Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike | Croatian.lamareschale.org

Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Napomena: Ako ste u potrazi za kupnju Ethereum radi trgovanja samo svibanj želite provjeriti Plus500 Ethereum CFD trgovanje. Imajte na umu da, kada je trgovanje CFD svoj kapital u opasnosti.

Što je NEO?

NEO, službeno poznata kao Antshares, osnovana je 2014. Godine kao način da se okupiti pametne ugovori-digitalni identitet sustava-i razmjenu digitalnih sredstava. S ovom novom vizijom, Antshares postao Kina je prvi open-source blockchain tehnologija. Tijekom svoje eksponencijalnog uspona u vrijednosti u 2017., NEO ponudio investitorima ROI od preko 21.000%, a trenutno ima kapu na tržištu od više od 1,45 milijarde $.

Dugoročna vizija NEO je usmjerena na potpuno ponovnom trgovinu spajanjem tradicionalne ekonomije u digitalnoj ekonomiji u nešto skovao „Smart gospodarstva.” NEO ima za cilj iskoristiti blockchain za upravljanje smart sredstava u pravnom, siguran i učinkovit način da nijedna druga tvrtka je u mogućnosti to učiniti do sada.

Glavni razlozi za NEO ulasku prestižne top 10 cryptocurrencies temelju tržištu capwere svoju aktivnu zajednicu i njezin veliki, sofisticirani razvojni tim.

NEO Smart Gospodarstvo

Cilj iza novog Smart gospodarstva je spojiti digitalne imovine, digitalni identitet i pametnih ugovore u jednu. Kroz Smart gospodarstva, NEO je usmjerena na internetu na dodanu vrijednost, odnosno, čime se omogućuje protok imovine s ograničenim trenja. Ova ekonomska granica je nepouzdan i otvoren za sve, što znači da se ne upravlja središnje vlasti. Kao takav, pravilima, politikama i organizaciji društva će biti transparentni i pošteni prema svima.

NEO može olakšati milijune transakcija svaki dan kroz svoje decentraliziranog distribuira knjige, prisiljavajući banke i tvrtke promisliti način na koji posluju.

NEO žetoni

NEO platforma ima dva različita oznaka: NEO i NeoGas (plin). NEO mreža naplaćuje plin kao naknadu za uslugu za korištenje blockchain (slično kao Ethereum). Sredstva PLINSKE operacije na blockchain, kao što su promjene imovine i registracije pametne ugovore, stvarajući ekonomski poticaj za knjigovođe. Dok je ovaj svibanj izgledaju zbunjujuće na prvi, to sve radi zajedno na sofisticiran način koji je koristan za sve koji su uključeni u projekt. Za više informacija o tome kako se sve to radi, pročitajte više neo bijeli papir.

Kupnja NEO, Korak 1: dobili NEO novčanik

Najlogičnije mjesto da biste dobili NEO novčanik izravno s web stranice, jer ima desktop, web i mobilne verzije. Međutim, neka je raspraviti neke druge opcije, kao dobro. Imajte na umu da postoji nekoliko prijevara NEO novčanici treba apsolutno izbjegavati.

Službeni NEO novčanik (desktop)

NEO Projekt nudi GUI desktop walletthat je dostupan samo za Windows. To znači da svatko tko koristi Mac ili Linux će morati potražiti negdje drugdje.

NEON novčanik (desktop)

Jedan popularan izbor je NEON novčanik, desktop novčanik dostupan za Windows, Mac i Linux. Ovaj novčanik ima sve potrebne značajke, kao što se može držati NEO imovina-posebno NEO i PLIN-a omogućuje korisnicima da šalju i primaju ih. To novčanik također omogućava korisnicima da tvrde PLIN ako su držanje neo.

NEON je razvijen od strane Grada Sion, a ne izravno od strane Neo programere. Međutim, mnogi ljudi vole ovu novčanik za svoje jednostavnosti korištenja, funkcionalnost i fleksibilnost u svim desktop operativnih sustava. Osim toga, korisnik je privatni ključevi nikad ne spremaju na neon serverima, nudi najvišu razinu sigurnosti.

Za veći dio, neon novčanik smatra najbolji izbor od mnogih koji posjeduju i koriste NEO. Međutim, Grad Sion se bavi navodnim greške u svojim novčanicima. Korisnik tvrdi da mu je NEO su preusmjereni nepoznati adresu tijekom transfer od Bittrex. U ovom trenutku, teško je prebace na NEON, kao što se ne čini da se bilo kakav dokaz.

