP ulagača u potrazi za skok brod u druge investicije, kao što Reddcoin, Dogecoin, Karme, pa čak i Darkcoin. To su investitori koji osjećaju da su ostavljeni drži vrećicu kao rezultat nadzora od strane XRP a rukovoditelji. Mnogi žele da se vozimo na valovima uspjeha koji Darkcoin je omiljen kod. Na kripto zamjenu Mintpal, porast od 57% je mnoge investitore nagađati je li to sljedeći veliki pothvat u kripto svijetu.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 alata za utvrđivanje je li Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

8 načina da nikada ne propustite bitno ažuriranje Bitcoina

Post Altcoin

Kako kupiti zvijezde Lumens u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Što je Darkcoin, anonimna valuta?

Post Altcoin

Radi se o Blockchainu, a ne Bitcoinu

Post Altcoin

Anonimnost kriptovaluta Dio II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Rebranding, intervjui i potpuni popis kovanica

Post Altcoin

Vodič za početak rada vlastitog Bitcoin ATM-a

Post Altcoin

Kriptocurrency bitka zelenih

Post Altcoin

Kako kupiti IOTA: osnovni vodič za početnike

Post Altcoin

Nedavne nadogradnje novčića, a uskoro će biti implementirane značajke

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika