Jesse Powell podnosi ostavku | Croatian.lamareschale.org

Jesse Powell podnosi ostavku

Jesse Powell podnosi ostavku

Nakon događaja u petak članka, istaknutog kripto svjetske lik, Jesse Powell, Val član uprave, najavio svoju namjeru da dio načine sa problematičnom alt novac.

Ripple je suočen s još jednim velikim neuspjeh nakon fijaska koji uključuje Jed MacCaleb najavu, investitorima na forum, otkrivajući svoje planove likvidacije cjelokupnost njegovih XRP gospodarstava. Suradnik član uprave i pionir investitor XRP, gospodin Jesse Powell, sada dodaje brige ulagača sljedećim ostavku iz odbora. Novi problemi su pripisana „Ripple Effect”: burne pada XRP je vrijednost.

Gospodin Powell je ostavku odluka javnost objavivši ga na subreddit za Jeke. On je izrazio vrlo osobno gledište Jed MacCaleb je likvidacije najave i razloge svoje odluke da podnese ostavku iz odbora:

„Danas sam podnio ostavku iz odbora valovitost Labs. Dok mi je stalo ljudima koji tamo rade i želim tvrtka najbolje, ne mogu osobno nastaviti podupirati poslovanje. Vjerujem da je tehnologija i protokola održati veliki obećanje, te su od početka, a to je razlog zašto sam bila tvrtka prvi investitor. Od Jed odlaska, uprava društva je zauzeo drugačiji smjer. Nažalost, vizija Jed i ja za projekt u ranim danima bio izgubljen.”

Nedostatak solidarnosti

Jesse Powell riječi pokazao je krajnju očaj zbog nedostatka odgovarajuće odlučivanja po Jeke. Posebno je odluka koja je omogućila velike količine XRP koji će se održati od ključnih članova, kao što je Jed MacCaleb. Powell je preuzeo udjele dobili su od ključnih članova u poziciji privremena i da će se vratiti na stabilnost XRP uspostavljena. No, kako sada znamo i previše jasno, to nije bio slučaj s
Jed MacCaleb.

Gospodin Powell smatra da je ova likvidacija fonda je dovelo do njega gubi povjerenje u smjeru i budućnost Jeke. Gospodin Powell je naglasio to jasno s tom tvrdnjom:

„Ja sam više ne vjeruje u upravljanju niti sposobnost tvrtke da se oporavi od zbunjujući dodjela osnivača za sebe od 20% XRP, što sam se nadao donedavno će biti vraćeno. Prije Jed odlaska iz Jeke, imao sam pitao osnivače da se vrate svoje XRP tvrtki. Jed složio, ali je Chris odbio-ostavljajući zastoja. Danas poslijepodne, revisited sam raspravu raspodjele s parom i opet, gdje je Jed je bio otvoren, Chris je neprijateljski „.

Možda kao zakašnjela misao, gospodin Powell je dodao da ni neprijateljstvo ili zlu volju bio je namijenjen za ljude koji rade u valovitost u organizaciji, te da je njegova odluka da podnese ostavku je zbog njegovog nedostatka sposobnosti za prihvaćanje i sukladni važećim poslanih odluka bude odvijao.

„Kao investitor, naravno, nadam se da će Ripple Labs prevladati svoje prepreke i dokazati svoj nedostatak povjerenja zagubljen. Nažalost, za razliku od osnivača, nemam swathes XRP izbaciti ako ja ne mislim da je razrada „.

Jeke i valovi

S nedavnim krupnih poremećaja u Ripple je uži tim, povjerenje ulagača i moral je na sve vrijeme niske. Glavnina zazor se sastoji od investitora odlaganje XRP na pomaman tempom i masivnim količinama. Vrijednost XRP nastavlja kliziti u provaliju, jedan da investitori nisu sigurni penjanje natrag iz. Dok mala nekolicina investitora koji vjeruju u tehnološkom potencijalu Jeke se drži na, velika većina se boje da drugi ključni članovi tima u Jeke će slijediti Jed MacCaleb vodstvo i nastavite likvidirati svoje udjele u bliskoj budućnosti.

Jesse Powell je izlaz iz Jeke samo označava kraj radnog odnosa. Gospodin Powell je CEO kripto mjenjačnica, Krakena. Kraken je narasla da bude popularan među trgovcima, a nema sumnje da će Jesse Powell nemaju nedostatak angažmana ili novih ulaganja unutar kripto svijetu.

Pravi gubitak pripada valovitost, investitori mogu vidjeti ovo kao znak nestabilnosti unutar jezgre tvrtke. Ako Ripple je nadživjeti ovo suđenje, oni moraju učiniti sve što eventualno mogu stabilizirati vrijednost XRP, povećati i na kraju vratiti povjerenje svojih ulagača, te povratiti svoj nekadašnji položaj kao top kandidat za Bitcoin.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Bratislava Podzemna željeznica prihvaća Worldcoin Dok WDC Savez pokreće revolucionarni pijanistički kornjača izdanje novčanika

Post Altcoin

Rebranding, intervjui i potpuni popis kovanica

Post Altcoin

Kupi Peercoin s PayPalom ili kreditnom karticom

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates kaže da je Bitcoin bolji od valute

Post Altcoin

Kako kupiti crticu u 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Jednostavna metoda za povećanje sigurnosti Bitcoina

Post Altcoin

99Bitcoins želi da izaberete pobjednika našeg natječaja za tagline!

Post Altcoin

Kako zaštititi svoj novčanik Bitcoin

Post Altcoin

6 savjeta koji će vam pomoći da putujete s Bitcoinom

Post Altcoin

Reddcoin otkriva Social Wallet, ažuriranja POSV-a i društvene platforme