Što je Namecoin, Top Bitcoin Merge-Mined Currency? | Croatian.lamareschale.org

Što je Namecoin, Top Bitcoin Merge-Mined Currency?

Što je Namecoin, Top Bitcoin Merge-Mined Currency?

Namecoinis jedan od najstarijih altcoins, koje su valute koje nudi kao alternativa Bitcoin

 Developeri Namecoin je vrlo novi pristup prilikom izrade svoju valutu, to vezanje za Bitcoin blockchain, koji omogućuje Namecoin biti minirano istovremeno s Bitcoin i u valuti kao alternativni DNS sustava (Domain Name Server). To znači da Namecoin je SHA-256based i dijeli Bitcoin je nevjerojatno velik hashrate, ali je također vezan za Bitcoin je futuresuccess.

Namecoin Jedinstvena prednosti u odnosu Bitcoin

Namecoin, a samo Namecoin, može se koristiti za rezervaciju domena s the.bit TLD. To TLD je u porastu u popularnosti, a budući da je Namecoin DNS je decentralizirana, bilo koji sadržaj koji se nalazi na domenama unutar the.bit TLD je otporan na internet cenzure. Nema centralizirana vlast nad the.bit TLD, stoga nitko nema mogućnost blokiranja, iskoriste, ili manipulirati domene koje su to koji koriste.

Dok DNS sustav je obično poznat značajka Namecoin, ona zapravo ima mnogo širu mogućnost da se često previdi. Namecoin također nudi siguran ključ / par pohranu podataka, koji se može koristiti za pohranu bilo kakve informacije koje možete zamisliti, ili se može koristiti za stvaranje usluga na. Namecoin.orgmentions ", DNS, Alias ​​/ Identitet (pohrana e-pošte, ime, GPG ključ, BTC-adresu), Timestamping dokumenata (dokument hash ime, mljeveno meso, vlasnik, itd), RTV / Poruke, web povjerenja, izdavanje i praćenje obveznica i dijeljenja, sigurno i dokazano glasovanje”kao potencijal koristi za pohranu podataka, ali sustav treba samo biti ograničena na mašti programere ga koriste.

Također, s obzirom na činjenicu da je Namecoin je vezan za Bitcoin, on je zaštićen od utjecaja trenutne vala Scrypt ASIC, kao i bilo koji ASIC razvijene za druge algoritama, kao što su X algorithmfamily u budućnosti. SHA-256, Bitcoin Mining ASICsthat gorivo u Bitcoin mreže nevjerojatan rast već utjecali Namecoin, a ona je preživjela.

Koja je budućnost Namecoin and Bitcoin odnos

Dok Namecoin ne može biti široko poznato, kao što je Bitcoin, još uvijek je vrlo važan dio valute zajednice digitalni. To je jedinstven po to je svrha, a ima i pobožan sljedeće da imaju apsolutnu vjeru u njega. Kombinirajući to s činjenicom da je spajanje-minedwith Bitcoin, i jedan je od najstarijih digitalnih valutama, očekujem da će Namecoin staviti oko za neko vrijeme doći.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Multisig: vodič za početnike

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Post Altcoin

Dogecoinova # 98 NASCAR Dogecar je spremna ići

Post Altcoin

Potcoin je gdje se nalazi! Uvod u Potcoin

Post Altcoin

Utorak Bitcoin ploča - Put od slanja do primanja

Post Altcoin

Myriads EasyMiner donosi Myriadcoin na nova tržišta

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

PGP enkripcija - vodič za početnike

Post Altcoin

Vodič za početak rada vlastitog Bitcoin ATM-a

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates kaže da je Bitcoin bolji od valute

Post Altcoin

Anonimnost kriptovaluta Dio II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

13 Mjesta za provjeru podataka Litecoin tržišta