6 savjeta koji će vam pomoći da putujete s Bitcoinom | Croatian.lamareschale.org

6 savjeta koji će vam pomoći da putujete s Bitcoinom

6 savjeta koji će vam pomoći da putujete s Bitcoinom

Tijekom posljednjih nekoliko godina, Bitcoin je postao široko priznata kao legitiman oblik valute u svijetu. To je brzo narasla u popularnosti dijelom zbog svoje praktičnosti u ovom vrlo digitalnom dobu. Putnici posebno su se s idejom potpuno virtualne i univerzalni oblik plaćanja, izbjegavajući nekad naporan zadatak prijenos svoj novac na druge stranim valutama na svakom novom mjestu.

Ako ste zainteresirani za ideju korištenja Bitcoin na vaš sljedeći odmor u inozemstvu, upozorio je. Ostali putnici, kao što je ovaj par, eksperimentirali s potpunim ovisnosti o Bitcoin i vidio svoj dio problema u tom procesu. Prije nego što narezati svoje kreditne kartice, pobrinite se da znate svoje Bitcoin činjenice i mogu pripremiti za putovanje u skladu s tim.

A „novčanik” Apsolutno je neophodno

Priroda digitalne valute čini prosječni kožni novčanik beskoristan dok putuju. Za pristup svojim financijama, čine transakcije, i pohraniti važne informacije, trebat će vam poseban „lisnicu” softver. To predstavlja novi niz problema za mnoge putnike; mora imati svoj pametni telefon ili laptop sa sobom kad god im je potrebno da obavite kupnju, a pristup internetu je obvezna za svaku transakciju proći. Mnogi putnici radije ići bez svojih pametnih telefona u inozemstvu, pa je potreba za ove vrste softvera je nešto razmišljati o prije nego što se prebaciti na Bitcoin.

Nemaju sve zemlje Prihvati Bitcoin

Bolivija je nedavno objavio da su zabranile valutu unutar svojih granica. Oni nisu sami; Bitcoin je trenutno ilegalno u Vietnamand visoko uređeno u zemljama poput Rusije. Da li odgovarajuće istraživanje prije putovanja u zemlji koja može ili ne mora imati neprijateljski stav prema valuti. Ako putujete u jednoj od tih zemalja, morat ćete Nix na Bitcoin plan i ići s više prihvaćenom natječaja.

Svaka zemlja ima svoje Bitcoin-heavy zajednica

Čak i zemlje koje dopuštaju Bitcoin će pokazati neke ćelav mjesta kada je riječ o dobavljačima koji prihvaćaju Bitcoin. Međutim, u većim gradovima i više tech-pamet zajednica, vi ste više vjerojatno da će naći nakupine Bitcoin distributera koji djeluju u istoj okolini. Četvrti kao što su Kreuzberg u Berlinhold velike količine ove vrste dobavljača. Provjerite jeste li pažljivo planirati gdje namjeravate ostati za vrijeme putovanja, kao što može biti važno temeljiti ove vrste odluka o Bitcoin-prijateljstvo u svakom području.

Nekoliko glavnih Travel Trgovci Prihvati Bitcoin

Prije nego što krenete na svoje odredište, možda će vam biti teško platiti za vožnju avionom s Bitcoin. Veliki putovanja tvrtke sporo uhvatiti na trend i to može napraviti rezervacije Vašeg izleta u potpunosti s digitalnim valute lukav. Srećom, turistički trgovački div Expediarecently najavili su sada prihvatiti Bitcoin za hotelske rezervacije. Dok oni ne nude kupnje let Bitcoin još možete pronaći Bitcoin cijene letova na CheapAir.com.

Uvijek imati back-up

Par koji je pokušao isključivo koriste Bitcoin na svom 100-dnevno putovanje je opisao proces kao „blagdan ili-glad.” Oni su doživjeli neugodno dugo vrijeme u kojem su bili prisiljeni otići bez hrane, ne mogu naći restoran koji prihvaćen Bitcoin, Pokušajte da ne ovisi o jednom obliku plaćanja sami, ili čak dva, ako ste extra oprezan. To je dobra ideja da se dopuniti svoje Bitcoin „zalihu” s kreditnim karticama i gotovinom da bude siguran.

Mjere sigurnosti su važnija s Bitcoin

Dok je krađa bilo koje vrste može biti dovoljno za propast svoje putovanje, krađa Bitcoin može biti mnogo ozbiljnije. Mnogi aspekti Bitcoin čine ga sigurnijim, ali postoje načini za hakera i prevarante vam trik u odustajanje informacije koje ne bi trebali. Ako dođe do krađe Bitcoin, naći ćete ga vrlo teško ili nemoguće povratiti svoj novac. Zapamtite Bitcoin je vrlo visokog rizika, a ne podržavaju iste sigurnosne mjere koje redovite banke. Vrlo je važno biti oprezan u svojim sigurnosnim praksama u inozemstvu, posebno kada je u pitanju vaše Bitcoin informacija.

Nema izravnog odgovora na pitanje hoće li ili neće putovati s Bitcoin. Ovisno o zemlji, vrsti putovanja i samih putnika, može bilo poslužiti kao komplikacija ili velike udobnosti. Napraviti svoj vlastiti istraživanja prije nego što je krenuo kako bi se osiguralo svoje putovanje ide po planu ili što bliže tom planu kao putovanje može dobiti.

Povezane vijesti


Post Altcoin

6 koraka za procjenu je li alternativa kripto valute vrijedna ulaganja

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, gotovina) - 100% sigurna i jednostavna

Post Altcoin

FIMK - Revolucioniranje Finske ekonomije s kriptoterapijom

Post Altcoin

Nepotvrđena Bitcoin transakcija? Evo kako skratiti Bitcoinovo vrijeme transakcije

Post Altcoin

Pristup Darknetu za manje od 2 minute - Vodič za početnike

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin, i revolucija otvorenog bazara

Post Altcoin

Kako generirati Bitcoins s vašeg kućnog računala

Post Altcoin

Bitcoin kao dugoročna investicija

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i moguća vilica - Evo što trebate znati

Post Altcoin

Anonimni kriptoskopedi: kratka povijest njihove povijesti

Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba

Post Altcoin

Bitcoin ploča u utorak - Postanite sigurnosni ekspert Bitcoin