Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike | Croatian.lamareschale.org

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: Vodič za početnike

Cardanois open-source, decentralizirana cryptocurrency koji je napravio svoj put u deset najboljih na tržištu kapica cryptocurrencies naizgled niotkuda. To je relativno mlada projekt koji je započeo 2015. Godine, a samo je postao dostupan za trgovanje je u listopadu 2017. Godine.

Kao takva, ona je još uvijek jako puno u svojim ranim fazama bez radnog proizvoda kao od još. Pa što je napravio Cardano tako popularan ulaganja s tržišnim kapom prelazi 30 milijardi $?

Cardano valuta zove ada

Cardano je jedinstven projekt u koji je različita napor da promijeni način na koji se cryptocurrencies dizajniran i razvijen. U stvari, ne postoji bijeli papir ili cestovna karta u ranim fazama projekta. Umjesto toga, postojala je skup načela i prakse. Ako ništa drugo, Cardano slijedi znanstveni pristup, a to se ogleda u samom timu, koji se sastoji od inženjera i akademskih istraživača.

Zajedno, članovi tima Cardano je u razvoju pametnog ugovor platformu s naprednim značajkama. Cilj je u konačnici stvoriti cryptocurrency koji uzima najbolje značajke iz različitih projekata.

Cardano platforma trenutno gradi u slojevima, što će omogućiti lakše održavanje i nadogradnju. Jedan od slojeva će nositi pametne ugovore, a Cardano će također pokrenuti decentralizirane programe (Dapps). Prva službena uporaba slučaj Cardanowas objavila je u prosincu 2017. Godine s potencijalom za grčki student diplome biti pohranjena i ovjeren na Cardano blockchain.

Kupnja Cardano u 3 koraka

Korak 1: Odabir Cardano novčanik

Cardano je mladi projekt koji je još uvijek jako puno u razvoju. Iz tog razloga, postoji vrlo malo novčanik opcije dostupne za spremanje Cardano valutu, ade.

Cardano desktop novčanici

Jedini Cardano desktop novčanik dostupan je Daedalus. To se može preuzeti putem službene web stranice. To je open-source cryptocurrency novčanik za ADA. Ideja novčanik je da će rasti sa zajednicom, postaje univerzalni novčanik, blockchain aplikacijska platforma, a App Store. Daedalus novčanik je dostupan za Windows i Mac. Stolno novčanik teži da bude sigurniji od web novčanik, ali je još uvijek osjetljiva na malware.

Cardano hardver novčanici

Hardvera walletis veliko mjesto za pohranu cryptocurrency budući da je odsutan i siguran od virusa i zlonamjernih programa. Iako to nije moguće pohraniti ADA na bilo koji hardver novčanik kao od još, to je vjerovao da je knjiga Nano Seko dodavanjem podrške u bliskoj budućnosti.

 Cardano web novčanici

Trenutno ne postoji web ili online novčanik dostupan za Cardano ADA. Kao takav, ne pokušavajte preuzeti bilo koju web novčanik koji tvrdi da ga-ga podržavaju gotovo sigurno prijevara. Dok web novčanik može ponuditi mnogo udobnosti za korisnika (može se provjeriti u bilo koje vrijeme, bilo gdje putem internetske veze), ovo je jedan od najmanje sigurnih tipova novčanik na raspolaganju.

Cardano mobilne novčanike

Cardano inženjeri su trenutno u procesu projektiranja i izgradnje mobilni novčanik za Android i iOS. To će pružiti korisnicima s pogodnost provjere njihove bilance i izradu transfera dok su u pokretu. Iako možete naći neke mobilne novčanike na Google Playu i App Store, nitko od njih su dovoljno renomirani.

Korak 2: Kupi Cardano na burzi

Od Cardano samo je postala dostupna za razmjenu u listopadu 2017. Godine, ne postoji mnogo mjesta na kojima se mogu kupiti još. Srećom, imate mogućnost uspostavljenih razmjene cryptocurrency:

Kupi Cardano na Binance

Nevjerojatno je da Binanceonly pokrenut u 2017. U kratkom vremenu, to Šangaj na bazi razmjene cryptocurrency je postao jedan od najpopularnijih okolo. Na Binance možete pronaći desetke cryptocurrencies, uključujući ADA, koji ima obje BTC i ETH parova. Nažalost, ne postoje opcije Fiat plaćanja, ali razmjena barem relativno jednostavan za korištenje s relativno niske naknade.

