Vertcoin (VTC) planira promjenu algoritma u Lyra2 | Croatian.lamareschale.org

Vertcoin (VTC) planira promjenu algoritma u Lyra2

Vertcoin (VTC) planira promjenu algoritma u Lyra2

Developeri Vertcoinhave najavio svoj plan za nadogradnju Vertcoin je algoritam šifriranja s prilagodljivim-N Scrypt da Lyra2. Ovaj potez obnavlja svoje opredjeljenje za ASIC i Multi-Pool otpora i decentralizacije mreže moći, koja očajnički je potrebna u altcoin miningcommunity.

Što Ostalo Pogodnosti li Lyra2 dovesti do Vertcoin?

Lyra2 je učinkovitiji lozinka raspršivanja shema koja nudi izvrsne performanse u odnosu prilagođeni rudarstvu hardver jer omogućuje odvojenu kontrolu nad memorije i obradu poteškoća. InScrypthashing ta dva čimbenika su čvrsto povezani. Vertcoin će biti prvi elektronički valuta usvojiti Lyra2.

Od svog bloga na vertcoin.org

„Vertcoin je uvijek bio i dalje će biti lider u decentralizaciji cryptocurrency. Lyra2 je prirodni nasljednik Scrypt pružanje poboljšanje u odnosu na isto temeljnom cilju - skaliranje hardvera poteškoća. Odluka da se presele na ovom algoritmu dolazi kao preventivni udar protiv ASIC i potez protiv Multipools. Kao što mnogi od vas znaju, imamo nekoliko pojmova u lijevak ostati u korak s Vertcoin charter - Vertcoin-a [algoritma] je dizajniran da se odupre razvoj prilagođenih rudarstva hardvera i multipool rudarstvo, osiguravajući da su transakcije potvrđene od strane široko rasprostranjena mreža i izbjegavanje pritisak prodaje kada velike rudarske bazene neselektivno poplava na tržištu sa svježe miniranim novčića.”

Kada će Vertcoin Usvojiti novi algoritam?

Razvojni tim procjenjuje da je potez će potrajati nekoliko mjeseci za testiranje i Iskorak. Q4 2014 Lansiranje je planirano.

Vertcoin je trgovanje na 0.000269 BTC u vrijeme objavljivanja.Vertcoin uspješno mijenja algoritam u Lyra2RENastavak je to posveta ASIC-otpornost i GPU prijateljski rudarstvo, Vertcoin (VTC) uspješno je odvojen za promjenu to je algoritam za Lyr2RE. Lyra2RE zamjenjuje Scrypt-N, što je rezultiralo povećanjem rudarstva učinkovitosti i čuva novac ispred ASIC rudarstvo. Promjena algoritam je objavljen u srpnju 2014and uspješno provodi programere nove medalje pod vodstvom izvornog razvojnog tima. Od blogu na vertcoin.org:

 ... Lyra2RE uvodi u sljedećem ASIC otporne ere za Vertcoin i nudi nove male snage rudarski mogućnost za GPU rudara. U stvari, Lyra2RE troši ~ 30% manje energije u odnosu na scrypt-n-a za 17% manje od X11 (testirana na nVidia 750Ti, ali i drugi omjeri potrošnje energije vrlo su slične). To je veliki poticaj za mine Vertcoin i bio direktan odgovor na pozive iz naše zajednice kako bi Vertcoin više štedi energiju.

Molimo pogledajte vertcoin.orgor novu temu na bitcointalk.org za više informacija.


Podcasts, rasprave i video intervjui sada dostupni na kratkom novcuBrzo ažuriranje, za one koji nisu vidjeli promjene. Svi naši channelvideos YouTube od sada su dostupne iz naše gornjem izborniku, pod „Videozapisi” padajućem izborniku. To su: „Podcast”; koji su nam pune dužine, tjedni podcast; „Razgovori”, koji se uređuje, 5-15 minuta isječaka iz naše podcasta koji pokrivaju određenu temu; i „Razgovori”, koji su samo skup naših video intervjua.

