SpaceBIT će pružiti novi način financiranja istraživanja svemira | Croatian.lamareschale.org

SpaceBIT će pružiti novi način financiranja istraživanja svemira

SpaceBIT će pružiti novi način financiranja istraživanja svemira

SpaceBITis novi, samoproglašeni decentralizirana companythat će se fokusirati na stvaranje nano-satelita privatnog svemirskog istraživanja, a to će koristiti žeton kripto-styled kao primarni način financiranja projekata. SpaceBIT tim, koji je „tim uspješnih konzultanata, poduzetnika, inženjera i raketni znanstvenici,” želi koristiti svoje decentralizirane strukture izvora financiranja za razvoj raznih tehnologija koje će privatni istraživanje svemira lakše, više pristupačne i isplativo za manja poduzeća.

Naš cilj je promijeniti percepciju o istraživanju svemira, učiniti ga dostupnijim za male privatne tvrtke, pa čak i šire javnosti. Planiramo koristiti naše projekte za stvaranje intelektualnog vlasništva (IP) prikladno za veće misije.

Koje su Misije SpaceBIT?

Tvrtka tvrdi da je, u tim ranim fazama, već uspješno sudjelovali u nekoliko „Space pothvate.” Neki od tih pothvata uključuju „pokretanje Nano-satelit na misiji SpaceX CRS3 i nekoliko privatnih CubeSat projekata. ”Još jedan projekt provode SpaceBIT je lansiranje nano-satelit ranije ove godine, u travnju. Ovo satelit lansiran kao sekundarni teret na SpaceX Falcon 9 CRS-3 misije.

Tvrtka također ima neke planove za budućnost, koje još nisu provedene. Krajnji cilj SpaceBIT je da se ideja i prototipa proizvedena u svojim ranim fazama razvoja i pretvoriti ih u polirane proizvoda koji se mogu integrirati s postojećim letjelice sustava. Da bi se postigao ovaj opći cilj, SpaceBIT planove za rad s akademskim znanstvenika, istraživanje svemira industrije vođe, kao i različitih zajednica da njihovi proizvodi će se na tržištu ka. Savjetovanjem s ove tri grupe ljudi, SpaceBIT nada da adekvatno pripremiti za tržište i dokazati svoje sposobnosti za javnost. Pored ovog glavnog cilja, SpaceBIT planira razviti nano-satelita s ponovni ulazak mogućnosti, stvoriti prostor svod i banke, početi 3D ispis u prostoru, sudjelovati u asteroidnom rudarstva i praćenje asteroida koji predstavljaju potencijalnu prijetnju Zemlji.

SpaceBIT čini se da imaju veliku količinu entuzijazma za projekte ići uz ambicioznost njihovih ciljeva. Tvrtka se ponosi u svojoj decentralizirane poslovne strukture, tvrdeći da će se pokazati da je mnogo učinkovitiji poslovni model nego sustav centraliziran, vlada vodio istraživanje svemira:

Vlada pokrenuti istraživanje, financira javnim novcem, pod uvjetom ograničen pristup za građane. Kroz rješavanju izazova gužve zajednice financiraju svemirskih istraživanja nadamo se da ćemo proširiti tehnologiju i generirati značajnu inovativnu intelektualno vlasništvo.

I ne samo da SpaceBIT vjerujem da će biti u mogućnosti unaprijed istraživanja svemira više nego vlada ikada, tvrtka vjeruje da oni mogu napraviti istraživanje svemira vrlo isplativo za bilo SpaceBIT pristalica kroz proizvodnju intelektualnog vlasništva:

IP-intenzivne misije će donijeti profitabilan dinamiku za one koji podržavaju SpaceBIT. Istraživanje svemira je riskantan posao, ali to je također vrlo korisno. Neke procjene govore da za svaki dolar uložen u Apollo programu, više od 20 su se vratili.

SpaceBIT Ulazak u javnosti

SpaceBIT objavljeno je na London CoinSummitconference, u dvodnevnom kripto-valuta poslovne konvencije. Neka važna imena u Bitcoin zajednice-i kripto-valute zajednice u cjelini-bili prisutni SpaceBIT lansiranja prezentacije. Dva od prisutnih za pokretanje bilo Gavin Drvo od Ethereum i Jeff Garzik, A BitcoinCore programer.

Tvrtka nije bila vrlo javnost o svojim aktivnostima do sada, prima vrlo malo medija. Osim toga, njihova web stranica nije trenutno dostupna; iako, kad je bio dostupan, jedina stvar prikazana je logo za tvrtku, nekoliko kontakt veze, a riječi: „Uskoro.” Međutim, prema tvrtki, SpaceBIT planira postupno bi se njihovi planovi javnosti, kao i rade rade s čelnicima u istraživanje svemira industrija i dalje. SpaceBIT vjeruje da njegov rad, kao što počinje da postane javna, dokazati da će biti vrijedan i unaprijed privatizirani istraživanje svemira.

Radimo s vodećim i bit će otkriva svoje planove i partnersips (SIC) postupno. Želimo stvoriti zdravu zujati oko onoga što do..We planiraju uspostaviti novu paradigmu za istraživanje svemira. Vjerujemo da će SpaceBIT pomoći stvoriti novi način za svijet da se uključe i aktivno podržati novi val istraživanja svemira. Start-up poremećaj dosegne konačnu granicu i imamo ambicije da vodi put.

Početno Sredstva za SpaceBIT

Kao što je ranije spomenuto, SpaceBIT planira financirati svoje projekte prodajom cryptocurrency bazi token-novčić. Ovi „SpaceBIT tokene” će značiti udio vlasništva u tvrtki, što znači da svatko tko kupuje ove tokeni će dobiti dio profita od strane SpaceBIT u svojim raznim misijama. Tvrtka planira prodati 100 milijuna žetona u ukupnom poretku, a počet će se prodajom 20 milijuna za financiranje prvi veliki projekt tvrtke. Ova početna gužva prodaja 20 milijuna tokena ima vremensko ograničenje na njemu, iako je datum početka prodaje nije određen u ovom trenutku. Međutim, SpaceBIT je naveo da je početna gužva prodaja će trajati do „kraja godine”, tako da smo uz pretpostavku da je prodaja će početi u nekom trenutku u 2015, te će se nastaviti kroz sljedeći prosinca.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz sportašica Vertcoin

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet beta

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Generalni direktor GAW Minersa na KNC-ovom Titanu: Scrypt Mining je moja kuća

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Što je Dogecoin?

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 alata za utvrđivanje je li Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Tjedno mijenjanje digitalne valute - prvo izdanje

Post Altcoin

Kako besplatno preuzeti Bitcoins: 18 web stranica koje vam mogu pomoći

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i moguća vilica - Evo što trebate znati

Post Altcoin

Analiza Bitcoina protiv Litecoina i zlata protiv srebra