Što je Digibit? | Croatian.lamareschale.org

Što je Digibit?

Što je Digibit?

Za one od vas koji su upoznati s Digibyte, ovdje je pozadina sažetak na ovaj obećavajući altcoin. Ime „Digibyte” je izabran u nadi da će u budućnosti obzirom na to što je srodan koncept na „megabajt” ili „gigabajt”, ali za digitalne valute.

Digibyte stvorenja, Izbor za Bitcoin ili tradicionalni Scrypt Cryptocurrencies

Digibyte je nastao u siječnju 2014. Godine, s malo ili bez pompe. Valuta počeo trgovanje na niskim Satoshi razinama i ubrzo porasla na vrijednosti nakon stvaranja „Digishield.” - napredni alternativa za „„sustav Kimoto gravitacija (KGW), koji se koristi od strane Dogecoin, i mnoge druge ScryptPoW novca Ove sustavi se koriste za zaštitu valute od brzog inflacije zbog miningpools, uz visoku stopu hash, pokušava iskoristiti niske poteškoće. Algoritmi to učiniti tako da jednostavno ponovno ciljanje teškoće mnogo češće nego što je moguće prije. U slučaju Dogecoin i Digibyte, to je učinjeno svakih 60 sekundi. Dakle, provedba Digishield je pomogao kako bi se osiguralo da se promjene na burzama pripisati prirodnim uspon i pad mininghash stopama, nego crpke i deponij manevrima režiji pametnih investitora.

Digibyte je zaslužan strane mnogih alt kovanica zajednicama i za to što je tim vrlo vješt programere, koji istinski rade u najboljem interesu svoje zajednice. Ti programeri zadržati uglavnom tiha prisutnost na društvenim medijima, u usporedbi s drugim mladim alt novca, ali očito rade vrlo naporno kako bi poboljšali svoju valutu, a podršku svojim korisnicima.

Trenutno Digibyte je naveden na devet digitalnih razmjenu valuta i ima najmanje 14 rudarske bazene. Digibyte je stvoren kako bi se ograničena količina, u tržišnoj kapitalizaciji od 21 milijardi, što je omjer 1000: 1 u odnosu na Bitcoin. Taj broj je bio izabran u nadi da će olakšati integraciju u trgovački platnim sustavima i stvoriti više tekućine valutu.

Digibyte je Nedavni razvoj

U posljednjih nekoliko dana, Digibyte otkrio svoje planove, kroz Twitter, ažurirati zajednicu na „novim, zanimljivim zbivanjima”. To je dovelo do masovnog lanac retweets kroz Digibyte zajednice, kao i kroz mnoge zajednice koji se odnose na druge valute. Nakon toga, prilično značajan za kupnju bjesnilo počeo na burzama, zbog čega je vrijednost porasla s 35 satoshis 80 satoshis.

Panika kupnje veselje ohladio nakon 48 sati, kada je puno čekala objava nije da se napravi. Vrijednost kovanice tada vratio natrag i naprijed između 45 i 71 satoshis tijekom dana. Konačno, programeri objavljen ažurirani novčanik, zajedno s video tutorial, ispred novosti vezane uz promjene na Digibyte algoritam.

Na CNBC popularne financijski segment „brzi novac” Brian Kelly, redoviti suradnik na programu, i tvorac novog altcoin, Nautiluscoin, istaknuta i sinoć raspravljali Digibyte opširno. Fokus je bio na Digishield, koji se provodio u Nautiluscoin kao sredstvo kako bi ga zaštitili od miningpool napada. Napadi kao što je ovaj prije toga izazvao kolaps novčić, a prisiljeni developer za ponovni.

Uz povećanu pozornost od masovnih medija platforme, Digibyte je zajednica očekuje povećanje investitora, kao i trgovački integracije. Pripremili su za, a predviđa, to dodavanjem preuzeti media kit na njihovom nedavno ažurirane web stranice. Ovaj kit će se koristiti u svrhu promicanja novčić, po svojoj zajednici, novim investitorima. S takvim inicijativama u mjestu i rasporedu plan širenja, Digibyte vjerni nada da povjerenje ulagača će se povećati, a povjerenje u valuti razvojnog tima će rasti.

U ovom trenutku, zajednica čeka nove najave iz programere. Očekuje se da će velike promjene u algoritmu, a porast trgovačke integracije, bit će prikazano u narednim danima. Mi ćemo pratiti situaciju i objaviti ažuriranja čim kakvih vijesti dostupan.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Sex i Single Bitcoin

Post Altcoin

BTC.com Prodano je Josh Garzi GAW Rudara

Post Altcoin

Radi se o Blockchainu, a ne Bitcoinu

Post Altcoin

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika

Post Altcoin

Jednostavan vodič za rudarenje špijunaže za X algoritme

Post Altcoin

Kalifornija jedan korak bliže legaliziranju Bitcoina

Post Altcoin

Bitcoin i kratkoročni vraća

Post Altcoin

Je li Dogecoin mrtav? Ili će Doge opet ustati?

Post Altcoin

Dogecoinov pas na Talladega Superspeedwayu

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs

Post Altcoin

Anonimnost kriptovaluta Dio II - Cryptonote & Darkcoin