Dionica intervju je malo svjetla u ovom trenutku. Ipak, mi imamo intervju s Erikom Voorhees, co-osnivač Satoshi Dice, bivši direktor marketinga za Bitinstant i osnivač Coinapult, kao i Sam Patterson, Operativnog podršku vodstvo OpenBazaar i nekoliko drugih. Radit ćemo osigurati više intervjua u bliskoj budućnosti.

Ako ste uključeni s trenutnom Cryptocurrency vezane uz tvrtku, sustava ili projekta, a željeli razgovarati s bilo Evan Faggart ili sebe, slobodno nam se obratite.

Također smo bili s obzirom na vlasništvo goste tjedni podcast. Opet, ako su uključeni u Cryptocurrency, te imaju projekt koji želite razgovarati, ali bi radije ne napraviti formalni intervju, koji može biti bolji izbor.

Nadamo se da će naši korisnici uživati ​​u video smo do sada objavljene, i nastavit će učiniti više u doglednoj budućnosti. Hvala vam svima na podršci!


Što je LitecoinLitecoin je u osnovi Bitcoin mlađi brat. Djeluje na sličan način s nekoliko promjena. Litecoin uvedena je 7. Listopada 2011. Charles Lee. To je u osnovi uzimanje Bitcoin software i mijenjajući ga malo tako da bi bilo lakše umu i da je transakcija će biti brže.

Litecoin je Bitcoin na brzinu

Sve je brže uz Litecoin. Transakcije se potvrdio u roku od nekoliko minuta (Bitcoin transakcija može potrajati satima), rudarska se može učiniti na mnogo manje napredne računalne opreme, a tu su 4 puta na raspolaganju Litecoins od Bitcoins (84 milijuna u odnosu na 21 milijuna).

Do kraja 2013. Godine gotovo 24 milijuna Litecoin su minirana

U Litecoins koje su minirana se trguje uglavnom u BTC-E koji je najveći zamjenu za Litecoins u ovom trenutku. Vircurex također smatra pouzdana razmjena za Litecoin. Možete izgraditi vlastiti Litecoin opremiti pomoću ovih uputa. Tečaj Litecoin danas (5. Prosinca 2013) je 35,5 $.

Kako kupiti Litecoins (PayPal, kreditne kartice, gotovinu)

Isto problemthat je relevantan za kupnju Bitcoins sa Paypal ili kreditnu karticu potraje i za Litecoin. Zbog toga ne postoji izravan način da se kupi Litecoin s PayPal ili kreditne kartice. Nakon što je rekao da je ova web stranica objašnjava zaobilazno rješenje koje će vam omogućiti da koristite neku drugu razmjene (VirWox) kako bi se kupiti Litecoin s Paypal.

Ako želite kupiti Litecoin koristiti gotovinu, vjerojatno biste trebali pogledati u lokalnoj Facebook skupine ili koristite Lokalni Bitcoins.

Litecoin resursi

Litecoin.org- Službeni Litecoin stranici

Službeni Litecoin forum

Litecoin Wiki

Povezane vijesti


Post Altcoin

Na kraju je otkriven shema GAW rudara

Post Altcoin

Tjedno mijenjanje digitalne valute - prvo izdanje

Post Altcoin

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Post Altcoin

Kako zatražiti Bitcoin Novac i prodati ga za Bitcoin (Trezor, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost

Post Altcoin

Kako kupiti Zcash u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Objasnio je Bitcoin Gold Hard Fork (dolazi 25. listopada)

Post Altcoin

Kako analizirati Bitcoinovu cijenu kao profesionalac

Post Altcoin

Dogecoinov pas na Talladega Superspeedwayu

Post Altcoin

Cjelovit vodič za odabir lisnice Litecoin

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin, i revolucija otvorenog bazara