Što je Primecoin? Brojač brojeva | Croatian.lamareschale.org

Što je Primecoin? Brojač brojeva

Što je Primecoin? Brojač brojeva

Primecoinis prilično zanimljiv digitalna valuta. To je bio razvijen od strane Sunčanoj King, jedan od istih developera koji su stvorili PPCoin i izumio proof-of-kocki

Primecoin ne slijedi ista pravila kao i za ostale valute, te je izgrađen u matematičkoj korist. S obzirom na način na koji je miniran, Primecoin zapravo otkriva do sada nepoznate prostih brojeva.

Primecoin otkrivanje novih prostih brojeva

Primecoin, kao Bitcoinand mnogih drugih digitalnih valuta, koristi dokaz-of-rada algoritma za rudarstvo. Međutim, umjesto da se metodom Hashcash koji se koristi od strane drugih valuta, Primecoin umjesto koristi algoritam koji pretražuje i provjerava, određene vrste prostih brojeva.

Ove vrste prostih brojeva, poznat kao Cunningham lanaca (prve i druge vrste), i dvo-twin lanaca, su izabrani za dva glavna razloga:

  • Tu su vjerojatno mnogi od tih lanaca koje nisu unusably velika, tako da je vrijedno tražiti nagrada koje koje su moguće provjeriti s potrošača razreda procesora.
  • Korištenje formula uključuje duljinu glavnih lanaca i Fermatovo testa, programeri su uspjeli provesti poteškoća formulu koja će povećati na najviše linearne brzine s povećanjem raspršivanja energije.

Jedan od velikih izazova u izradi ovog rada je efektivno pronaći način da se spriječi isti dokaz-of-rad od koristi više puta. Međutim, to je također riješen kralj zahtijevajući da podrijetlo premijera, koji je broj neposredno uz premijera, biti djeljiv s blok napadača. Kao što je blok zaglavlja mijenja za svaki blok, a pod utjecajem prethodnih blokova, ovaj uvjet garantira da je rješenje za svaki blok je jedinstven.

Primecoin napravio siguran prostih brojeva

Prosti brojevi su vrlo korisne. Oni su važni u kriptografiji, a koristi se u mnogim keysecret sustave šifriranja. Veći je popis poznatih nagrada koje raste, a kao vrijednost od brojeva povećava, sigurnost metode šifriranja pomoću njih poboljšava.

Razumijevanje prostih brojeva je također vrlo važno za visoke razine matematike, fizike i inženjering. Svi koji nisu prosti brojevi mogu biti izgrađene od dva ili više prostih brojeva, ali prost broj sam po sebi ne može biti izrađen od bilo kojeg drugog broja. Prosti brojevi su gradivni blokovi matematici. Što više razumijemo oko nagrada koje smo više razumijemo o matematici. Što više razumijemo o matematici, više razumijemo o svemiru, a sve u njemu.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet beta

Post Altcoin

Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Vodič za početak rada vlastitog Bitcoin ATM-a

Post Altcoin

Kako trgovati Bitcoins i NE dobiti uhićen

Post Altcoin

Kako kupiti zvijezde Lumens u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

6 bitcoin trgovačkih vodiča vrijedan čitanja

Post Altcoin

FIMK - Revolucioniranje Finske ekonomije s kriptoterapijom

Post Altcoin

Kako kupiti Monero u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu

Post Altcoin

Intervju s Joshom Garzom, osnivačem i izvršnim direktorom GAW rudara

Post Altcoin

PGP enkripcija - vodič za početnike