Kupi Peercoin s PayPalom ili kreditnom karticom | Croatian.lamareschale.org

Kupi Peercoin s PayPalom ili kreditnom karticom

Kupi Peercoin s PayPalom ili kreditnom karticom

Napomena: Ako ste u potrazi za kupnju Peercoin sa Paypal ili kreditnu karticu za trgovačke svrhe samo provjeriti FXOpen je kripto trgovanje. 

load...

Peercoin (PPC / PPCoin / Peer-to-Peer-kovanica) je digitalna valuta koja se izmjenjuju s Bitcoin. Ona se razlikuje od drugih altcoins pomoću dokaz ulog / dokaz rada (ne znam što to znači? Dobro....me ni).

U vrijeme pisanja ovog posta Peercoin je kapu na tržištu je 126.411 BTC i to je treći po veličini altcoin. To je također inflacijskim valuta, što znači da je više ljudi ga koristiti, više Peercoins su dostupni. Jedna stvar koju treba imati na umu su te transakcije pristojbe u Peercoin su veći i košta 0,01 PPC za svaku transakciju. To čini ovaj za novac mnogo manje tekućine nego Bitcoin ili Litecoin npr.

load...

Peercoin također se smatra ekološki prihvatljiv jer je potrošnja energije za rudarstvo će biti znatno niži od onoga što Bitcoin ili Litecoin zahtijeva.

Danas je glavni razmjena koja se bavi Peercoins je BTC-e. Budući da ne postoji način da uplate novac za BTC-E sa Paypal ili kreditnu karticu ćemo morati prvo kupiti neke Bitcoins sa Paypal ili kreditnu karticu kroz VirWoxand zatim pretvoriti te Bitcoins u Peercoins.

Korak 1 - Kupite Bitcoins sa Paypal ili kreditnu karticu kroz VirWox

Idi na VirWoxand stvoriti račun. Ako vam se imate problema u procesu stvaranja računa možete naći puno objašnjenje ovdje. Jednom račun je stvoren možete otvoriti račun koristeći Paypal ili kreditnu karticu. Imajte na umu da je prema danima naš račun je aktivan od vas će imati max iznos depozita na raspolaganju.

load...

Nakon što deponirani novac onda možete kupiti SLL s tim novcem i trgovati za BTC. Za nove korisnike može potrajati i do 48 sati da bi vaš račun potvrđen ručno i vidjeti BTC na računu, tako da ne brinite ako ne vidite Bitcoins odmah.

Korak 2 - Premjestiti svoje Bitcoins u BTC-E

Nakon što vidite Bitcoins na računu je vrijeme da ih premjestiti u BTC-E. Prvo će vam trebati da se prijavite / log u BTC-E i stvoriti Bitcoin adresu. To se radi tako da kliknete na „sredstva” i klikom na „Uplata” pored Bitcoin.

Sada se vratite na VirWox i kliknite na „Isplata”. Tada ćete biti u mogućnosti poslati one Bitcoins do BTC-e-pošte koju ste upravo generira.

Korak 3 - Kupi svoje Peercoins

Kada vaše Bitcoins pojaviti na BTC-E je vrijeme da ide u BTC / PPCexchange i kupiti neke Peercoins. Nakon što je transakcija dovršena moći vidjeti svoje Peercoins u odjeljku „sredstava” u BTC-E.

Gotov si!

Zaključno želim reći par stvari. Prvi je taj proces može trajati od 1 sata do 2 dana, ovisno o tome kako brzo dečki na VirWox odobriti vaš račun i prenijeti svoje Bitcoins. Drugo, taj postupak ima mnogo nakandu jer ćete kroz 2 različita razmjene pa imajte to na umu. Ako želite niže naknade, uvijek možete koristiti uobičajene metode žice prijenosa, ali da traje i duže.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 alata za utvrđivanje je li Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs

Post Altcoin

Kriptocurrency bitka zelenih

Post Altcoin

Ažuriranje novčića: Kretanje 2015

Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz sportašica Vertcoin

Post Altcoin

Cjeloviti vodič za upotrebu Bitcoina anonimno diljem weba

Post Altcoin

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Post Altcoin

Reddcoinov rast u godini Bitcoin Bear tržišta

Post Altcoin

Tutorial: Kako koristiti Blackcoin novčanik i Darksend

Post Altcoin

Objašnjavajući nisku cijenu Reddcoina i poziv za transparentnost

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika

Post Altcoin

Kako zaštititi svoj novčanik Bitcoin