Kupi Cardano na Bittrex

Pokrenut u 2014, Bittrexis američki razmjenu cryptocurrency s ogromnim brojem cryptocurrencies navedenih. Na Bittrex možete kupiti ada ga je trgovanje za BTC ili USDT. Kao i kod Binance, nema mogućnost fiat depozita, pa ako već imate BTC ili USDT, morat ćete kupiti jedan od tih valuta drugdje koriste drugačiji način plaćanja (bankovni transfer, kreditne kartice, itd) prije nego što je prijenos na Bittrex,

Kupi Cardano na Coinnest

Dok Coinnestdoes imaju Cardano na popisu, vi ste vjerojatno da će koristiti ovu posebnu razmjenu cryptocurrency osim ako se nalazite u Južnoj Koreji, jer nudi samo jedan par s KRW. Osim činjenice da ima vrlo niske volumene trgovanja u odnosu na Binance i Bittrex, malo se zna o Coinnest. Pažljivo nastavi.

Kupi Cardano s gotovinom

 Trenutačno ne postoji način na koji možete kupiti Cardano ADA s gotovinom. Što možete učiniti je kupiti Bitcoin s gotovinom zatim ga zamijeniti za Cardano na jednoj od razmjena cryptocurrency gore navedenih (ili kroz Changelly).

Kupi Cardano s kreditne kartice

Iako ne možete još kupiti Cardano izravno s kreditnom ili debitnom karticom, postoje načini na koje možete kupiti cryptocurrency preko ovog načina plaćanja prije trgovanje za ADA. Jedan od najlakših načina da to učinite je s Coinbase. Registracija je brza i jednostavna, a možete imati Bitcoin ili Ethereum u nekoliko minuta. Nakon toga možete prenijeti to na razmjenu s popisom Cardano kako bi se trgovina.

Kako kupiti Cardano s PayPal

Kao i kod gotovine i kreditnih kartica, to još nije moguće kupiti Cardano s PayPal. Očekuje se da će biti više mogućnosti u budućnosti cryptocurrencies nastaviti rasti u popularnosti. Što možete učiniti je otići na LocalBitcoinsor VirWOXwhich i pustiti da kupi Bitcoin putem PayPala. Sve što trebate učiniti onda je prijenos Bitcoin na Cardano cryptocurrency razmjene.

Korak 3: Isplata ada na svoj novčanik

Obično savjetujemo ljudima da se povuče novac iz razmjene čim kupiti ih, tako da će se u potpunu kontrolu. Međutim, nema mnogo Cardano Novčanici dostupne u ovom trenutku, a Daedalus novčanik je dostupan samo za radnu površinu. Ako možete instalirati Daedalus, onda je vjerojatno bolje da se presele svoje novčiće preko tog novčanika. Ako ne mogu, onda ćete ih morati ostaviti na burzi. Obavezno zaštitite svoj račun ispravno.

Sažetak

Cardano je cryptocurrency koje nastavlja rasti u popularnosti. Iako je još uvijek u vrlo ranoj fazi, projekt pokazuje neke obećanja i treba postati lakše kupiti, prodati, i pohraniti kao cryptocurrency uživa više široko usvajanje.

Jeste li koristili bilo koji od gore novčanike ili razmjene? Što mislite o Cardano kao projekt? Javite nam u komentarima ispod!

Povezane vijesti


Post Altcoin

Generalni direktor GAW Minersa na KNC-ovom Titanu: Scrypt Mining je moja kuća

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Rudarstvo Rigs

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) u 3 jednostavna koraka - Vodič za početnike

Post Altcoin

Kako doći Bitcoins - Vodič za zaradu Bitcoins brzo i besplatno u 2018

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je loša ideja, i to je zašto

Post Altcoin

Anonimni kriptoskopedi: kratka povijest njihove povijesti

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju prihvatiti dio II

Post Altcoin

4 jednostavna koraka za prihvaćanje Bitcoina u vašem poslovanju

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje u umjetnosti, anonimna kriptotalnost

Post Altcoin

Darkcoin dodan u tržnice za droge Darknet

Post Altcoin

Gavin Andresen pokazuje kako implementirati dvoslojnu zaštitu datoteka novčanika

Post Altcoin

Newbie savjeti za ulaganja