NEO Tracker novčanik (web)

Korisnici u potrazi za web novčanik često odabrati NEO Tracker novčanik, koji je razvijen od strane NEO Tracker. Ova web novčanik je open source, nudi i jednostavnost i funkcionalnost. S ovim treće strane web novčanik, korisnici mogu slati, primati i pohraniti i NEO i plin bez čuvanja podataka o NEO Tracker poslužitelja (sličnih Blockchain.info). Ona također omogućuje korisnicima da tvrde PLIN ako su držanje neo.

NEO novčanik (web)

NEO zajednica je razvila laganu web novčanik, jednostavno nazvan NEO novčanik, što ga čini lako za korisnike koji se drži NEO za pohranu, slanje i primanje NEO imovinu dok tvrde plin.

NEOWallet (web)

NEOWalletis još jedna mogućnost stvorio Onchain programere za svakoga tko je u potrazi za open-source web novčanik to ne pohraniti privatnih ključeva. Poput ostalih novčanike, NEOWallet omogućuje korisnicima da zarade PLIN kad drži NEO.

Službeni NEO novčanik (mobilni)

NEO mobilni walletis jedini mobilni novčanik naveden na web stranice tvrtke, ali je razvijen od strane treće osobe, PeterLinX. Ovaj mobilni novčanik je dostupna samo za Android.

NEO Papir novčanik

Ansyoffers papir novčanik koji se može koristiti za pohranu ili slanje NEO i plin. Korištenje papira walletis dobar izbor za svakoga tko želi pohraniti svoje vrijednosti offline i objesiti na njega tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Međutim, korisnici neće moći tvrditi žetone plina kada se drži NEO u ovom radu novčanik.

UPOZORENJE: Prijevara NEO Novčanici

Prema Grad Sion, programer koji nudi brojne neo novčanike, myneowallet (.io) je prijevara, jer štedi privatnih ključeva u pravu u svojoj bazi podataka.

Još jedan novčanik da mnogi vjeruju da je prijevara je neopaperwallet (.org). Optužba je došao u rujnu, nakon mnogih koji koriste navodno izgubili NEO. Dok je u ovom trenutku nemoguće je reći da li ili ne to je definitivno muljaža, korisnici bi trebali izbjeći samo da bi bili sigurni.

U idealnom slučaju, koristiti samo NEO novčanike koji su stvorili Neo programere ili su povezane s NEO.orgwebsite. Korištenje bilo kojeg drugog novčanik jednostavno nije vrijedno rizika.

Kupnja NEO, Korak 2: Pronađite Exchange

Kao i uvijek, predlažemo da se povuče sredstva iz razmjene nakon što ste kupili svoje novčiće. Uvijek je smatrao najbolje je imati puno vlasništvo Vašeg novca u novčaniku koji vam daje kontrolu nad svojim privatnim ključevima. Nakon što su kovanice su sigurno u novčaniku, da ćete uspješno završili proces kupnje NEO.

NEO je bio jedan od najboljih investicija u 2017., kao što je otišao od 0,14 $ do 22 $ komad tijekom tog vremena. Za većinu ljudi, kupujete NEO na uglednog razmjenu i drži ga u jednoj od sigurnih novčanike koji im omogućuje da tvrde plin je odličan način da iskoristite dugoročno cijena uvažavanje. Od NEO ima potencijal da revolucionira ekonomske transakcije kroz koncept Smart gospodarstva, to stvarno može oblikovati budućnost i redefinirati način na koji svijet stupa u interakciju na financijskoj razini.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Razumijevanje bitcoin arbitraže

Post Altcoin

Bitcoin i budućnost novca

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Doista anonimna kriptovaluta

Post Altcoin

Multi-vPoW: Myriadcoinovo rješenje za spajanje-rudarstvo

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - početnički vodič

Post Altcoin

Kako kupiti crticu u 3 jednostavna koraka - vodič za početnike

Post Altcoin

Kratki dnevnik izvještaja: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, Gavinova AMA, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

8 načina da nikada ne propustite bitno ažuriranje Bitcoina

Post Altcoin

Dogecoin je prihvatio Twitch.tv!

Post Altcoin

Utorak Bitcoin ploča - Put od slanja do primanja

Post Altcoin

Reddcoin društveno emitiranje

Post Altcoin

Uvođenje službene službe u Ekvadoru, Vlada je sankcionirala kriptotalnu valutu