Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio I | Croatian.lamareschale.org

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio I

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio I

Promatrao sam evoluciju cryptocurrency u proteklih 5 godina od Satoshi Nakamoto prvi predstavio svoju umotvorina Bitcoin. U to vrijeme više od 300 novih cryptos su stigli na mjesto događaja, mnogi od njih blijedi brzo, pa ni fusnote u većoj povijesti pokreta kripto. Razlog za svaki neuspjeh bio drugačiji, a ja ne želim da se zapeli u raspravi o njima. Umjesto toga želio bih raspraviti neke ideje koje mislim kripto zajednicu u cjelini treba prihvatiti. Neki od njih se može činiti čudno, a neki mogu činiti optužujući, ali mislim da sam više ili manje u pravu moj razum. Kako bi moj slučaj ću imati neka imena, a možda i uvrijediti neke ljude. To nije moja namjera, samo će biti jedan od onih neizbježnih slučajevima. Ovo nije osobno, to je posao, pa ćemo nastaviti s tim razumijevanjem.

load...

1. Zakoni termodinamike se ne može ignorirati

Dva najvažnija fizikalni zakoni u Multiverzuma su 1. I 2. Zakoni termodinamike. Prvi kaže da energija ne može biti stvorena ili uništena, samo mijenja iz jednog stanja u drugo. Druga stanja koja se, na kraju, sve se raspada. To je apsolutno važno da ta dva zakona uzeti u obzir svaki novčić developer, i svaki novčić investitora. Bilo da ste rudarstva sa CPU, a GPU, ili ASIC rudara, ti si gori struju, a struja nije slobodan. Osim ako i dok ne riješimo problem proizvodnje i potrošnje energije, to će biti sve veći faktor u dugoročnu održivost bilo kojeg i svih kripto valutama. Ne možete dobiti nešto za ništa. To je temeljni zakon koji upravlja svemirom, i tvrdeći da je točka je glupo. Kada je Jackson Palmer stvorio Dogecoinhe to učinio kao šalu, i svatko, uključujući i Palmer, bio je iznenađen da je skinula. Odobren, to malo shiba inu je sladak, ali nitko nije mogao pretpostaviti da dužd će poletjeti kao što je to učinio. Puno ljudi, međutim, ispravno je predvidjeti da će ponestane pare i nesreće.

load...

Bitcoin je dizajniran da se gotovo stoljeće u potpunosti moja, i Nakamoto vjerojatno nikada predvidio je postizanje rasprostranjenog mainstreama usvajanje. Sigurno ne u prostoru od jednog desetljeća. Dužd je, s druge strane, je dizajniran za izražavanje svrhu mainstream usvajanje stvaranje „vršak valute” i bio je dizajniran za proizvodnju 80 milijardi jedinica. Tada je odlučeno da ih proizvede na neodređeno vrijeme, situaciju koja leti u lice zakonima ponude i potražnje. Bez ograničenja na njihovu proizvodnju, tamo će uskoro biti profitabilnost s obzirom na sve diže ponude i stalna ili diže, troškova proizvodnje. Nakon što je profitabilnost otpale, poticaj da i dalje raditi će se smanjiti, a rudari će prijeći na zelenije pašnjake. Kao što možete vidjeti na sljedećem grafikonu, cijena dužda je na dosljedan nadolje. Primijetiti kako dužd šiljcima u siječnju kao odgovor na zajednicu slanja Jamajke bob tim da Sočiju. Onda je opet šiljcima u veljači prije dropping.Another, manji, Spike rezultat uspješnog pokroviteljstvom Josh kap na NASCAR. Nakon toga, vrijednost dosljedno je pao. Gore navedenih grafički je 30 dana snimku Duždeve tržištu. Usporedbom dva grafikona možete vidjeti koliko je dužd je otišao od 60 milijuna $ do $ 30 milijuna dolara u 90 dana. Ne slučajno, trenutno postoji 80 milijardi dužd u optjecaju, s još 20 milijardi očekuje se do kraja godine. Iako je bilo nekoliko poduzeća koja su nedavno počeli da usvoje dužd kao opciju plaćanja, ne očekujem taj trend nastaviti. Nema razloga za njih to učiniti ako je vrijednost i dalje pada. I to će se nastaviti padati kao sve više i više dužda dolaze u postojanje, što dovodi do hiperinflacije. Zašto bih prihvatiti dužda vrijednosti at.00049 ujutro znajući da će vjerojatno biti samo worth.00045 kad zatvorim dućan? Bitcoin je imao hlapljive cijena ljuljačke, ali budući da je poznato da je samo ograničen broj bitcoins nikada neće biti proizvedena, komercijalni usvajanje je izračunata rizik napravio s dugim pogledom na umu. Tu nikada neće biti kraj za opskrbu duždu, stoga nema razloga očekivati ​​da cijena uvijek rasti. Čak i ako dužd je za prebacivanje algoritme za POS i / ili spajanje-rudarstvo, cijena nikada neće ustati.

