8 načina da nikada ne propustite bitno ažuriranje Bitcoina | Croatian.lamareschale.org

8 načina da nikada ne propustite bitno ažuriranje Bitcoina

8 načina da nikada ne propustite bitno ažuriranje Bitcoina

Budući da se čini nešto novo se događa u Bitcoin hemisferi svaki drugi dan puno ljudi se pitaju što je najbolji način da ostanu ažurirana. Bilo je to najnovije vijesti ili cijena Bitcoin ovdje su 8 načina koji će vam pomoći zadržati korak s vremenom.

load...

Za vaš desktop - Najbolja Bitcoin widgeta oko

Moj Bitcoins gadget (Windows)

Ovaj besplatni gadget će vam pokazati ukupan iznos novca imate, koliko se isplati, a također će se spojite na svoj rudarski bazen pokazati nagrade i druge podatke. Widget je napisao član BitcoinTalk Domchiand je upravo izbacila novi obnovljeno nakon raspada Mt.Gox.

Iako je web stranica može činiti malo sjenovito je bio testiran od strane nekoliko BitcoinTalk memberswhich su dokazali da bude „Sigurno, jednostavno i čisto.”

load...

Bitcoin Burzovni (Mac)

Ovaj besplatni app koje sam osobno korištenje će mjesto Bitcoin zujalica na Mac OSX traci na vrhu zaslona. Zujalica može prikazati cijene od do 7 različitih razmjene.

Za pretraživanje interneta - Najbolja Bitcoin vijesti web stranice

R / Bitcoin (Rated # 52 na webu | 133,012 čitatelja)

Iako Reddit je link podnesak stranica tijekom posljednjih 18 mjeseci sam pronašao da bude najbolji izvor za Bitcoin vijesti. Prije svega, većina zanimljivih vijesti će doći svejedno. Drugo, najzanimljivije vijesti curi i neformalnih priče stići tamo.

Coindesk (Rated # 3667 na webu | # čitatelja nepoznatih)

load...

S procjenom od nekoliko milijuna posjeta mjesečno (podaci nisu u potpunosti točne), Coindesk je trenutno vodeći web Bitcoin. Za razliku od drugih web Coindesk ne dostavi sponzorirani postovi što čini svoje priče malo pouzdaniji. Imajte na umu da oni objavljuju oko 10 postova svaki dan što ga čini teško pratiti negdje.

Moj savjet bi bio da se pretplatite na njihove dnevne ažuriranje vijesti i samo obrati na glavnim naslovima jednom dnevno. Iz nekog razloga registracije za dnevno ažurira vijesti dostupan je samo na mobilnoj versionof web stranici (čudno...).

DCMagnates (Rated # 135050 na webu | # čitatelja nepoznatih)

Ako ste u potrazi za vijestima uz trgovanje savjet onda DCMagnates je vjerojatno najbolja opcija dostupna. Stranica opskrbljuje opsežne vijesti i također trgovanje analizu Bitcoin, Litecoin i drugih kripto-valuta. Opet, najbolji način da ostanu do datuma da bi se prijavili za svoje dnevne ažuriranja e-pošte.

Za vaš mobilni telefon - najbolje Bitcoin aplikacije

Bitcoin Checker (Android) - 50.000 korisnik, ocjenjene 4,7 po 3.427 korisnika

Ovaj app će vam omogućiti da ne samo da bi dobili najnovije cijene, ali i postaviti alarme specifičnim uvjetima. Na primjer, ako cijena ide gore ili dolje u određenom precent ili iznos.

ZeroBlock (iPhone | Android) - 50.000 korisnika, ocijenjeno 4 840 korisnika

Aplikacija koja je kupio Blockchain.infoallows vam pregled najnovijih cijene na tržištu, Bitcoin vijesti i incompasses je Bitcoin kalkulator. Bitcoin cijena upozorenja su također dostupni. Čini se da je iPhone verzija je bolja od one Android, kao da je ocijena su 4,5, dok je Android verzija je 3.6.

99Bitcoins mobilne aplikacije (Android) - 1000 i, Rated 4.6 za 43 korisnika

Naravno da ne bi ostavio ovaj post bez spominjanja vlastitu Bitcoin aplikacije. Možda to nije tako fancy kao u drugim aplikacijama, ali se dobiva posao ispunjavanja. Uz našu aplikaciju ćete biti u mogućnosti pratiti najnovijih cijena Bitcoin od 4 različite razmjene, dobiti najnovije Bitcoin vijesti iz 7 različitih izvora i prikazati Bitcoin cijena widget na početnom zaslonu telefona.

Imati bilo koji drugi način ostati ažurirani koje nisu ovdje navedene? podijeliti ih u komentare ispod. 

P.s

Ako želite ostati staru školu i dobiti fizički vijesti papir o Bitcoin provjeriti Bitcoin Magazine, imaju digitalni i tiskanu verziju i rade jako lijep posao.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Što je Darkcoin, anonimna valuta?

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 alata za utvrđivanje je li Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Vodič: Reddcoin POSV novčanik nadogradnja na Mac računalu

Post Altcoin

Nadolazeći Bitcoin Forks u 2018 - Evo što treba paziti

Post Altcoin

99Bitcoins želi da izaberete pobjednika našeg natječaja za tagline!

Post Altcoin

FIMK - Revolucioniranje Finske ekonomije s kriptoterapijom

Post Altcoin

Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Post Altcoin

16 sjajnih i korisnih Bitcoin kalkulatora

Post Altcoin

Država Dogecoin

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypalom za gotovinu USD ili EUR

Post Altcoin

Kako zaštititi svoj novčanik Bitcoin

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs