Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs | Croatian.lamareschale.org

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs

Obavijest: Kickstarter nije uspio, ali kreatori ove opremiti ponudili na individualne, prilagođene naredbe. Oni mogu biti kontaktirani putem stranice kickstarter, koji je vezan u članku.

Digitalni Gold Rush je na... U slučaju da nisu umorni od usporedbe California Gold Rush of 1849, i mainstream Bitcoinand drugih cryptocurrencies 2014., dopustite mi da baci još jedan na vas. Dugo je bio rekao da to nije rudari koji su se obogatili tada, bilo je dečki prodaje pijucima i lopatama. Imajući to na umu, želim vam donijeti zaporni kutija, krutu kući scrypt miningrig.

Što je „zaporni Box Scrypt rudarstva Rig”?

Na prvi pogled izgleda ambiciozan podizač set s nekim računalnim navijača u prilogu, i to je u biti ono što je, ali onaj napravljen sa zrakoplova aluminija.

Sada dostupan na Kickstarter možete dobiti jedan od tih američkih napravio setove za samo 99 $ za starter modela, pod nazivom Mini, koja se može nositi 3 GPU. Dodatna 50 $ svojim zalog (ono što oni nazivaju „zračnom tunelu Edition”) će dodati četiri 140mm ventilatore na svoj mini. Sljedeći sloj je ono što oni nazivaju svoje „Original Rudarska Edition” koji može nositi šest grafičkih kartica odjednom, te će vam pokrenuti $ 169. Ako želite navijača, međutim, tack na dodatni $ 50 za još četiri 140mm navijača. Ili za 500 $ možete dobiti dva SLUICE_PRO okvira s 8 navijača. Svaka opcija da odaberete dolazi s jamstvom od 1 godine, knjižice o tome kako započeti rudarstvo cryptocurrency i puni pristup svojim web forumima za podršku.

Sluice_Box je dizajnirao Robert Murray Jr., IT radnik koji nije bio sretan s bilo kojom postojećom aluminija miningrigscurrently na prodaju. Mogao se sa standardnim mlijeka sanduk, ali on je htio nešto s malo više klase od toga, tako je odlučio izgraditi svoje. Nakon što je vidio koliko je dobro ispalo, on udružio sa svojim ocem, Robert stariji, još jedan inženjer koji je imao više iskustva s strojnog rada i prijatelj Robert Aguilar za masovnu proizvodnju i prodaju platformama.

Mini mjere 16” X14” x12” i teži čvrste 8 funti. Na drugom kraju spektra, nalazimo Pro na 25” x16” X12” i savjete koji skalira na nevjerojatnih 14 funti. Ako ste u potrazi za izgradnju ozbiljne rudarstvo na proračun, ovo zvuči kao dobar put da se.

Što Perks li Kickstarter za ovu Scrypt rudarstvu Rig ponuditi?

Jedna konačna napomena o tim brojevima, usput: 99 $ dolara cijena za mini je dostupan samo kao ranoranilac razmetati. Isto vrijedi i za $ 169 cijena sljedećem veličine modela, redovna cijena na tome će biti 189 $. Oba $ 438 i $ 498 perks uključuju 8 navijača, iako je to moglo ispasti da se pri upisu.

Sa 27 dana lijevo na kampanju, do sada su podigli $ 338 svojih $ 5.000 cilj zbog velikodušnosti dva pristaša. Dakle, još ima vremena da biste dobili svoj rudar, ako djelovati sada.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio I

Post Altcoin

Objasnio je Bitcoin Gold Hard Fork (dolazi 25. listopada)

Post Altcoin

Što je Dogecoin?

Post Altcoin

7 bitcoin pjesama za slušanje prije 2013 je gotova

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) sada je naoružan s Multisigom

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost

Post Altcoin

Ažuriranje novčića: Kretanje 2015

Post Altcoin

Kako kupiti Monero u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

Kratki dnevnik izvještaja: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, Gavinova AMA, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Kladite se na Svjetsko prvenstvo uz BlackCoin klađenje

Post Altcoin

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost