4 jednostavna koraka za prihvaćanje Bitcoina u vašem poslovanju | Croatian.lamareschale.org

4 jednostavna koraka za prihvaćanje Bitcoina u vašem poslovanju

4 jednostavna koraka za prihvaćanje Bitcoina u vašem poslovanju

Tako ste se odlučili prihvatiti Bitcoin u Vašem poslovanju, super! Danas postoji više od 100.000 businessesworldwide da prihvati Bitcoin. Prihvaćanje Bitcoins ne znači da ste zapravo posjedovati Bitcoins. Puno usluge vani omogućiti da prihvati Bitcoin kao oblik plaćanja, a zatim odmah poslati uplaćeni iznos u dolarima, eurima ili bilo odabir valute.

load...

Sada neka mi vam dati kratak pregled onoga što korake morate poduzeti kako biste započeli s prihvaćanjem Bitcoins.

Korak 1 - Pronađite davatelja trgovački rješenje

Bitcoin trgovački pružatelj rješenja je u osnovi tvrtka koja će prihvatiti Bitcoins za svoje, a zatim ih pretvoriti u vlastitoj valuti. Također možete odabrati da bi Bitcoins, a ne ih pretvoriti u tradicionalnu valuti.

load...

Dobra usluga će također dostaviti Vam POS (Point of Sale) integracija - znači način naplatiti svoje klijente bez prekida normalan prodaje lijevak.

Dobar primjer za to će biti Bitpay koji vam daje POS aplikacije za vaše trgovine (ako imate cigle i morta jedan) ili dodatak za vaše web stranice. Ako ste vlasnik cigle i malter trgovini to je savjetovao da bi iPhone ili iPad pored „običnog” blagajne sa aplikacijom za plaćanje. Neki usluga (npr Coinkite) će vam opskrbu s fizičkom terminal za naplatu, tako da neće trebati ništa drugo.

Korak 3 - obračunavanje

Te bi trebao konzultirati svog knjigovođu u vezi s propisima o prihvaćanju Bitcoinin svoju zemlju. Različite zemlje imaju različite pristupe prema Bitcoin i to treba odrediti osobno na temelju lokacije. To je također relevantan kao što ispisati na svojim računima kao oblik plaćanja.

load...

Korak 4 - Put do znak :)

Posljednje, ali ne i najmanje važno da korisnici znaju da prihvaćate Bitcoin. Ako imate online trgovine možete koristiti službeni logotip kao što je prikazano ovdje:

Ili, ako imate cigle i malter trgovini možete ispisati jedan od njih. To ne samo da će obavijestiti ljude da sada prihvatiti novi oblik plaćanja, ali će također pomoći Bitcoin gospodarstvo u cjelini jer će više ljudi biti otvoren za primanje uplata u Bitcoin (jer oni znaju da imaju gdje da ga potrošiti).

To je to! Prilično jednostavno zar ne? Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja o tome kako početi prihvaćanja Bitcoins ste dobrodošli da ih podijeliti u odjeljku komentara u nastavku.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Gems donosi kripto svima

Post Altcoin

FIMK - Revolucioniranje Finske ekonomije s kriptoterapijom

Post Altcoin

Što je Ripple? Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Jesse Powell podnosi ostavku

Post Altcoin

Vodič za početak rada vlastitog Bitcoin ATM-a

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio I

Post Altcoin

Želite li raditi i platiti u Bitcoinu? Evo šest web stranica koje vam mogu pomoći

Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz sportašica Vertcoin

Post Altcoin

6 bitcoin trgovačkih vodiča vrijedan čitanja

Post Altcoin

Kupi Peercoin s PayPalom ili kreditnom karticom

Post Altcoin

Što je Feathercoin

Post Altcoin

Kako zaraditi do 20% dobiti od vaših Bitcoinsa kroz ulaganje