Svakako, ukradena u Mintpal sigurnosnom prekršaju | Croatian.lamareschale.org

Svakako, ukradena u Mintpal sigurnosnom prekršaju

Svakako, ukradena u Mintpal sigurnosnom prekršaju

Najveći postojeći tečaj za altcoins, Mintpal, je postavio obavijest na njihovoj stranici za podršku i upozorava sve Mintpal kupce da su napadnuti. Naveli su da je cilj ovog napada bio je razmjena dionica od VeriCoins.

VeriCoin je „proof-of-okol Verified. Dokaz-of-djelo Distributed. Mreža-Ulog-zavisnom od kamata”kripto-valuta koja ima minimalno vrijeme udio od 8 sati, bez maksimalnog vremena udjela ili iznosa.

Mintpal napravio točku reći da je njihova sigurnost uistinu je bio probijen, ali to VeriCoin je jedina stvar uzeti posjedovanje stručnog usavršavanja. Dok znatnu količinu VeriCoins su izgubljeni u ovom sigurnost kršenje premda Mintpal nije rekao konkretno koliko su izgubili-VeriCoin i VeriCoin mreža nije bila ugrožena i ne pate od bilo kakve štete koliko su u pitanju sigurnost i infrastruktura. Mintpal navodi da su marljivo otkad napada osigurati oba samu razmjenu i proces odvikavanja od razmjene, tako da još jedan napad, kao što je ovaj ne ponovi. Niti jedan drugi kripto-valute su ukradeni u ovom napadu, te razmjena trenutno obrađuje povlačenja sredstava i za sve ostale kripto-novca.

Osim toga, služi kao dah optimizma u nakon napada, tim Mintpal, a VeriCoin programeri, kao i sve druge glavne altcoin razmjene rade za stvaranje hard vilicom VeriCoin je blockchain, s početkom u točki prije napada. Ako je to teško vilica je uspješniji, Mintpal će moći vratiti sve ukradene VeriCoins i obraditi sve VeriCoin povlačenje naloga. Mintpal tim također spominje u svojoj najavi da će raditi na naknadu gubitaka koje svaka razmjena pati kao rezultat vilice.

Kupci mogu očekivati ​​Mintpal podršku linije biti začepljen i zauzeti u narednih nekoliko dana, jer će se bave ispadanje iz tog napada. Tim je zatražio kupci imati strpljenja s njima u narednim danima, jer oni će raditi punom parom izravnati bilo kakvih problema koji proizlaze iz napada, a također poboljšati svoju sigurnost kako bi se izbjegla još jednu prijetnju sigurnosti.

Dakle, dok je ovaj događaj je otkrio propust u Mintpal je sigurnost, a dok su mnogi VeriCoins izgubljeni u povrede, Mintpal i VeriCoin razvojni tim uvjerava razmjene kupaca i VeriCoin korisnike da rade sve što mogu da se vrate ukradene novca, ponovo VeriCoin proces povlačenja Burze, te poboljšati sigurnost razmjene.

Mintpal je najveći razmjena altcoin u postojanje u sadašnjem trenutku, s dva ili tri puta veću količinu aktivnosti kao Cryptsy, još razmjenu altcoin koji nudi razne kripto-valuta, uključujući VeriCoin i Bitcoin. Očigledno, Mintpal nije koristite hladno skladištenje za sigurno držanje sredstva koja nisu aktivno koriste u prometu, budući da je napadač (i) bili u mogućnosti pristupa razmjeni dionica od VeriCoin-a će vjerojatno biti u mogućnosti pristupiti ostatak Burze kripto-valute, ako su željeli da. Ovaj događaj će zasigurno potaknuti Mintpal, kao i bilo koje druge razmjene koje ne koristite, započeti korištenje hladnjače kako bi zadržali svoja sredstva sigurno od budućih napada.

Novac Kratak će i dalje pratiti ovu priču, te će pružiti ažuriranja o svim zbivanjima koja su izdana od strane Mintpal i VeriCoin razvojnog tima.

Hereis Mintpal najava u cijelosti:

Molimo pročitajte u cijelosti ovaj post.

Prije nekoliko sati bili smo na žalost predmet uspješnog napada na razmjenu. Naša istraživanja su pokazala da, iako naša sigurnost je probijen, VeriCoin bio meta. Željeli bismo naglasiti da VeriCoin i VeriCoin mreža nije na bilo koji način ugrožena. Mi smo radili osigurati razmjenu i proces se povuče iz daljnje napada.

Kao što stoji u ovom trenutku vrijedi sljedeće:

1) izgubili smo znatnu količinu VeriCoin u napadu, ali mi smo radili sa VRC programere i svim glavnim burzama na tvrdom vilicom novčić na poziciji prije napada. To će nam omogućiti da preuzimanje ukradene novca i olakšati sve isplata. Mi smo također radi s raznim razmjenama primiti bilo kakve gubitke mogu encouter kao rezultat potrebnog tanjura.

2) Trenutno obradu povlačenja sredstava za sve ostale kovanice.

Kao što sam siguran da će cijeniti, naša podrška kanali će najvjerojatnije biti vrlo zauzet tijekom narednih sati / dana pa vas molimo nositi s nama.

Željeli bismo osobno proširiti naše zahvaljujući VeriCoin programere i drugim burzama, koji su povukli sve od zaustavljanja kako bi se osiguralo da vaše VRC fondovi su sigurni.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba

Post Altcoin

Jednostavna metoda za povećanje sigurnosti Bitcoina

Post Altcoin

FIMK - Revolucioniranje Finske ekonomije s kriptoterapijom

Post Altcoin

Rebranding, intervjui i potpuni popis kovanica

Post Altcoin

Reddcoin otkriva Social Wallet, ažuriranja POSV-a i društvene platforme

Post Altcoin

Ažuriranje novčića: Kretanje 2015

Post Altcoin

Multisig: vodič za početnike

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka koja je bila iznenađujuće ozbiljna

Post Altcoin

Kako zatražiti Bitcoin Novac i prodati ga za Bitcoin (Trezor, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Nepotvrđena Bitcoin transakcija? Evo kako skratiti Bitcoinovo vrijeme transakcije

Post Altcoin

Jednostavan vodič za rudarenje špijunaže za X algoritme