load...

2. Veći nije nužno bolje

Brojne druge kovanice, gledajući uspjeh dužda i, sasvim je nesporazum, skočio na bandwagon i odlučio smiješno visoke brojke bio je „sljedeća velika stvar”. Kittehcoin (25 milijardi), Infinitecoin (90 milijardi eura), a drugi novca odlučili su da će svrgnuti s vlasti dužda i postati novi internet draga. I svi su je propao, na iznenađenje prilično nekoliko promatrača, uključujući i mene. Ako mi je rekao u 2011 da je kripto valuta sa psom za maskotu bi apsolutno slomili DVA cryptocurrencies s mačji tema (Kittehcoin i Catcoin) ja bi se nasmijao na vas. Pa ipak, to se dogodilo. Razlozi su izdašan, a siguran sam da će netko napisati „Kako Dužd Beat mačaka” i rado ću pročitati taj članak, jer sam uživati ​​u učenju novih stvari. Najviše apsurd primjer za to više novca = više popularnost utrka, u mojoj glavi je XXL novčić koji obećava da će objaviti „2.800 milijardi (sic).” Da bi vam dati referentni okvir za zašto je to smiješno (u slučaju da nije odmah prividna), ljudski populacija 6 milijarda. To znači da svaki muškarac, žena i dijete na planeti mogla dobiti 400 tih XXL novca, a tu će i dalje biti neki preostao. Ovaj prilično jamči da nikada neće biti vrijedan gotovo ništa.

3. Manje nije uvijek Više

Očigledan potrajati-daleko od gore lekcija je da bi trebali ograničiti broj kovanica proizvedenih, da? Uostalom, Bitcoin je kodirana samo proizvoditi 21 milijuna komada, ukupno. Iako je svaka može se podijeliti na 8 decimalnih mjesta, to još uvijek ostavlja Bitcoin sposoban wielding značajnu moć na tržištu, čak i sa brojem bitcoins koji su nepovratno izgubili u ranim danima prije nego što su zapravo imali nikakvu stvarnu vrijednost. (Da ne spominjem Satoshi Nakamoto je ogromne posjede.) Rad na principu oskudice, a vjerojatno pokušava dokazati da dogecoin nije bila najgluplja ideja pogoditi kripto, netko je razvio 42 medalje, pozivanje na Douglas Adams klasik „The Vodič za autostopere Galaxy „. Bit će samo 42 od njih ikada proizveden, stanje koje je dovelo do apsurdno visoke početne vrijednosti od 800.000 $. Nepotrebno je reći, mjehurić praska gotovo odmah, a cijena je kraterima na 9000 $. Tog strmoglav pad, usput, me dovodi do moje sljedeće točke... Koji će biti pokriven sljedeći tjedan, u drugom dijelu.

load...

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypalom, kreditnom karticom ili bankovnim prijenosom

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio II

Post Altcoin

Kako doći Bitcoins - Vodič za zaradu Bitcoins brzo i besplatno u 2018

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Što je Feathercoin

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin, i revolucija otvorenog bazara

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 alata za utvrđivanje je li Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Ethereum podiže 6,4 milijuna dolara u prvom kvartalu prodaje

Post Altcoin

Pristup Darknetu za manje od 2 minute - Vodič za početnike

Post Altcoin

Tutorial: Kako koristiti Blackcoin novčanik i Darksend

Post Altcoin

Analiza Bitcoina protiv Litecoina i zlata protiv srebra

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet beta