Što je Feathercoin | Croatian.lamareschale.org

Što je Feathercoin

Što je Feathercoin

U usporedbi s drugim altcoins, Feathercoin je među najbližih srodnika do Bitcoin. Na primjer, to je minirana u mnogo na isti način kao i Bitcoin, a sustav je postavljen da funkcionira vrlo u mnogim isti način kao Bitcoin. Feathercoin također ima ograničenje tvrdi opskrbe, a oslanja se na praćenju P2P zajednice kako bi se osigurala stabilnost.

load...

Možda je najveći uvoz razlika je da je proces razminiranja za Feathercoins koristi Scrypt se temelji algoritam za koji osigurava da ASIC minerswon't steći veliku prednost u odnosu na GPU rudara. Trenutno, to je gotovo nemoguće za GPU rudara mina Bitcoins u svim značajnim količinama. Umjesto toga, Bitcoin dominira rudarima sa izuzetno skupim i snažnim ASIC rudarskih strojeva. Uz Feathercoin, međutim, sam algoritam će se pobrinuti da GPU rudari ostati konkurentan.

load...

Tu su i 336 milijuna Bitcoins raspolaganju. Rudari su također nagrađeni sa 200 kovanica svaki put kad mine blok. Taj broj će biti prepolovljen nakon što su 840,000 Feathercoins minirano. Nadalje, dok Bitcoin je postavljen za generiranje blok svakih 10 minuta, Feathercoin postavlja svoj cilj na svakom 2,5 minute. Tvorci Feathercoin vjeruju da je veći granica i veća ponuda novonastalim Feathercoins će sama valuta više koristi i stabilna.

Bitcoin je, s druge strane, ima tvrdi granicu od 21 milijuna Bitcoins i samo 25 bitcoins su stvorili svaki put blok je minirano. Neki ljudi vjeruju da će Bitcoin ali neće uspjeti, jer tu jednostavno neće biti dovoljno Bitcoins za sustav da funkcionira. Razmislite o tome, postoje bilijuni Po bilijuna američkih dolara koja je kolala kroz globalnu ekonomiju, stvarajući likvidnost i olakšavajući trgovinu. Upravo kako će Bitcoin funkcionirati sa tako malo Bitcoins dostupnih na tržištu i dalje je nepoznat.

load...

Neki kritičari vjeruju da postoji jednostavno premalo Bitcoins dostupni na tržištu. Za njih, valuta kao Feathercoin se može činiti više privlačan. Bitcoin pristaše na umu, međutim, da Bitcoin je dizajniran na taj način namjerno kako bi se osiguralo da vrijednost Bitcoins ne ispadne i nisu toliko osjetljiva na inflaciju. Feathercoin, s druge strane, može biti osjetljiva na navedene probleme.

Drugi vrlo važan koncept je Feathercoin je „Advanced izjednačivanje” sustav. Ovaj sustav stvara središnji čvor kroz koji softver može pratiti Feathercoin transakcija i osigurati da nitko ne može u mogućnosti pokrenuti „51%” napad. Napad od 51% omogućiti će rudar koji kontrolira 51% svih rudarske proizvodnje na osnovi dvostrukog provesti Bitcoins. Napredni izjednačivanje sustav štiti protiv drugih potencijalnih slabosti.

Postoji očito puno problema koje treba razmotriti prilikom ispitivanja altcoins. To treba imati na umu da u ovom trenutku, svi digitalni valute su visoko spekulativne i stoga bi trebali biti oprezni kada se ulaže u njih. Dakle, ako ste zainteresirani za digitalne valute, provjerite da li zadržati svoje oči na Feathercoin i drugim altcurrencies. Za sada, Bitcoin izgleda da je ogroman i potencijalno unsurmountable vodstvo, ali to je uvijek moguće da još valuta mogla dostići ili čak nadmašiti Bitcoin.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Nepotvrđena Bitcoin transakcija? Evo kako skratiti Bitcoinovo vrijeme transakcije

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio II

Post Altcoin

Kalifornija jedan korak bliže legaliziranju Bitcoina

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypalom, kreditnom karticom ili bankovnim prijenosom

Post Altcoin

Vodič o tome kako se prebaciti na novčanik Reddcoin POSV

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet beta

Post Altcoin

Korak po korak vodič za instalaciju vlastitog Bitcoin čvora

Post Altcoin

Kriptocurrency bitka zelenih

Post Altcoin

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Post Altcoin

Preliminarni istrage DIP-a u potvrđenim rudarima GAW-a i procurivanja informacija

Post Altcoin

Korisni alati za ostanak povezani s Bitcoin tržištem

Post Altcoin

Potcoin je gdje se nalazi! Uvod u Potcoin