Što su Altcoins? | Croatian.lamareschale.org

Što su Altcoins?

Što su Altcoins?

Bitcoinemerged kao prvi i najuspješniji „peer-to-peer” digitalnog valuti. Ipak, dok Bitcoin utro put, ne putuje cestom sama. Nakon uspjeha Bitcoin, brojnim drugim digitalnim, peer-to-peer valute pojavile pokušati oponašati Bitcoin uspjeh. Neki također pokušavaju riješiti uočeni kratke dolaske u Bitcoin i pružiti konkurentne prednosti.

load...

Ovi alternativni valute često se nazivaju „Altcoins”, oponašajući Bitcoin nadimak, a također ističući da su „alternative” da se Bitcoin. Altcoins su postali prilično vruće u posljednjih nekoliko mjeseci, pogotovo što Bitcoin mining je postao iznimno teško, a Bitcoin cijene cjenik Bitcoins iz novčanika mnogih nadobudnih kupaca.

Većina AltCoins su vrlo slične Bitcoin po tome što uključuju proces rudarstvo, su peer-to-peer, i da je cilj ponuditi jeftin i učinkovit način da se transakcija i kupnje na webu. Kako svaka Altcoin postiže te ciljeve, međutim, može široko varirati od novčića za novac. Iz tog razloga, ako ste u potrazi za ulaganje u Altcoins, što bi trebalo učiniti vaš domaći i proučiti svaku potencijalnu investiciju blisko.

load...

Postoji mnogo različitih AltCoins sada dostupni na tržištu. Možda najpopularniji i poznati AltCoin je „Litecoin.” Ovo valuta je vrlo sličan Bitcoin te je podlogom od Silicijske doline venture tvrtke. Nedavno Dogecoin, valuta koja je postala poznata nakon što je pas na bazi mem otišao virusne, postalo je sve bijes. Ostalo Altcoins, kao što Feathercoin i Peercoinhave također dobio zamah. Zatim tu je Namecoin, koja nije valuta na sve, ali je umjesto registracija domena sustav temeljen na Bitcoin je temeljni koda.

Pa što će se dogoditi sa svim tim Altcoins? Nitko ne može predvidjeti budućnost, naravno, ali većina dostupnih „AltCoins” su preinake u Bitcoin softvera i / ili koncept. S obzirom da je Bitcoin je već dominantan P2P valute, te da je većina investitora i online zajednica ga natrag, to će biti teško za AltCoin na preko uzeti Bitcoin. Naravno, prije nekoliko godina to bi izgledalo nemoguće za bilo P2P valuta poletjeti na sve, i Bitcoin je već otjerao taj pojam.

load...

Najvjerojatnije bi bili uspješni u probijanje svoj dugoročni opstanak mogao biti će NameCoin, ali nema za cilj da se valuta. Kao NameCoin želi biti decentralizirana DNS, a ne valuti, postoji svibanj biti dovoljno mjesta za oboje Bitcoin i NameCoin koegzistirati zajedno, a da se ne natječu jedna s drugom. NameCoin također služi jedinstvenu i korisnu svrhu u dopuštajući za registraciju domene i boj Internet cenzura.

Bitcoin sebi može na kraju uspjeti. Kao prvi ozbiljan pokušaj da se stvori opće rabljeni Cryptocurrency, Bitcoin može dokazati da bude manjkav sustav. Ako je tako, kasnije nasljednik doista može izaći kao bolji izbor, ali do sada niti Feathercoin, niti Peercoin ni bilo koja druga valuta Čini se da je u poziciji da prestići Bitcoin. Svaki nasljednik Bitcoin će morati riješiti svoje temeljne slabosti, i sada dok Bitcoin doista se suočava s izazovima, niti su dokazali da se „fatalna”.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Reddcoin otkriva Social Wallet, ažuriranja POSV-a i društvene platforme

Post Altcoin

Tutorial: Kako koristiti Blackcoin novčanik i Darksend

Post Altcoin

Kladite se na Svjetsko prvenstvo uz BlackCoin klađenje

Post Altcoin

Rudarstvo u oblaku - profitabilno ili evolucija muljaža?

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost

Post Altcoin

Put Potcoina

Post Altcoin

Znanstvenici traže Bitcoin i Dogecoin donacije

Post Altcoin

Je li Dogecoin mrtav? Ili će Doge opet ustati?

Post Altcoin

Bitcoin dnevno izvješće: BitFury Capital ulaže u BitGo, KnCMiner zatvara 14 milijuna dolara za investicijski krug i još mnogo toga

Post Altcoin

Vodič o tome kako se prebaciti na novčanik Reddcoin POSV

Post Altcoin

7 bitcoin pjesama za slušanje prije 2013 je gotova

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika